Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

telefonun üzerinde "Vodafone" yazıyoe mu herhangi bi yerinde kasanın nolur "hayır" diyin

hayır

Sadece vodafone nun kendi hazırladığı yazılım ile geliyor ama siz isterseniz normal klasik SonyEricsson yazılımı alabilirsiniz..

Allah allah..hocam ben iki farklı vodafone bayiinde baktım telefona..her ikisinde de kasanın arkasında, yani batarya kapağının üzerinde vodafone yazıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distomat -- 30 Aralık 2009; 17:55:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

valla bizim burda bi mağaza var adam tam sonyericssoncu bütün modellerin kılıfları var o yüzden sıkıntı çekmiom ben :D ama araştır telefoncuları bulursun ya genpa ve kvk servistir oralarda olmaz telefonda ekstra yeni bi özellik varmı

@Zaferli sen neredesin tam olarak ? w595 için en uygun şık bir tasarımı olan kılıf gösterebilir misin ? en azından fotoğrafını. Belki senin bulunduğun yerden alırım.

@Sla_Hkn malesef yazıyor. Bence tasarıma uygun şekilde kondurmuşlar arka tarafına beni rahatsız etmedi. Görmek isteyenler için fotoğrafını koyuyorum.

[img=http://img121.imageshack.us/img121/786/fotodq.th.jpg]

@se(dd)at vodafone yazısı puslu çıktı, fotoğrafı şimdi çekince flaş patlıyor filan, zor oldu :P Gündüz çekersem ayrıca koyarım bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henster -- 30 Aralık 2009; 22:59:56 >

• Bugün vodafone bayiinde cihazı tekrar detaylı bi şekilde inceledim..menüde geçişleri gayet hızlı..çok kibar bir telefon..ve de denildiği gibi dışarıya süper ses veriyor..
  • Hakikaten vodafone yazısı varmış Ben sadece demosuna bakmıştım maket onda vodafone yazmıyordu W595 yazıyordu o yerinde
    Çokta sırıtmıyor aslında

@henster resimler için teşekkür bende alsam kesinlikle beyaz rengini alırdım

W595 e acustic atarak kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: distomat

Bugün vodafone bayiinde cihazı tekrar detaylı bi şekilde inceledim..menüde geçişleri gayet hızlı..çok kibar bir telefon..ve de denildiği gibi dışarıya süper ses veriyor..

hafta sonu gelsin bi de ben bakayım ses canavarı telefona..
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster

quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

valla bizim burda bi mağaza var adam tam sonyericssoncu bütün modellerin kılıfları var o yüzden sıkıntı çekmiom ben :D ama araştır telefoncuları bulursun ya genpa ve kvk servistir oralarda olmaz telefonda ekstra yeni bi özellik varmı

@Zaferli sen neredesin tam olarak ? w595 için en uygun şık bir tasarımı olan kılıf gösterebilir misin ? en azından fotoğrafını. Belki senin bulunduğun yerden alırım.

@Sla_Hkn malesef yazıyor. Bence tasarıma uygun şekilde kondurmuşlar arka tarafına beni rahatsız etmedi. Görmek isteyenler için fotoğrafını koyuyorum.

[img=http://img121.imageshack.us/img121/786/fotodq.th.jpg]

@se(dd)at vodafone yazısı puslu çıktı, fotoğrafı şimdi çekince flaş patlıyor filan, zor oldu :P Gündüz çekersem ayrıca koyarım bir daha.

hay Allah sırf bu yüzden telden soğudum çok takarım böyle şeylere hattım vodafone olsa sorun değil ama

• arkadaşlar bu telefonun tam fiyatı nedir.
    vodafone sitesinde 300lira gibi hesap cıkarmış.
    *
    Tek tuşla internete giren müzik telefonu Sony Ericsson W595 hediye stereo speaker'ıyla sadece Vodafone'da!
    3G'li, tek tuşla internete giren, istediğin anda stereo speaker'ı sayesinde mini bir müzik seti haline gelen bu çok özel telefon, World'e özel 6 Worldtaksit fırsatıyla ayda 74,83 TL'ye sadece Vodafone'da!
    *
    burda 449lira oldugunu okuyorum.
    durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnoss1

arkadaşlar bu telefonun tam fiyatı nedir.
    vodafone sitesinde 300lira gibi hesap cıkarmış.
    *
    Tek tuşla internete giren müzik telefonu Sony Ericsson W595 hediye stereo speaker'ıyla sadece Vodafone'da!
    3G'li, tek tuşla internete giren, istediğin anda stereo speaker'ı sayesinde mini bir müzik seti haline gelen bu çok özel telefon, World'e özel 6 Worldtaksit fırsatıyla ayda 74,83 TL'ye sadece Vodafone'da!
    *
    burda 449lira oldugunu okuyorum.
    durum nedir?

74,83 TL * 6 taksit =449 TL
  • hay Allah kafam nasıl da durmuş :)
    yeni yıl yaramadı , ilk saatlerden bana.
    ciddi ciddi 75*6=300 buldum , 6'nın degeri ne zamandır 4 oldu bende:)
  • W595 in her TR ye getirilen 3 rengide çok güzel duruyor

Sony Ericsson W595 Paylaşımları

Farklı renklerde w595

W595s de güzel

• w595s in daha güçlü hoparlörü var galiba.. bu arada w595 de 3 hoparlör var gibi gördüm altta var üstte bi de arkada..
  • @sasa_iliç hayır. 1 Adet hoparlörü var. Aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

http://img15.imageshack.us/i/hoprlr.jpg/

Bu arada arkadaşlar, telefonuma messenger yüklemek istiyorum. Uygulamalardan mı halletmemiz gerekiyor. Sony ericsson kullanıpta msn'e girenler yazarsa sevinirim. (:
  • quote:

@sasa_iliç hayır. 1 Adet hoparlörü var. Aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

Bu arada arkadaşlar, telefonuma messenger yüklemek istiyorum. Uygulamalardan mı halletmemiz gerekiyor. Sony ericsson kullanıpta msn'e girenler yazarsa sevinirim. (:

vodafone messenger ile bedava zaten K660i desteklemiyor ama ben indirdim :)
    eğer vodafone kullanıyorsan sende indirebilirsin

• quote:

@sasa_iliç hayır. 1 Adet hoparlörü var. Aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

telefonun üst ve alt kısmında var bi de arkada var işte.

• Vodafone kullanıyorum. Vodafone live 'a girip denedim ama cep telefonu modelinizi vodafone messeger'ı desteklemiyor diyor :(
  • @henster bende orginal sonyericsson kılıf var ama onu kendime özel almıstım telefoncuda calıstıgımda 2 taneydiler biri siyah biri beyaz w580 im için su anda birini g705im icin kullanıorum birini sana yollarım ama arkasında trabzonsporun logosunu bastırmıstım istersen senin icin orginal kılıf bakarım
  • arkadaslar bu vodafone kadar tuhaf bi operator görmedim ben bendede w995 var aradim müsteri hizmetlerini internet paketi alacam w995in internet ayarlari yok dedi gülermisin aglar misin puhahaha ne internete girebiliyorum ne mobil tv izliyebiliyorum nede msn kullanabiliyorum bende hatti turkcele tasidim aninda baglandim internetime mobil tv me msn me bide tlvzyonda bisürü reklami var vodafonun hepsi palavra turkcel gibisi var mi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

arkadaslar bu vodafone kadar tuhaf bi operator görmedim ben bendede w995 var aradim müsteri hizmetlerini internet paketi alacam w995in internet ayarlari yok dedi gülermisin aglar misin puhahaha ne internete girebiliyorum ne mobil tv izliyebiliyorum nede msn kullanabiliyorum bende hatti turkcele tasidim aninda baglandim internetime mobil tv me msn me bide tlvzyonda bisürü reklami var vodafonun hepsi palavra turkcel gibisi var mi be

öyle g705 icinde yok ama w910inin ayarları oluor bende vodafone var 1 haftadır hersey beles internet konusmak mesajlasmak
  • alt ve üstteki ızgaralı kocaman yerler hoparlör değilmi yoksa
  • @henster

Vodafone Messenger W910i için ama diğer tüm 240x320 piksellilerde kullanabilir

http://depositfiles.com/files/6f4jaehzq

bu jad uzantısını telefonuna at ve kur.
    Vodafone Live! ayarları yapılmış olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.