Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelmiker

hazeyh şu pilinin bir resmini çek koy allah aşkına. hani tek ben olsam neysede, neredeyse tüm kullananlarda ortak sorun bu. eğer aldığın yere sorabilirsen burada kullanan pek çok kişi o pilden alacaktır emin ol.

cebimde data kablosuyla gezmekten bıktım

BST 33 Batarya bu.. Ama dediğim gibi çok kurcalar özelliklede kamerayı kullanırsan bir gün ancak gidiyor.ama sadece arama için kullanırsan hakikaten uzun gidiyor.şu an itibari ile bir saate konuştum ve halen eksilme yok.Yalnız bir şey dikketimi çekti bataryayı en az 4 saat şarj etmeniz gerekiyor,bendeki şarj aleti 350 miliamper yani yavaş şarj,İşin özü böyle müthiş bir cihaza 1000 m.amp lik batarya çok komik olmuş,bu 3000 cc lik bir motoru olan araca 10 lt relik depo koymak gibi bi saçmalık.
  • her türlü şarj tekniği tarafımca denendi, sonuç aynı.

hadi tek ben olsam tamam ama satio su olan hemen herkesinki aynı. şanslısın
  • gurhalil ben akıllı bir telefon ve uygulama sayısı devamlı artan kamerasıda piyasadaki coğu telefondan iyi olan ve iphone olmayan bi telefon istiyordum xperia x10 tam bana göre eğer böyle düşünüyorsan xperia al ama kamerası süper olsun telefon multimedya kullanış için olsun diyorsan satio harika zaten 3gs ile beraber kullanacağını yazmışsın iphone un kamerasının kötü olması satioyu almanın daha mantıklı olacağını gösteriyor herkese iyi geceler
  • Eski bir n serisi kullnıcısı olarak SATİO Bir numara..bana göre en uzun süre kullandığım innov8 ise alternatifsiz iki numara, Tam 1,5 sene kullandım halen elimde satmaya kıyamadım..innovla birlikta nokiada sıradanlaşan kitlenme,reset atma kamera kaydı geçliği gibi rahatsızlık veren durumlardan kurtulmuştum.satio dada bu sorunları yaşamadım allaha şükür..
  • quote:

hazeyh şu pilinin bir resmini çek koy allah aşkına. hani tek ben olsam neysede, neredeyse tüm kullananlarda ortak sorun bu. eğer aldığın yere sorabilirsen burada kullanan pek çok kişi o pilden alacaktır emin ol.

cebimde data kablosuyla gezmekten bıktım

Allahın adıyla demişin..al sana bataryanın resmi..yalnız dikkatimi çekti bst 33 ler 950 yada 900 miliamp ama bendeki 1000.. saygılar

• sağolasın.. eğer 50 mAh bu kadar farkediyorsa bilemem.. bendeki 950 çünkü. ve kullanma politikamız hemen hemen aynı
  • quote:

sağolasın.. eğer 50 mAh bu kadar farkediyorsa bilemem.. bendeki 950 çünkü. ve kullanma politikamız hemen hemen aynı

kelmiker kardeşim..bendekide uzun gitmiyor bende şikayetçiyim..ben özelliklerini kullanmadıktan sonra 10 gün gitse şarjı neye yarar..sadece konuşma yaparsam batarya 3 gün gidiyor.
    Ama cihaz hakikaten dört dörtlük (batarya hariç)
  • Bende orjinal 1000mAh var birde yedek 950mAh var, gerçekten arada çooooooook fark var.
  • 1000 lik batarya nerden bulabilirim
  • Zaten Satio nun yanında Orjinal olarak 1000 MAh lık pil gelmesi gerekmiyor mu? Şu vereceğim linkteki resimlere bakınız ve incelemeyi okuyunuz 1000 MAh lık pil oldugu yazıyor. Hatta yanılmıyorsam 1000 MAh lık BST 33 piller ilk defa SATİO ile birlikte kullanılmaya başlandı Eger ki yanlış hatırlamıyorsam .

Birde Sationun yanında Hangi kulaklık geliyor.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_idou-review-408p3.php
  • benim bataryada 1000 MAh, wireles sürekli açık olursa 1 gün gidiyor ama kapalı olursa normal kullanımla 3 gün gidiyor ben şu anda memnunum, ancak yedek olarak aşağıdaki bataryayıda almaya karar verdim
  • bu batarya
    bakalım nasıl çıkacak, iyi olursa size haber veririm

http://urun.gittigidiyor.com/S-ERICSSON-BST-33-W900I-K530I-P990I-K790I-GUCLE_W0QQidZZ26059734
  • pilim 1000 mah olduğu halde hiç konuşmayayım bir gün anca gidiyor.... kimin pili 3 gün gidiyor ? nasıl oluyor bi iş. aydınlatacak olan varsa sevinirim.
  • arkadaşlar BST 33 1200 mAh diyor orjinal değil ama eğer olursa ciddi performans artışı sağlar diye düşünüyorum..
    http://global.ebay.com/1200_mAh_Akku_fr_Sony_Ericsson_W595_W610_BST-33/230446000487/item
  • bloutooth, wireless gibi tüm bağlantıları kapatın arkadaşlar, özellikle wi-fi tarama kesinlikle kapalı olsun, çok şarj yiyor
  • Selamlar ,

ben de satio almayı düşünüyorum ama bu youtube izlesene vidivodo gibi sitelerdeki videoları izleyebiliyor muyuz ? bu konuda bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: problematik

Bu da 1500 mAh acaba riske girilir mi?

http://global.ebay.com/1500mAh_BST-33_Battery_Sony_Ericsson_K818_K790_K800_/320489188968/item

bende böyle yaszan bir pil almıştım şarj olurken açıksa telefon ısınıyor ve şarj genelde birden düşüyor göstergede konuşurken birden gidiyor-şarj durmunu telefon okuyamıyor.... risk sizin 2 haftada ancak pil şarj süresi uzuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

pilim 1000 mah olduğu halde hiç konuşmayayım bir gün anca gidiyor.... kimin pili 3 gün gidiyor ? nasıl oluyor bi iş. aydınlatacak olan varsa sevinirim.

günde 45 dk civarında konuşursam akşama kadar batarya full kalıyor..ikinci gün foto ve video çektiğim için şarj hızlı boşaldıyani ikinci günü tamamlayamadı buda normal. bende bltt,wi-fi,sürekli kapalı tel çiftmod da değil deği,l gsm ayarında ekran parlaklığı yarıda. sadece konuşmada (belirli bir sürede) kesinlikle üç gün gidiyor.
    Eğer dayanabilirsen tabiii.... böyle bir cihazlada sadece konuşulnuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyh

quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

pilim 1000 mah olduğu halde hiç konuşmayayım bir gün anca gidiyor.... kimin pili 3 gün gidiyor ? nasıl oluyor bi iş. aydınlatacak olan varsa sevinirim.

günde 45 dk civarında konuşursam akşama kadar batarya full kalıyor..ikinci gün foto ve video çektiğim için şarj hızlı boşaldıyani ikinci günü tamamlayamadı buda normal. bende bltt,wi-fi,sürekli kapalı tel çiftmod da değil deği,l gsm ayarında ekran parlaklığı yarıda. sadece konuşmada (belirli bir sürede) kesinlikle üç gün gidiyor.
    Eğer dayanabilirsen tabiii.... böyle bir cihazlada sadece konuşulnuyor...

teşekkür ederim hazeyh, gereksiz herşeyi kapatıp bende öyle bir deneyeyim.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.