Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @se(dd)at bu söylediğin iyi bir haber ama vodafone'a en son uğradığımda böyle bir bilgi elimizde yok diyordu. Hatta müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede bile onayladılar. Hatta sürekli web sitelerini takip ederim cihaz kampanyalarında henüz w595 yok.

@sasa_iliç sevinmek için sanırım biraz erken :)

Bu arada arkadaşlar İstanbul da olanlar varsa ve Brightstar'ın merkezine yakın olanlar uğrayıp bilgi alabilirler mi :) ya da oradaki vodofone şubelerinden. (: Ben adana da olduğumdan belki buraya daha geç gelebilir ya da bilmiyorum artık...
  • Arkadaşlar merhaba,

Sony Ericsson'dan bu sabah gelen mail'i sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu ay içerisinde yurt dışından gelecek olan bir tanıdığıma w595 modelini getirtecektim. Bu haberden sonra vazmı geçmeliyim. Zaten Almanyadan gelecek olan arkadaş yıl sonu ocak başı gibi gelecekti.

Yani bu maili ne kadar dikkate almalıyız. Çünkü daha önce defalarca mail trafiği yaşadım ben ericssonla. Daha önce 2009'un ikinci çeyreği denildi sonra dördüncü çeyreği denildi ve en son dayanamayıp ağır bir mail attım. En son bana bu şekil de dönüş yapıldı.

Sayın ******,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

W595 model telefonumuzun çıkışı 2010 yılının Ocak ayı olarak güncellenmiştir. Ürünlerimize aşağıdaki satış kanallarından ulaşabilirsiniz:

1- Elektronik Zincir Marketler/Hipermarketler (Teknosa, Darty, Bimeks…)
    2- Satış yapılan web siteleri (www.hepsiburada.com)
    3- Operatör Mağazaları (Turkcell Extra, Avea Shop, Vodafone Shop)

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Siz bu olaya ne diyorsunuz. Eğer gerçekten doğruysa yurt dışından getirecek olan arkadaşa iptal ettireceğim. Son olarak yurt dışından alınması mı daha mantıklı olur yani fiyat açısından yoksa Türkiye den mi ? Telefonun fiyatını distribötürler belirlyecek biliyorum ama tahmini rakam ne olur acaba ?

• Güncelleme: Müşteri hizmetleriyle yaptığım telefon görüşmesinden bahsedeyim.

Gelen son mail de 2010'un 1.çeyreğinde piyasaya çıkacaktır denildiğinden bahsettim. Bu billgi ne kadar doğru siz ne diyorsunuz ? soruma diyerek devam ettim..

Evet w595 modelinin çıkış tarihi ertelendi ve henüz kesin bir bilgi yok dedi. Müşteri hizmetlerindeki bayan, çok soğuk ve zorla konuşan ağzından kerpetenle kelime alınan bir modeldi. Veridiği cevaplar pek tatmin etmedi.

Bu arada yurt dışından bu modeli getittirsem Türkçe menü yapabilirmiyiz sıkıntı olur mu dedim. Evet olur dedi. Java destekli model olduğu için türkçeye çevrilmez aldığınız ülkenin dilinde kullanılır filan dedi. Bu ara yurt dışından gelen modeller belli bir süre sonra garanti kapsam dışı kalabiliyormuş..
  • @henster;

Brightstar aradınmı? şu anda elimdeki kutuda TRT bandrolüde mevcut yani resmi olarak telefon firmada durmakta sanırım. Brightstar ı arayıp w595 ne zaman piyasaya süreceklerini öğrenebilirsin.
  • @sinless34 senin mesajın tamamen aklımdan çıkmış, şimdi aradım Brightstar'ı ve sevindirici haberi aldım :)

W595 modeli gelecek hafta satışına başlanacak denildi. W595 modelini vodafone shop aracılığıyla satıyorlarmış.

Gelecek hafta çarşamba günü Brightstar'ı tekrar arayıp verdiğim bilgileri güncellicem ve kesin olarak göndermelerini isticem..Bir kaç gün içerisinde elime ulaşağını söylediler. :) Kısacası belirttiğiniz bölgeye özel istek üzerine gönderiyorlar ve sizde gidip vodafone shop dan alıyorsunuz.

Bu arada telefon'un fiyatını sordum söylemediler, bölgedeki şubelerin kendileri belirleyecek dediler. Ortalama sizce ne olur acaba ?

Son durumu bildiririm tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster

@sinless34 senin mesajın tamamen aklımdan çıkmış, şimdi aradım Brightstar'ı ve sevindirici haberi aldım :)

W595 modeli gelecek hafta satışına başlanacak denildi. W595 modelini vodafone shop aracılığıyla satıyorlarmış.

Gelecek hafta çarşamba günü Brightstar'ı tekrar arayıp verdiğim bilgileri güncellicem ve kesin olarak göndermelerini isticem..Bir kaç gün içerisinde elime ulaşağını söylediler. :) Kısacası belirttiğiniz bölgeye özel istek üzerine gönderiyorlar ve sizde gidip vodafone shop dan alıyorsunuz.

Bu arada telefon'un fiyatını sordum söylemediler, bölgedeki şubelerin kendileri belirleyecek dediler. Ortalama sizce ne olur acaba ?

Son durumu bildiririm tekrar.

Sevindim sonunda bulduğuna :) tahminimce 350-400 tl olur diyorum ben bu telefona Türkiye' ye vergi v.s. fiyatıyla hemen hemen

• @henster

Belliydi zaten vodafone nun satacağı .(Brightstar ları sadece vodafone satıyor)
    Ama hem vodafone için hem normal herkesin satabileceği yazılım customları var.

W595 R3EG004 CID49,CID52 TURKEY/COSMOPOLITAN WHITE C-ASIA - EN AR AZ FA
    W595 R3EG004 CID49,CID52 TURKEY/JUNGLE GREY C-ASIA - EN AR AZ FA

W595 R3EE001 CID49,CID52 VODAFONE TURKEY/COSMOPOLITAN WHITE VFE-LIVE-C - EN AR FR FA
    W595 R3EE001 CID49,CID52 VODAFONE TURKEY/RUBY BLACK VFE-LIVE-C - EN AR FR FA
    http://www1.davinciteam.com/phone_details_W595_R3EE001_CID49,CID52.html

Fiyatı kampanyalı olacaksa hem ucuz hem 1000 kontör+internet kampanyalı olabilir.
    Tahminimce 500 TL kesin ama T707-T715 e bakınca 550 TL kesin gibi

• Benim tahminim 500-600 tl aralıgında bir fiyatla çıkar. SE hiçbir hizmetinde müsteriyi memnun etmez. Hep süründürür. Telefonu yıllar sonra piyasaya sürer sonra fiyatınıda yontulmamış kazık olarak müşteriye sunar
  • Şimdi yaşadığım bu durumu hem Brightstar'â hemden SE müşteri hizmetlerine soracam. SE nasıl oluyor da telefonun çıkış tarihi henüz belli değil ama 2010'un ilk çeyreğinde çıkabilir diyorlar ama Brightstar tarfaından satışa çıkıyor. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster

Şimdi yaşadığım bu durumu hem Brightstar'â hemden SE müşteri hizmetlerine soracam. SE nasıl oluyor da telefonun çıkış tarihi henüz belli değil ama 2010'un ilk çeyreğinde çıkabilir diyorlar ama Brightstar tarfaından satışa çıkıyor. ?

SE çalışanları şirketi çiftliğe çevirmişler. SE çalışanlarının hiç biri neyin ne oldugunu bilmiyor . Onun için SE çalışanlarının sözüne itibar etme. Çıkar derler çıkmaz çıkmaz derler çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 15 Aralık 2009; 22:40:53 >

• @Ermeydan gerçekten söylediğin kadar var. Oturdukları koltuğun ne kıymetini biliyorlar nede hakkını verebiliyorlar.

Bu arada Brightstar bu telefonu daha önce hiç sattı mı ve onlara ne zaman ulaştı acaba. Gelecek hafta aradığımda bu soruların tamamını yönelteceğim.
  • w595 bizim burda satışa çıktı suanda tanıtım amaclı 2 tane gelmiş bayiye vodafonde gördüm 3000 kontör ve 1 gb internet paketi hediyeli ayrıca mds 60 haparlör hediyeli fiyatı 549 tl imiş
  • @zaferli sizin orası neresi ? satıldığına dair tanıtıcı bir link ya da kampanyalı satışını gösteren açıklama var mı bakabileceğimiz. Bende hafta içi Brightstar'ıyı arayıp bulunduğum yere gelmesini sağlayacağım.
  • * 3000 kontör
    * 1 gb internet paketi
    * mds 60 hoparlör

süper bi kampanya.
    T707-T715 gibi 600 TL yi gereksiz bi şekilde aşan tellere iyi bi alternatif walkman phone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 18 Aralık 2009; 23:16:05 >
  • @henster trabzon bayinin adını unuttum vodafone olduğunu biliorum ama yarın öğrenir yazarım telefonun kutulu resimin çeker atarım kardeş
  • @zaferli teşekkür ederim. (:

Bu arada müşteri hizmetleri, sadece beyaz ve mavi renklerinin olduğunu söylemişti bana. Beyaz çok güzel duruyor :)
  • @henster rica ederim

ordakilerinde rengi mavi olanıydı valla hoş duruyordu hatta orda biri pazarlık bile yapıodu tekini sattılar sanırım
  • ben de bulayım anneme almayı düşünüyorum inşallah.. ses çıkışı gsmarena nın verilere göre süper ..
  • İyice sabırsızlandım şimdi :) Pazartesi olsa da arasam. Görüştüğüm kişiler, eğer istekte bulunursanız en geç 2 gün için de size ulaşır demişti.
  • W595 resmi olarak Türkiye'de

KAMPANYALI FİYATI : 449 TL

Hediyeler:

• VODAFONE İÇİN 3000 KONTÖR HEDİYE
    • 1 GB INTERNET HEDİYE
    • 2 GB HAFIZA KARTI HEDİYE
    • VODAFONE LIVE'DEN 100 ŞARKI HEDİYE
    • SONY ERICSSON STEREO HOPARLÖR MS-410 HEDİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 19 Aralık 2009; 1:07:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.