Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaRk!
    Oncelikle merhaba.
    Telefon cok hosuma gitti ve yaza dogru almayi dusunuyorum 850-900 den yukari olmazsa. Kafami kurcalayan tek sey bende ipod touch var. Ikisini beraber kullanmak aptallik olur mu? Internet isini wirelessten itouchdan yaparim. Sadece wireless olmayan yerlerde telden yaparim. Muzik dersen itouchdan. Sizce almam mantikli olur mu?

Cevap bekliyorum (:
  • Satio da hiç bir antivirüsü çalıştıramadım neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Satio da hiç bir antivirüsü çalıştıramadım neden acaba?

Bulduklarım..

NetQin Mobile Anti-Virus Pro - Symbian için mükemmel bir anti-virüs
    Uyumluluk: Symbian 9,1-9,4 (Satio, Vivaz, Vivaz Pro)

http://depositfiles.com/en/files/17u4gj2kd

Adobe Flash Lite 3.1 (4)

http://depositfiles.com/en/files/0cojcje0w

Ayrıca diğer programlar için buraya bakınız!!
    http://www.se4ever.ru/vse_dlya_symbian_9_4/soft_for_symbian_9_4/

• quote:

quote:

Oncelikle merhaba.
    Telefon cok hosuma gitti ve yaza dogru almayi dusunuyorum 850-900 den yukari olmazsa. Kafami kurcalayan tek sey bende ipod touch var. Ikisini beraber kullanmak aptallik olur mu? Internet isini wirelessten itouchdan yaparim. Sadece wireless olmayan yerlerde telden yaparim. Muzik dersen itouchdan. Sizce almam mantikli olur mu?

Cevap bekliyorum (:

bizzat yaptığım kıyaslamar mevcut 4-5 sayfa geride.. aslında kararsızların halilakderenin aldığını ilan ettiği mesajdan bu yana değerli inceleme ve bilgileri okuması faydalı olacaktır. kısaca bilgi vermek gerekirse şahsen iphone den daha iyi buluyorum satio ekranını. yanlışlıkla dokunma olayı en aza indirgeniyor bu sayede, özellikle sörf yaparken.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theturkish

arkadaşlar bende geçen hafta gri satio alarak aranıza katıldım. telefondan genel olarak memnunum tek sıkıntım şarjın az gitmesi. umarım ilerde alternatif piller çıkar da bu sorun çözülür. bu telefona uygun ekran koruyucu sticker tavsyeniz varmı ? bu stickerlar dokunmatik ekranın hassasiyetini etkiliyormu?
    teşekkürler

H.G.

Arkadaşım Orjinal sticker bende bulamadım ama 4"-4,3"-4,5" vs vs standartölçülerde stickerler var ben 4,3" olanı alıp tek kenarından 2mm kadar kırptım yapıştırdım varlığı yokluğu belli bile değil. (ahize hoparlörünün olduğu kısmı açık bırakmayı unutma, ben delgeçle bi delik açtım)

Dokunmatiği etkilediğini de farketmedim.

ince noktalara parmak ucuyla dokunarak test edip sonucu bildirirseniz sevinirim. zira en çabuk çizilen yer doğal olarak ekran.

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1425.html

buradan garmin i oku ve kur

teşekkürler

rica ederim. takıldıkça sorarsın.

quote:

Orijinalden alıntı: leetsgoo

arkadaşlar ben satio da mesaj veya çagrı geldiginde ekranda göstermesini istiyorum fakat sadece şebekenin yanında küçük işaret çıkıyor onu nasıl yapabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi..

öyle bir görüntü için özel bir çaba göstermene gerek yok, kendiliğinden oluyor zaten. ancak kullandığın tema farklıysa belki ondan olabilir. se nin kendi temasını kullanıp sonucu buraya bildirirsen sevinirim

• satioda yükleyemediğim 2 şeyden biri call record diğeri flashlite dir. diğer tüm programlarda sorun yaşamadım (5800 a olupta)
  • quote:

satioda yükleyemediğim 2 şeyden biri call record diğeri flashlite dir. diğer tüm programlarda sorun yaşamadım (5800 a olupta)

FlashLite içn bunu denedin mi?Satio ya olduğu yazıyor

http://www.se4ever.ru/vse_dlya_symbian_9_4/soft_for_symbian_9_4/18276-adobe-flash-lite-314-flesh-plagin-dlya-symbian-94.html
  • satio ya uygun kullandığınız uygun live messenger msn programı var mı paylaşırsanız teşekkürler
  • Satio için 2 yeni yazılım çıkmış!!!
    R2AK007 ve R2AM001

şu anda şu bölgelerde var yazılımlar:
    http://www1.davinciteam.com/phone_details_U1i_R2AM001_0002.html
    http://www1.davinciteam.com/phone_details_U1i_R2AK007_0002.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 3 Nisan 2010; 0:42:51 >

• sağol sedat bu iyi haberdi.
  • quote:

quote:

satioda yükleyemediğim 2 şeyden biri call record diğeri flashlite dir. diğer tüm programlarda sorun yaşamadım (5800 a olupta)

FlashLite içn bunu denedin mi?Satio ya olduğu yazıyor

http://www.se4ever.ru/vse_dlya_symbian_9_4/soft_for_symbian_9_4/18276-adobe-flash-lite-314-flesh-plagin-dlya-symbian-94.html

Mevcut bileşen diyor yüklemiyor.

quote:

quote:

Satio da hiç bir antivirüsü çalıştıramadım neden acaba?

Bulduklarım..

NetQin Mobile Anti-Virus Pro - Symbian için mükemmel bir anti-virüs
    Uyumluluk: Symbian 9,1-9,4 (Satio, Vivaz, Vivaz Pro)

http://depositfiles.com/en/files/17u4gj2kd

Yüklerken uyumlu değil uyarısı veriyor, yüklüyor ama program açılmıyor...

• merhaba beyler ben de bugun bi satio almayı dusnuyorum sizce almalı mıyım yoksa xperia x10u mu beklemeliyim... tecrubelerinizi paylasırsanız sevinirim .. zaten iphone 3gs var bende ikisini de kullanacagım
  • canuygar nickli arkadaşımız bana özelden mesaj atıp sitem etmiş cevaplamadığım bir sorusu için. kusura bakma ya görmedim yada bu aralar forumda özel mesaj bildiriminde sorun var, bana bildirimi olmadı. buradan sorduysanda gözümden kaçmıştır. tekrar sorarsan sevinirim
  • 5800 ve n97 ye uygun olan live messenger yükledim sorunsuz yüklendi ama telefonda nerde bulamıyorum kurulduğu yeri göstermedi bşaryıla yüklendi dedi bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhalil

merhaba beyler ben de bugun bi satio almayı dusnuyorum sizce almalı mıyım yoksa xperia x10u mu beklemeliyim... tecrubelerinizi paylasırsanız sevinirim .. zaten iphone 3gs var bende ikisini de kullanacagım

bence şu an duyurulan telefonlarda dahil piyasada bulunanları içinde en güzeli satio. yeni yazılımlarla gelen yeni özellikler, heyecan verici. bence satio yu kaçırma.. şu aralar 800 850 ye alabilirsin kayıtlı olması şartıyla tabi. 900 e çok çok temiz kayıtlısını bulursan al. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

5800 ve n97 ye uygun olan live messenger yükledim sorunsuz yüklendi ama telefonda nerde bulamıyorum kurulduğu yeri göstermedi bşaryıla yüklendi dedi bitti

telefona yüklenen programlar uygulamalarım klasöründe yer alır. ancak daha önceden yüklenip başka klasöre yerleştirilip silinmişse tekrar yüklemede aynı klasörün içine atabiliyor. bence üşenmeden tek tek klasörlere göz at. bir de beni de şaşırtan bir şey mesela orjinal halde klasör düzeninde ajanda demiş mesela ama ajandanın içine klasörüm uygulamasını koymuş, ne alaka? ben kendi düzeneğimi kurup klasörlerin adına varana dek kendim düzenliyorum çok hoş duruyor. her ihtimale karşı format sonrası ilk bu işi yapıp bir yedek aldım.. çökerse tekrar uğraşmamış olurum

• normlde bir progra kurarken zaten soruyor nereye kuracağını ancak bu msn de böle bişey yapmadı direk yükleme tamamlandı dedi, uygulamalarım klasöerlerinede baktım ancak yok neyse karıştırıcaz artık biraz daha teşekkürler...
  • quote:

quote:

merhaba beyler ben de bugun bi satio almayı dusnuyorum sizce almalı mıyım yoksa xperia x10u mu beklemeliyim... tecrubelerinizi paylasırsanız sevinirim .. zaten iphone 3gs var bende ikisini de kullanacagım

bence şu an duyurulan telefonlarda dahil piyasada bulunanları içinde en güzeli satio. yeni yazılımlarla gelen yeni özellikler, heyecan verici. bence satio yu kaçırma.. şu aralar 800 850 ye alabilirsin kayıtlı olması şartıyla tabi. 900 e çok çok temiz kayıtlısını bulursan al. kolay gelsin

Hocam tesekkurler cevabın icin ben de bir iki gundur dusnuyorum bu konuyu ve almak uzereyim aslında.. ama okudugum kadarıyla sarj ile ilgili problem varmıs . ben telefonla cok konusacagım icin sarjının uzun gitmesi lazım, yani buyuk olasılıkla wi-fi la gps le falan pek isim olmayacak.. onları kapatsam full sarj ile ne kadar dayanır telefon.. telefon gercekten cok hos

• valla o konuda umut veremiyeceğim

şarj aletiyle gezen biri olarak
  • quote:

quote:

quote:

Hocam tesekkurler cevabın icin ben de bir iki gundur dusnuyorum bu konuyu ve almak uzereyim aslında.. ama okudugum kadarıyla sarj ile ilgili problem varmıs . ben telefonla cok konusacagım icin sarjının uzun gitmesi lazım, yani buyuk olasılıkla wi-fi la gps le falan pek isim olmayacak.. onları kapatsam full sarj ile ne kadar dayanır telefon.. telefon gercekten cok hos

Eğer sadece konuşacaksan en az üç gün gider..sabah şarjdan aldım bayağıda konuştum batarya halen full gösteriyor..eğer diğer özelliklerini kullanırsan bir gün gidiyor.

• hazeyh şu pilinin bir resmini çek koy allah aşkına. hani tek ben olsam neysede, neredeyse tüm kullananlarda ortak sorun bu. eğer aldığın yere sorabilirsen burada kullanan pek çok kişi o pilden alacaktır emin ol.

cebimde data kablosuyla gezmekten bıktım
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.