Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim abim yurt dısına cıkıcak Çin e. Ordan aldırıcam da telefonnun eksileri nelerdir? Dokunmatik ekranı Iphone kadar basarılı mı??

Bu arada telefon orjinal ve 300$ civarında =)
  • bende dubaiden sordurdum ve 350dolar arkadaslar size bisey diyecem 350 dolar 1500 ise 525 falan yapiyor bu yurtdisindan getiren tlfncular niye 1200lerden 1000lerden satiyor walla aklim karisti bi yardim lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 25 Mart 2010; 13:02:47 >
  • beyler telefondaki müzik kalitesi nasil ? sony'nin telefonlarda müzik kalitesi walkman serisi disinda genelde kötü oluyorda..
  • abicim adamlar para kazıyor işte. orjinal olduğundan eminsen al kesin. abim de tele bakcak made in japan görür görmez alcak =)
  • made in china yazar
  • çin üretimiyse almıcam
  • son modellerde ben cin malindan baska görmedim sonye. Ama cin mali demek kötü demek degilki bircok ünlü elektronik marka burda üretim yaptiriyor intel pentium vs vs vs falan cok uzun hikeye
  • Mesaj yazmakta zorlanıyorum sırf o yüzden satıyorum. 900 liraya vericem artık cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco
    Mesaj yazmakta zorlanıyorum sırf o yüzden satıyorum. 900 liraya vericem artık cihazı.

evet bende sirf bu yüzden vivaz pro düsünüyorum klavyesiz tussuz tlfn mu olur ya :-)) satioda güzel ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 26 Mart 2010; 18:08:57 >
  • bi ben zorlanmıyorum heralde mesaj yazmakta =)
  • merhabalar

vodafone menülü versiyonu yüzünden bir türlü güncelleyemediğim telefonumu az öncewww.fastgsm.com a 10 usd ücret ödeyerek versiyonu değiştirip güncelledim.

vodafone menüsünden vazgeçmekle iyi mi ettim bilmiyorum ancak yeni versiyona ancak bu şekilde kavuştum

bu konuda yardım isteyen olursa pm ile ulaşabilir
  • telefonun verisiyonuna nasıl bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

merhabalar

vodafone menülü versiyonu yüzünden bir türlü güncelleyemediğim telefonumu az öncewww.fastgsm.com a 10 usd ücret ödeyerek versiyonu değiştirip güncelledim.

vodafone menüsünden vazgeçmekle iyi mi ettim bilmiyorum ancak yeni versiyona ancak bu şekilde kavuştum

bu konuda yardım isteyen olursa pm ile ulaşabilir

hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

telefonun verisiyonuna nasıl bakıyoruz

ayarlar - telefon - telefon yönetimi - cihaz güncellemeleri
  • teşekkürler halil abi

telefonun sürümü R2AK006 son sürüm ancak equlaizer ı bulamadım son sürümde çıkıyo deniliyodu
  • evet onu bende bulamadım.. ekolayzır yok.. ama video işi süper oldu
  • ATROCE

öncelikle Sation hayırlı olsun güle güle kullan.Sürümlerin içinde equalizer yok ama yükleyebilirsin ben dışardan aplication olarak yükledim aşağıda linki var sis dosyası olarak indirip yükleyebilirsin..

equalizer indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: agakin

ATROCE

öncelikle Sation hayırlı olsun güle güle kullan.Sürümlerin içinde equalizer yok ama yükleyebilirsin ben dışardan aplication olarak yükledim aşağıda linki var sis dosyası olarak indirip yükleyebilirsin..

equalizer indir

teşekkürler hocam birde benim telefon hala kayıtlı değil bikaç güne kayıt olcak program oyun bu sertifika olayı navigasyon olayı felan imei istiyo bazılaı kayıtlı olamdığından sorun olur mu

• hiçbir sorun olmaz. kayıt yaptırırken dikkat et.. pasaport tük vatandaşı olana yaptırılsın.. değilse halil gibi başın ağrır. pasaport sahibi türkiyede oturup yurtdışına gidip gelmiş biri olsun.
  • valla getiren kişi yaptırıcam dedi bi haftaya bi sorun olursa hallederiz dedi yarın bi hafta olucak bakalm
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.