Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid

alt ve üstteki ızgaralı kocaman yerler hoparlör değilmi yoksa

stereo hoparlör olduğundan evet 2 side hoparlör
  • w995 icin olani var mi peki arkadaslar bu vodafone ayarlarinın madem öyle niye demedi vodafone bayisi benimkinede olurmu w910 i nin ayarlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

w995 icin olani var mi peki arkadaslar bu vodafone ayarlarinın madem öyle niye demedi vodafone bayisi benimkinede olurmu w910 i nin ayarlari

olur dostum bütün ayarları olur
  • @zaferli sendeki kılıfların fotoğraflarını çekip ekleyebilir misin ? En azından nasıl birşey olduğunu görmüş olurdum. Yarın telefonu aldığım vodafone bayisine gideceğim. Telefonda görüştüm birşeyler ayarlayabiliriz belki demişti. Eğer oradakilerde olmazsa seninle tekrar iletişime geçerim :) Teşekkürler.

@se(dd)at Normal de kampanya dışı messenger'a girmenin ücreti nedir ? sen kullanıyorsun sanırım sürekli. Hadi benim ki şimdilik kampanya kapsamında. 3 ay boyunca ücretsiz. Ya ondan sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster
    @se(dd)at Normal de kampanya dışı messenger'a girmenin ücreti nedir ? sen kullanıyorsun sanırım sürekli. Hadi benim ki şimdilik kampanya kapsamında. 3 ay boyunca ücretsiz. Ya ondan sonra ?

Vodafone messenger süresiz ücretsiz zaten hiçbir kontör kesinlikle gitmiyor ne indirirken nede bağlanırken

Vodafone Webşın Opera Mini ilede tüm sitelerin ilk sayfasına girmekte ücretsiz Vodafone da
  • @se(dd)at teşekkür ederim msn'i yükledim, çalışıyor şu anda :) Bu arada kılıfıda bulup aldım.

Son bir sorum var; 1 GB kotalı ücretsiz internetten faydalanıyoruz. 1 GB kotanın ne kadarını harcadığımızı öğrenmek için müşteri hizmetlerine mail atmıştım onlarda arayarak geri dönüş yapmıştı ve telefonda söylemişlerdi. O anda müsait olmadığımdan not edemedim söylediklerini ve bir kısmını unuttum sanırım. Bilen var mı ? :)

Yanlış anlamadıysam; SOR 1 GB yazıp 3636'a sms atın dedi ama gönderdim başarız oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henster -- 2 Ocak 2010; 20:07:12 >
  • hala tam inceleme gelmedi su telefona. en cok isime yarayacak olan ozelligi tartismasiz ek kulaklik takılabilmesi.

bir de cok merak ediyorum disari verdigi ses yuksek ve net mi. tizz cıkarsa hayal kırıklıgı olacak yine
  • Merhaba,

Bir arkadaşımda yarın cihaz alıcağım W595 mi Nokia 6700 Classic mi ne dersin diye sordu.Ben'de çıakamadım işin içinden W595 kendi adıma biraz daha beğendiğim bir cihaz (Hiç aklımda yokken bu Vodafone kampanyası cazip geldi) ama 6700 de yabana atılır cinsten değil.Navigasyon güzel bir +.Bir de şekil olarak bizim gibi yaşı ilerlemişlere Nokia biraz daha uygun gibi görünsede yine de karar vermesi zor. (Bu arda fiyatları arasında fark var ama yarın için Bimekste 6700 KDV Dahil: Worlde 6 taksit ile 569 TL.)
  • yaaa bu vodafone adamı deli eder. bu teli bende anneme almak için bakıyorum ama işin işinde vodafone var diye korkuyorum. son zamanlardaki kampanyaların çogu konturlu hat için, bende @canuygar gibi w995 kullanıyorum internet ayarlarını alamıyorum mobil tv seyredemiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda sonyericssonda böyle bir model varmı diyorlar. Diğer operatörlerde tv seyrediyorum internete giriyorum. vede forumdaşların yaşadığı sorunlar. Hafta sonu teknosada sordum hafta içi gelecek dendi telefon için, bekleyip teknoloji mağazalarından almayı düşünüyorum.
  • modelini merak ettim resim koyabilecek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerismet

modelini merak ettim resim koyabilecek yok mu ?

Forumu ilk sayfadan beri takip ettiysen bir çok foto var. hatta 2. sayfada vodafonun türkiyeye getirmediği renklerin fotoları var.
  • arkadaslar bende bugun iki tane lacivert aldim arkadaslara. (TELEFONA DOKUNUNCA KADİFE HİSSİ VERİYOR) ama ne telefonun arkasinda ne de yaziliminda vodafona ait hicbir sey yok. telefonun ses cikisi fazla degil. normal cikiyor. ayni w760 in acousticsiz hali gibi. tabi w760 acoustic attikttan sonra adeta bagiriyordu. bu da acousticle o hale gelecektir HİC SÜPHESİZ. onun disinda kulaklık sesi diger walkman serilerine gore oldukcA İYİ GELDİ BANA DAHA NET GELİYOR SESLER. bi sorusu olan varsa cevaplamaya calisirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen88

arkadaslar bende bugun iki tane lacivert aldim arkadaslara. (TELEFONA DOKUNUNCA KADİFE HİSSİ VERİYOR) ama ne telefonun arkasinda ne de yaziliminda vodafona ait hicbir sey yok. telefonun ses cikisi fazla degil. normal cikiyor. ayni w760 in acousticsiz hali gibi. tabi w760 acoustic attikttan sonra adeta bagiriyordu. bu da acousticle o hale gelecektir HİC SÜPHESİZ. onun disinda kulaklık sesi diger walkman serilerine gore oldukcA İYİ GELDİ BANA DAHA NET GELİYOR SESLER. bi sorusu olan varsa cevaplamaya calisirim.

her yerde lacivert var sanırım.
    başka bir renk gelmedi shop'lara.
  • ana merkezde beyazida varmis sanirim ama lacivert olanlar bitmeden ellerine gelmeyecegini soyledi adam. ztn bu rengi hosuma gitmisti benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnoss1

@henster 'ın W595 i beyaz renk
    vede arka kapaktaki Walkman logosunun yerinde vodafone yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: hypnoss1

@henster 'ın W595 i beyaz renk
    vede arka kapaktaki Walkman logosunun yerinde vodafone yazıyor

operatörlerin isimlerinin yer alması da hiç hoşuma gitmiyor benim.
    ne kadar lacivert gördüysem hepsi logolu ve isimsizdi.
    sanırım beyazlar vodafone yazılı.
    3ncü bir renk yok mu? vede beyazını görenler kıyas yaparsa hangisi daha güzel?
  • Merhaba,

Bu gün bende bir tane (Benim küçük oğlana laptop sözüm vardı onu alırken aradan dayanamadım kendimede bu teli aldım) satın aldım.Yaş ilerlediği için beyazı sevsemde çok genç işi göründü gözüme.Bir adet lacivert aldım.Fotoğraflarında göründüünden daha güzel bir renk.Oldukça kibar ve şık/sade.

Arkadaşların bahsettiği gibi bu renkte arka kapakta Vodafone yazısı vs yok.Direkt Walkman logosu mevcut.Daha önceki sayfalarda verilmiş olduğu gibi : Büyük kırmızı kutunun içinde ekstra hoparlörleri ve şifre kağıdı ile cihazın kendisinin olduğu kutu ile geldi.Yanlız ben kntorlü hat kullanmadığım için bu kontör işi bana yaramıyor malesef.

Şifreyi hemen broşürndeki sms merkezine gönderdim 1 gb internet ve 100 şarkıyı hattıma tanımladı.Bu arada gariptir : Cihazda Vodafone Live bookmarkı da yoktu onu da sms ile aldım.

Cihazı biraz kurcaladıktan sonra menüsünden en son yazılım srümüne güncelledim sorunsuzca 7-8dk içinde kendini güncelledi.Daha sonrada Live'a girip 4-5 şarkı ile SE sitesinden bir kaç program indirdim şu anlık gayet hoş gidiyor her şey.

Cihazdan kısaca bahsetmek gerekir ise limitli kullanımımda fark ettiklerim :

- Dış hoparlör sesi kuvvetli

- Cihaz yavaş vs bir cihaz değil.Şimşek gibi bir cihaz da değil.Hızı gayet tatminkar.

- Kulaklıkları (Samsung i8910 ile D900 ve HTC HD ye göre) tatminkar.

- Telefon konuşmasında karşıdakinin sesi gayet doğal.

- Anormal kuvvetli zil sesi (Sağır sultan bile duyar son ayarda kullanmaya imkan yok.Yükselen zil sesi ve en yükseğin 2 düşüğünü seçtim)

- Yapım kalitesi tatminkar sayılır herhangi kötü bir tarafını göremedim.(Bir tek pil kapağı çok hırlı hacivar değil.Samsung D900 gibi ancak vasat denilebilir kapak için)

- Kızak gayet güzel ve 'tok' bir şekilde açılıp kapanıyor.

- Walkman özelliği herzamanki gibi hoş&performanslı

Çok da beğenmediğim :

- Ön yüzdeki açma kapama vs tuşları biraz küçük.Benim gibi iri elleri olanları biraz zorlayabiliyor.

- Ekran vasat.

İşin özü : Bu gün 6700 Classic'ede baktık benim bu teli (6700 bu cihazda iyidir vs onu kast etmiyorum neden seçtiğimi yazıyorum) seçmemin başlıca nedeni :

- Sürgülü cihaz istiyordum ve görece 'kısa' bir cihaz arıyordum.D900 dahil Samsungları (kötü hatıraları ile beraber) eleyince bu cihaz ile Nokianın bir kaç modeli kaldı.6700 göre daha kısa olması (Biraz daha kalın ama 6700 ün boyu neredeyse benim iPhone ile aynı) ve tuş kilidi derdi ile uğraşmıyacak olmam+Nokiaya göre numerik tuş larını daha çok beğnemem ve bu boyda bir cihazdan tek beklentim olan : mp3 performansının W595 de dha iyi olması yüzünden bu cihazı tercih ettim.Yoksa Nokianın malzeme kalitesi biraz daha iyi,ekranı daha iyi,biraz daha hızlı+tümleşik gps ile 5 mp led flşalı kamerası mevcuttu.
    Ama dediğim gibi aradaki fiyat farkını önemsemedim zira yukarıda yazdığım özellikleri bana daha 'çok uyduuğu' için W995 i seçtim yoksa genel anlamda daha iyi bir cihaz olduğu için değil.

Seçimimden memnunum tavsiye ederim

• w910'dan ne farkı var?
  • Bende kendimce birşeyler yazdım. (:

Buradan inceleyebilirsiniz;http://www.henster.org/sony-ericsson-w595-izlenimlerim-1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus
    yaaa bu vodafone adamı deli eder. bu teli bende anneme almak için bakıyorum ama işin işinde vodafone var diye korkuyorum. son zamanlardaki kampanyaların çogu konturlu hat için, bende @canuygar gibi w995 kullanıyorum internet ayarlarını alamıyorum mobil tv seyredemiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda sonyericssonda böyle bir model varmı diyorlar. Diğer operatörlerde tv seyrediyorum internete giriyorum. vede forumdaşların yaşadığı sorunlar. Hafta sonu teknosada sordum hafta içi gelecek dendi telefon için, bekleyip teknoloji mağazalarından almayı düşünüyorum.

kac sefer aradim musteri hizmetlerini yok ya ayar yok yeni cikan tlfnlara ainoya w995e g705e hadi bunlarin ayari yok diyelim ayari olan yani destekledigi tlfnlarada ayni killigi yapiyor bu vodafone k850i w810 ve w580 var bunlara sitesinde destek veriyor ama gel gorki ayar tlfna geliyor tlfnunuz desteklenmiyor diyor boyle salakca bi durum gormedim ben ya kendi sattigi g502 takir takir calisiyor mobil tv falan oyle vodafonun vay dunya deviymis vay bir numaraymis hic aldanmayin ayrica internetini destek vermedigi halde benim canavar w995im kendi vodafonun destek vermedigi halde suna bak!! kendi otomatik vodafonun internet ayarini buldu internete baglandim ama vodafone live mobil tv falan hicbirinden yararlanamiyorum ha internetide w995im kendi otomatik bulmasaydi kullanamazdim gozunu sevdigimin turkceli 1numara ya sip diye 1msj atiyosun aninda her ayari gonderiyor destegi veriyor satiosu olan dusunsenize internete vodafonla baglanip servislerden yararlanamiyacak peh kartim vodafone 32lik ve musteri hizmetleri 64luge cevirin dedi gittim vodafone hemde ana bayisine adam 64luk kart ney diyor ya!!! Neyse daha bisuru sacmalik vodafonun anlatmaya degmez
    Ha bu arada w595i elime aldim vodafonda actim kurcaladim arkasinda vodafone logosu var arti sunu soyleyim tlfnun ekrani guzel pasparlak ama gel gelelimki o kasaya cok ufak kalmis tlfnun ekrani hic hos durmuyor ozelliklerine diyecek yok guzel ama o ekran ne oyle ya ufak kalmis tam oturtsalarmis kasaya ekranin etrafi hep bos neyse bu benim sahsi gorusum ama tlfn guzel ekranin rengide super ama bi elinize alin cok ufak duruyor o kasaya o ekran gitmemis komik olmus ekranin kasaya gore orantisindan tlfn bende notunu kaybetti ama tlfn
    Cok guzel

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.