Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun aksesuarlarını, kampanya'ya nasıl katılacağımı ve cihaz hakkındaki diğer bilgileri inceliyorum. Beyaz w595'im şu an şarj da :) Bu gece kullanıp yarın ilk görüşlerimi paylaşırım. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster

Telefonun aksesuarlarını, kampanya'ya nasıl katılacağımı ve cihaz hakkındaki diğer bilgileri inceliyorum. Beyaz w595'im şu an şarj da :) Bu gece kullanıp yarın ilk görüşlerimi paylaşırım. (:

tekrar hayırlı olsun dostum muradına erdin sonunda..
  • Arkadaşlar benim sormak istediğim bi husus var..telefonu vodafone merkezinde kendi sim kartımı takıp çalıştırıp iceledim..telefonda vodafone live kısa yol tuşu ekranda yer alıyor..bu kısayolu vodafone hat takılı olup da değiştirebiliyor muyuz? ikinci sorum ise vodafone'dan başka hat takınca bu kısa yol yine olduğu yer kalacak mı ?..şahsen beni en uyuz eden durum bu oldu..eğer o kısa yolu kaldıramıyorsak çok kötü bi durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: distomat

Arkadaşlar benim sormak istediğim bi husus var..telefonu vodafone merkezinde kendi sim kartımı takıp çalıştırıp iceledim..telefonda vodafone live kısa yol tuşu ekranda yer alıyor..bu kısayolu vodafone hat takılı olup da değiştirebiliyor muyuz? ikinci sorum ise vodafone'dan başka hat takınca bu kısa yol yine olduğu yer kalacak mı ?..şahsen beni en uyuz eden durum bu oldu..eğer o kısa yolu kaldıramıyorsak çok kötü bi durum...

Telefon Vodafone customları yüklenmiş olarak geliyor
     Sony Ericsson W595 Paylaşımları

Merak etme Normal SonyEricsson yazılımı atabilirsin ve o kısayol dan kurtulabilirsin.

• Sony ericsson hakkındaki görüşlerimi belirten bir makale hazırlıyorum. :) Bu arada kampanyayı tanıtan ön yazıyı yazdım bile buradan okuyabilirsiniz...

w595 için telefon kılıfı aramaya koyuldum. Telefoncuların tamamını dolaştım ama sony ericsson için kılıf satan adam gibi biryer bulamadım. İnternetten alabileceğimiz ya da orjinal gösterişli bir model tavsiye edecek olan va mı ? w595'e uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henster -- 27 Aralık 2009; 19:11:28 >
  • quote:

Sony ericsson hakkındaki görüşlerimi belirten bir makale hazırlıyorum. :) Bu arada kampanyayı tanıtan ön yazıyı yazdım bile buradan okuyabilirsiniz...

w595 için telefon kılıfı aramaya koyuldum. Telefoncuların tamamını dolaştım ama sony ericsson için kılıf satan adam gibi biryer bulamadım. İnternetten alabileceğimiz ya da orjinal gösterişli bir model tavsiye edecek olan va mı ? w595'e uyumlu.

hayırlı olsun güle güle kullan dostum valla orginal kılıf türkiyede zor bulman öneceden tek tuk vardı şimdi yok en iyisi w580le boyutları aynı hemen hemen ona uyan bi kılıf al şimdilik ilerde orginali bulursan banada alırsın :D

• @zaferli bulabilsem ondan bile alacağım ama yok ki :) sahibinden.com da bir ilan gördümhttp://www.sahibinden.com/sony_ericsson_w995_deri_zarf_kilif_kargosuz-72WQQaXQQ18422817WQQpXQQdisplayitem? bu nasıl olur acaba (:
  • w595 3 renk seçeneği ile geldi sanırım ?
    vodafone sitesinde böyle

@henster
    şöyle bi telefonunun resimlerini çek :)

Nasıl sesi hoparlör ve kulaklık?
    Acustic attın mı?Dehşet olmuştur ...
  • @henster bu şekilde üzerine sonyericsson yazan kılıf piyasada çok var ama orginal deil w995kılıfı büyük gelir dediğim gibi w580 icin olandan al o tam uyar bide tel hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim bende g705imi satıp almayı düşünüorum ama attan inip eşşeğe binmek olmasın diye biraz bilgi alıp ondan sonra karar vermek istiorum
  • @se(dd)at evet aynen dediğin gibi 3 renk olarak Türkiye de.

Fotoğraf olarak da şunları paylaşayım şimdilik. Yakında devamı gelir

http://img684.imageshack.us/i/beyazw595.jpg/

http://img199.imageshack.us/i/ericssonw595.jpg/

http://img199.imageshack.us/i/img2807f.jpg/

http://img46.imageshack.us/i/sonyericssonwalkman.jpg/

Ses hoparlörler filan çok harika. Özellikle stero speaker'ı cihaza takıp sesi açmak farklı bir hava kazandııyor. :) Henüz albüm oluşturup içerisini dolduramadım ama bir kaç parça atıp denedim kulağa çok hoş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henster -- 27 Aralık 2009; 23:15:14 >

• @zaferli telefonun kilidini açıp her karıştırmamda yeni bir şeyler öğreniyorum. :) w580 kılıfından bulabilsem ondan alacağımda o da yok. (: Acaba genpa, kvk tarzı yerlerde varmıdır.
  • quote:

@zaferli telefonun kilidini açıp her karıştırmamda yeni bir şeyler öğreniyorum. :) w580 kılıfından bulabilsem ondan alacağımda o da yok. (: Acaba genpa, kvk tarzı yerlerde varmıdır.

valla bizim burda bi mağaza var adam tam sonyericssoncu bütün modellerin kılıfları var o yüzden sıkıntı çekmiom ben :D ama araştır telefoncuları bulursun ya genpa ve kvk servistir oralarda olmaz telefonda ekstra yeni bi özellik varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Arkadaşlar benim sormak istediğim bi husus var..telefonu vodafone merkezinde kendi sim kartımı takıp çalıştırıp iceledim..telefonda vodafone live kısa yol tuşu ekranda yer alıyor..bu kısayolu vodafone hat takılı olup da değiştirebiliyor muyuz? ikinci sorum ise vodafone'dan başka hat takınca bu kısa yol yine olduğu yer kalacak mı ?..şahsen beni en uyuz eden durum bu oldu..eğer o kısa yolu kaldıramıyorsak çok kötü bi durum...

Telefon Vodafone customları yüklenmiş olarak geliyor

Merak etme Normal SonyEricsson yazılımı atabilirsin ve o kısayol dan kurtulabilirsin.

Peki hocam bu işlemle ilgili iki sorum olacak..:

- Bu işlemi yani yazılım yükleme işlemini nasıl gerçekleştireceğim ? (çok cahilce bir soru oldu farkındayım, daha önce hiç yapmadığım bir işlem..)

- Yine bu yazılım yükleme işlemi zor ve riskli bir işlem midir ?

- Vodafone yerine başka bir operatörün sim kartını cihaza taktığımızda, ekrandaki ''live'' kısayolu kendiliğinde kaybolur mu ?

Şimdiden teşekürler...

• @distomat cihazı aldığınızda sony ericsson'a ait olan bir kaç yazılım yardımıyla halledebilirsiniz.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/w595?cc=tr&lc=tr

Ben S.Ericsson PC suite programını kullanıyorum.

Telefonuma başka bir hat takmadım ama turkcell veya avea takıldığında gitmesi lazım (: En azından öyle düşünüyorum.
  • quote:

W595 resmi olarak Türkiye'de

KAMPANYALI FİYATI : 449 TL

Hediyeler:

• VODAFONE İÇİN 3000 KONTÖR HEDİYE
    • 1 GB INTERNET HEDİYE
    • 2 GB HAFIZA KARTI HEDİYE
    • VODAFONE LIVE'DEN 100 ŞARKI HEDİYE
    • SONY ERICSSON STEREO HOPARLÖR MS-410 HEDİYE

Arkadaşlar kötülemek istemem ama 1 yıldan fazla oluyor ben bu cihazı kullandığım ve o zaman bile bu kadar pahalı değildi,şimdi sorarsanız telefon nasıldı,telefon benim değil ama görenlerin demesine göre bende black modelden mevcutu süper kibar ve inanılmaz yüksek ses veriyor deniyordu.Sanırsamda SE nin MOD suz en fazla desibel veren cihazı bu. Sonra çıkanların hepsine sahip oldum sadece son satio ve diğer yeni cihaz harici. Kısaca fazla özellik beklemeyip kibarlık ve ses hastalığı hat safhada olanlar için güzel cihaz.

• quote:

- Bu işlemi yani yazılım yükleme işlemini nasıl gerçekleştireceğim ? (çok cahilce bir soru oldu farkındayım, daha önce hiç yapmadığım bir işlem..)

- Vodafone yerine başka bir operatörün sim kartını cihaza taktığımızda, ekrandaki ''live'' kısayolu kendiliğinde kaybolur mu ?

Şimdiden teşekürler...

1-Klasik SonyEricsson yazılımını A2Uploaderda da yapabilirsin rahatlıkla
    2-20 dk nı alır ve bozulma riski felan kesinlikle yok
    3-Live ksayolu kendiliğinden kaybolmaz.İstersen o klayolu 1 sn lik işlemle A2Uploaderda yok edebilirsin

• quote:

quote:

Şimdiden teşekürler...

1-Klasik SonyEricsson yazılımını A2Uploaderda da yapabilirsin rahatlıkla
    2-20 dk nı alır ve bozulma riski felan kesinlikle yok
    3-Live ksayolu kendiliğinden kaybolmaz.İstersen o klayolu 1 sn lik işlemle A2Uploaderda yok edebilirsin

Çok teşekkürler..

• telefonun üzerinde "Vodafone" yazıyoe mu herhangi bi yerinde kasanın nolur "hayır" diyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

telefonun üzerinde "Vodafone" yazıyoe mu herhangi bi yerinde kasanın nolur "hayır" diyin

hayır

Sadece vodafone nun kendi hazırladığı yazılım ile geliyor ama siz isterseniz normal klasik SonyEricsson yazılımı alabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.