kulakların çınlasın halilakdere.. bu arkadaşı da kandırmış olabilirler
neyse.. biz forumdaş olaraktan gereken uyarıyı yapalımda, gerisi size kalmış
ya arkadaşlar, telefonu 5 gündür kullnıyorum, daha önce n97 kullanmış biri olarak telefon harika, ama şu şarj olayı berbat, 1 gün dahi gitmiyor üstelik fazlada karıştırmadım, nasıl çözüm bulacağız bu işe, aman bir yardım
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
ya arkadaşlar, telefonu 5 gündür kullnıyorum, daha önce n97 kullanmış biri olarak telefon harika, ama şu şarj olayı berbat, 1 gün dahi gitmiyor üstelik fazlada karıştırmadım, nasıl çözüm bulacağız bu işe, aman bir yardım
diyorsun 5 gündür kullanıyorum die zamanla açılır şarzı onun biraz daha iyileşir
Programın nasıl kurulacağını sormşussunda cep telefonuodnayı derken cevap yazamadım ordan burdan verim. :D usb ile bağlanacaksın bu dosyuyı hafıza kartında bulabileceğin bir klasör içine at sonra bilgisayarla olanbağlantıyı çıkar çünkü o zaman hafıza kartını görmüyor. hafıza kartına git menü den dosya yöneticisi vasıtasıyla sis dosyasına ulaş üzerine tıklayınca kuruluma geçer zaten kurulum bittikten snora uygulamalarım içinde euqulazier i görebilirsin. kolay gelsin
bide getiren kişi kimdi teli o enimli sabit dükkkanı olan biri olursa genelde sorun olmuyor hallediliyor bi şekilde.
sasa şaka yapmıyorsun değilmi? dizel arabamı bu sonradan açılacak:)) şarj aletini yanımda nasıl gezdireyim birader, başka bir çözümü yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure sasa şaka yapmıyorsun değilmi? dizel arabamı bu sonradan açılacak:)) şarj aletini yanımda nasıl gezdireyim birader, başka bir çözümü yokmu?
yedek batarya :)
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
sasa şaka yapmıyorsun değilmi? dizel arabamı bu sonradan açılacak:)) şarj aletini yanımda nasıl gezdireyim birader, başka bir çözümü yokmu?
yok ya ne şakası açılır biraz daha
Arkadaşlar bende xperia x2 yi verdim, satio aldım.yarın öğlen itibari ile gelecek.sizin yorum ve açıklamalarınıza göre almaya karar verdim.ilk işim güncelleme olacak... Teşekkürler emekleriniz için saygılar
satio nun çok yönlü şarj avantajı var
mesela data kablosuyla usb den, hatta fm transmitter varsa arabadan, lcd televizyonun usb sinden.. seçenek çok. ben data kablomla geziyorum sorun olmuyor.. tek sorun şarj tam bitmeden bir usb ye takarsan işin kolay olur ama konuşmak için biraz dolmasını beklemelisin.. zira sürekli şarj oluyor diye bağırabiliyor.
bu bataryanın yüksek kapasitesi olduğu söyleniyor, siz ne dersiniz arkadaşlar? tavsiye edermisiniz alayımmı? fiyatı kargo dahil 16 tl
quote:
Orijinalden alıntı: Ermeydan
Satio
ARM Cortex A8 600 MHz Li-Po 1000 mAh 3.5 inches
Vivaz
720 MHz Li-Po 1200 mAh 3.2 inches
Arkadaşlar 2Aydır SATİO kullanıyorum ve ben bazı programlarla CPU hızına baktığımda 206 Mhz gösteriyor.
Sizdeki durum nedir?
Yardımcı olursanız sevinirim (PM ile msn atarsanız iyi olur)
arkadaşlar telefondan internetteki videoları izleyebilmem için hangi programı kurmam gerek izlesene youtube vs... şimdiden teşekkürler
video için skyfire işini görecektir
güncelleme yaparken zaten güncel uyarısı geldi..bendeki sürüm R2AK006 Bu sürüm daha önce yazılanların içinde bulunmuyor...güncelleme tarihi ise 18/02/2010 Ben pek bir şey anlamadım bu işten.. bilgisi olan varmı acaba ..saygılar
Halilakdere ve kelmiker siz bu telefonu bayadır kullanıyonuz yukarda yazdığım hakkında bir bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum...teli bu gün aldım. x2 den sonra... bu güne kadar kullandığım cihazlar içinde en iyisi diyebilirim -hızı iyi -ekran hassaslığı tahminimden çok iyi,hataya kolay kolay düşürmüyor -dışa verdiği ses innovdan sonra düşük ama genede iyi diyebilirim ,ses net -foto güzel -wifi gücü çok iyi -hafif -kullanımı çok kolay -menü geçişleri çok seri ve hoş -Btarya berbat diyebilirim,gerçi tam şarjlı kullanma şansım olmadı ama,yarım gün anca kullanabildim -Ekran netliği mükemmel,renkler pırıl pırıl -kısa yollar ile istediğiniz uygulamaya çok rahat ulaşabiliyorsunuz -vs..vs sayma ile bitmiyor ,kısaca mükemmel bir cihaz,,kesinlikle kararsızlara tavsiye ederim.hele nokia n serisinden sonra bayılırsınız... Bana göre bu cihazdan sonra gelecek cihaz innov8 dir. ilk kez bir cihazı değiştirmeden 1,5 yıl kullandım.herkese saygılar
arkadaşlar bu hack için sertifika felan olayları var opda sitesine üye oluyoruz, orda üye olurken telefonun imei sinide istiyor benim cihaz daha kayıt olmadığı için şimdi üye olsam imei yazıp sorun yaşarmıyım ?
zaten en yeni sürüm kullanıyorsun. O yüzden uğraşma. atroce daha öncede sormuştun, sorun olmaz. Günde yüzlerce insan yapıyor. Verilen sertifika telefon la ilgili o yüzden kayıt ile ilgisi yoktur... arkadaşlar artık klüp olalım diyen varsa buraya "evet" desin yeter. 10 kişi olmamız halinde yeni topic açıp üye listesi oluşturabilirim.
teşekkürler hocam
"evet"
rica ederim. Klüp olmakla daha bilinçli kullanım ve sahiplenme olacağını, kararsız olanlara daha fazla iştah vereceğini düşünüyorum.