Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç saat sonra vodafone bayilerinden birine gidip soracağım. Belki gelmiştir. Bu arada bu fotoğrafı nerede çektiniz ? siz mi aldınız. Aldıysanız hayırlı olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster

Bir kaç saat sonra vodafone bayilerinden birine gidip soracağım. Belki gelmiştir. Bu arada bu fotoğrafı nerede çektiniz ? siz mi aldınız. Aldıysanız hayırlı olsun. :)

yok hayır almadım, saol yinede :)
    buradan buldum + sahibinden.com 'da ilanı bile verilmiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_36486959/mpage_1/fromTicket_/key_/tm.htm#36486959
  • Pes doğrusu, adamlar sahibinden'e ilan bile vermişler. Biz de vodafone shop'lara gelecek diye bekliyoruz :)

Bu arada Resmi olarak satılmaya başlamış ama hala vodafone'un sitesinde tanıtımı yapılmıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henster -- 19 Aralık 2009; 13:35:25 >
  • Biraz önce geldi
    Müşteri hizmetleride bişey bilmio

Sony Ericsson W595 Paylaşımları
  • bu nasıl iş ya ben vodafone shopta gördüm telefonun kutusunun üstüne vodafone yazıyordu bilmem hediye kontör felan yurtdışı diyecem ama türkçe yazıyor nasıl bilgileri yok
  • Sizce de saçmalık değil mi ? Vodafone'un resmi olarak duyurduğu ve üzerine imzasını atıp satmaya başladığı telefondan müşteri hizmetleri haberdar değil.

Müşteri hizmetleri dahası web sitenin bu durumu günler öncesinden dile getirmesi lazım reklamını yapması lazım. Yıl başıda yaklaşıyor mesela onun üzerinden reklam yapıp satış rakamlarını yükseltme girişiminde bulunabilirlerdi. İlginç...
  • birçok lafı hak ediyorlar onlar varya..
  • Merhaba arkadaşlar,

Son gelişmeden haberdar edeyim sizleride.

Sony Ericsson W595 Türkiye'nin hemen hemen her bölgesine dağıtılımış durumda. W595, şuan vodafone shopların deposunda bekliyor. :) Brightstar ile yaptığım telefon görüşmesinden sonra aktarıyorum bunları. Bu arada kampanyalı telefon satışı henüz başlamadı. Vodafone bayilerine izin çıkmadan, yani vodafone Türkiye'den sistemlerine 'okey' işareti düşmeden resmi olarak satamıyorlar.

Bizim bura da ki vodafone shop ile yaptığım 3-4 telefon görüşmesinden sonra adam telefonu direkt satabileceğini ama hediye 3000 kontörü bugün için veremem dedi. En azından sistem izin verene kadar bu mümkün değil dedi. Telefonu aldıktan sonra kontörünüzü sonradan iletebiliriz dedi.

Son olarak, resmi satış için vodafone dan kesin dönüş yapılmasını gerekiyormuş. Bugün yarın netice belli olur. (:

• Arkadaşlar telefonun ülkemizde satışa sunulacağı kesinleşti..Peki renkler konusunda bilgisi olan var mı ? dört rengin dördü de gelecek mi acaba? siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben mavisi hiç beğenmedim.. inşallah siyah ve koyu gri olanını da ithal ederler..
  • @distomat hayır bütün renkler gelmeyecek. Beyaz ve Mavi ve vodafone sitesinde gösterilen siyah (koyu) olan renklerde piyasaya girecek. Yalnız isteğe bağlı olarak kapağını sonradan alıp değiştirebilirsiniz sanırım.

Vodafone bayilerinin açıklaması; sistemlerine son dakika düşmediği için cihazı kampanyalı olarak satamıyorlar. Kaç gündür bekliyorum son dakikasının gelmesini. Bakalım bugün yarın gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henster -- 24 Aralık 2009; 12:54:35 >
  • Güncelleme: Vodafone bayilerine son durum düştü. Yarın sabahtan itibaren cihaz kampanyalı olarak alınabilir. Bende yarın alıyorum :)
  • quote:

Güncelleme: Vodafone bayilerine son durum düştü. Yarın sabahtan itibaren cihaz kampanyalı olarak alınabilir. Bende yarın alıyorum :)

Acep W910i yi satmaya değer mi. Heyecan bastı birden
  • quote:

Güncelleme: Vodafone bayilerine son durum düştü. Yarın sabahtan itibaren cihaz kampanyalı olarak alınabilir. Bende yarın alıyorum :)

hayırlı olsun şimdiden dostum..

bence değer w910 un ekranı daha iyi ama müzik için alınır w595 w910 satılıp..
  • quote:

Arkadaşım bizleri bilgilendirirsen çok iyi olur

Fiyat ne kadar ve almak için şart nedir? Turkcell deki gibi faturalı hat alıp aylık mı ödeniyor yani kredi kartı senet sepet olmadan ,yoksa telefonun parasını peşin yada kredi kartına taksitmi yapıyolar. Bende almayı düşünüyorum. Bilgilendirirsen çok makbule geçer.

• quote:

@distomat hayır bütün renkler gelmeyecek. Beyaz ve Mavi ve vodafone sitesinde gösterilen siyah (koyu) olan renklerde piyasaya girecek. Yalnız isteğe bağlı olarak kapağını sonradan alıp değiştirebilirsiniz sanırım.

Bugün iki farklı Vodafone merkezine gidip cihazı inceledim..Çok sevimli telefon..

Renk olayını da sordum..Dediğin gibi beyaz ve mavi olanı gelecekmiş sadece...Ancak kapak değişimi söz konusu değil..Telefonun yapısı buna müsade etmiyor...Daha doğrusu kapak olayı yok yani..direk kasa rengi..O nedenle beyaz yada maviden birini almak zorunda alacak kişi..bana beyazı daha şık geldi..

• @NARNIA merhaba, cihazın fiyatı 450 TL ve wordcard'a 6-9 taksit yapılabiliyor peşin fiyatına. Her hangi bir anlaşma sözleşme yok. Sadece cihazı aldığınız kişileri vodafone numaranızı veriyorsunuz ve cihaz ile eşleştiriyorlar. Yani hat sahibi her ay kendine 100 kontör yüklediğinde hattına 1000 kontör yüklenmiş oluyor. Vodafone numarasının size ait olmasına gerek yok. Diyelim ki turkcell kullanıyorsunuz ailenizden birinin ya da bir arkadaşınızın numarasını verebilirsiniz.

İkinci olay cihazı bende inceledim. Kutunun üzerinde 3 farklı renk seçeneği görünüyor. O yüzden üçünü yazdım bende... Bayi de ki personelle sürekli telefon görüşmesi yaptığımdan beni kırmayıp ilgilendiler sağolsunlar ve ana depodan benim için 1 adet beyaz getirdiler.

Sanırım Adana da ilk alan ben olacağım. :) Bir çok kişinin kampanyadan haberi yok şuan.
  • quote:

@NARNIA merhaba, cihazın fiyatı 450 TL ve wordcard'a 6-9 taksit yapılabiliyor peşin fiyatına. Her hangi bir anlaşma sözleşme yok. Sadece cihazı aldığınız kişileri vodafone numaranızı veriyorsunuz ve cihaz ile eşleştiriyorlar. Yani hat sahibi her ay kendine 100 kontör yüklediğinde hattına 1000 kontör yüklenmiş oluyor. Vodafone numarasının size ait olmasına gerek yok. Diyelim ki turkcell kullanıyorsunuz ailenizden birinin ya da bir arkadaşınızın numarasını verebilirsiniz.

İkinci olay cihazı bende inceledim. Kutunun üzerinde 3 farklı renk seçeneği görünüyor. O yüzden üçünü yazdım bende... Bayi de ki personelle sürekli telefon görüşmesi yaptığımdan beni kırmayıp ilgilendiler sağolsunlar ve ana depodan benim için 1 adet beyaz getirdiler.

Sanırım Adana da ilk alan ben olacağım. :) Bir çok kişinin kampanyadan haberi yok şuan.

Bilgilendirme için sağol hanster. Anladığım kadarı ile cihazı daha almamışsın, peki inceleme şansın oldumu? İlk izlenimlerin nasıl özellikle Ekran ve Ses kalitesi yönünden. Bu arada hayırlı olsun şimdiden.

• @NARNIA henüz almadım. Akşam iş çıkışında gidip alacağım. İlk izlenimlerimide www.henster.org da kendi blogumda paylaşacağım. Buradan da linkini duyururum, sizlerinde bilgi edinmesi açısından. :)
  • ben buğün sirkeciden aldım izlenimlerimi sizlerle paylaşıcam ilerliyen zamanlarda...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.