Bildirim
Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (97. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş böyle soğuk şakalar sonra yüreğimize inecek.. ben girdim göremedim.. sen nasıl gördün tarif eder misin -
Bende görmedim. Can sıkıntısından yaptım onu -
quote:
Orijinalden alıntı: Plan-M
Bende görmedim. Can sıkıntısından yaptım onu
varya gelmiş zannettim sevindim bi an ama güzel yapmıssın eline sağlık -
görünce bende hayret ettim. Acaba dedim sony ericsson çalışmaya mi başladı diye düşündüm. -
arkadaşlar 900 TL ye buldum kayıtsız türkçe menülü.. iyimidir ? -
sıfırına 900 kayıtlısı uygundur.
kayıtsız almak eğer halihazırda pasaport varsa iyidir -
YENİ KRAL.. Bukadar hoş ve seri bir tel daha önce kullanmamıştım... paylaşımlar için şimdiden teşekkürler..ama kimseden ses çıkmıyor
-
SATİO'YA ÇOK YAKIŞAN BİR TEMA, TAVSİYE EDERİM.
http://hotfile.com/dl/36834452/1db742b/tema.rar.html
-
bende satiocular kervanına dun katıldım sıyah satıo aldım kayıtlı 950 ye. memnunum da turkce kullanım kılavuzu olan varmı elınde.
bu medya sunucusu ne ıse yarıyor bılen varmı. son olarak dlna destekledıgını duymustum ama telefonda bulamadım onu. oysa innov8 de var -
bu arada halılakdere kardesım kusura bakma maıl kutuma sımdı baktım atmıssın kılavuzu cok tesekkurler -
yaw bır araba yarısı yukedım ekrandı tuslar cıkıyo ben onları ıstemıyorum cunku oyunun kendılıgınden uyumlu zaten ekranın yarısı gorunmuyo o yuzden
o yusları kaldırmanın bı yolu varmı -
HAYIRLI OLSUN.
menü > ayarlar > uygulamalar > yüklü uygulamalar a gir programın adını bul üzerine gel suite ayalarını seçeneklerden seç, sanal klavye yi kapalı yap tamam de tamamdır -
Ben de dün akşam itibarıyla kervana katılmış bulunuyorum.. siyah Türkçe -
quote:
Orijinalden alıntı: flamet
bende satiocular kervanına dun katıldım sıyah satıo aldım kayıtlı 950 ye. memnunum da turkce kullanım kılavuzu olan varmı elınde.
bu medya sunucusu ne ıse yarıyor bılen varmı. son olarak dlna destekledıgını duymustum ama telefonda bulamadım onu. oysa innov8 de var
Hayırlı olsun onbaşı..daha önce ben gibi sende innov kullanmışın galiba..innovda sonrada zaten anca bu çekilir,.. -
bakıyorum da satio kullananlar çoğalmış, bu arada doğubank'a xperia 10 gelmiş, ne dersiniz SATİO mu yoksa XPERİA10 mu. -
kullanan çok paylaşım yok. bu telefonun güncel teknolojide eksiği multitouch ekranı ve symbian^3 eksiği. gelecek teknolojide eksiği ise wimax. estetikte ise sürgülü kamera kapağında kalın, gerisinde ince olması.. keşke hep kalın olsa yada hep ince olsa. bunlarda olsa herhalde 5 yıl yeter kullanıcısına -
Satio'da gizli kodlar:
Satio'da servis menüsüne girmek için:
kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı
kırmızı - Kırmızı tuş
yeşil - Yeşil tuş
basın...
Servis Kodları:
Kolay sıfırlama - *#7780#
Xard araştırma - sert araştırma - *#7370# veya kapatmak için basılı tutun yeşil+kırmızı+ Kamera düğmesi - bu tuş kombinasyonunu serbest kapsamayacaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hangi yılında firmware /yazılım - *#0000#
IMEI - *#06#
Adres Bluetooth - *#2820#
WLAN MAC adresi - *#62209526#
Toplam aramalar - *#92702689#
kaynak:http://se-flamemo.ru/forum/22-207-1#2846
-
Arkadaşlar herkes aynı şeyi yapıyor galiba..burayı açıyor bakıyor ve işlerine bakıyor..paylaşım için gençlerlerden birşeyler bekliyoruz artık..se(dd)at kardeşimizin en son paylaşımı çok güzel kendisine teşekkür ediyorum
Bu cihazı kullanmak insana keyif veriyor..almayı düşünen kararsızlar bence içi rahat alabilirler bu cihazı
FOTO KALİTESİ ÇOK GÜZEL,VİDEO 864X480 30 fbs, müzik kalitesi kulaklıkta çok güzel ,dışaverdiği hoparlör sesi yüksekliği çok iyi..Ekran pırıl pırıl,..vs..vs..ekran tepkimesi çok iyi, hata nerdeyse yok gibi
yeni yazılımla hd kalitesinde video olayıda olursa mükemmel olacaktır. vivaz da o kamera ile hd çekim varsa satio daki kamera ile çok daha kaliteli çkim yapılabilecektir.. -
BEN AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ 4 SENEDİR NOKİA VE ENSONDA İNNOV8 DE KULLANIYORDUM SATİO DADA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖRDÜM.
Aşağıdaki anlatımda ajanda yerine biz takvim, yapılacak yerine ise görev olarak seçiyoruz.
bir diğer fark ise görevleri yazdıktan sonra yapıldı olarak işaretlemek için yazılı notun üzerine tıklıyoruz ve seçeneklerden yapıldı seçiyoruz.
100 de 50 hız garantisi
Symbian Telefonlarını Hızlandırma Yöntemi
Öncelikle Ayarlara Girerek Telefonun Tarihini 01.05.2005 Olarak Değiştirin...
Daha sonra Takvime girin ve Görev Notuna Girin. (2 Adet not eklenecek)
İlk notumuz;
Konusu : Speed
Bitiş Tarihi : 04.08.2005
Öncelik : Yüksek
İkinci notumuz ;
Konusu : Qoukie
Bitiş Tarihi : 04.08.2005
Öncelik : Düşük
Bunları yapıp kaydettikten sonra Takvimden çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..
Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )
Sonra tekrar takvime gelip çıkış diyerek sonlandırın. Ve hızı hissedin..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X