Şimdi Ara

Sony Ericsson W595 Paylaşımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
26.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    W595 normal klasik SonyEricsson altyapısında (A2 platform version2) SAGEM le bir ilgisi yok
  • oo süper o zaman saol kardeş... fiyatı nedir doğubankta bilen var mı? bir de kayıt olayı nası olcak önceden hiç yapmadım sorun oluyo mu doğubanktan alınanlarda, eğer 200-300 arası bişeyse alırım ben bunu
  • Arkadaşlar, W595 hakkında yeni bir gelişmeden haberdar olursak eğer paylaşalım lütfen :) Bilgilendirme açısında.
  • w205 e acustic vs atılmıyor mu sagem altyapısında mı ?
  • evet sedat arkadaşımızın da yazdığı gibi sagem altyapısında, bildiğimiz se lerle alakası yok... ben şu an w890 bakıyorum artık se leri dedektif gibi araştırıp bulmamız gerekecek bu gidişle
  • bu arada t715 vatan bilgisayara gelmiş.600 liraydı ama 5 taksit 5 yüz küsüre geliyordu.
  • ya konu başlığıyla alakasız gidiyoruz ama 3G si olmayıp da GPS i olan bi walkman telefon var mı? bana böyle bişi lazım GPS lazım oluyor, aslında g705 tam aradığım telefon bi radyosun yok o da çok mühim değil ama fiyatı beni aşıyor... şimdilik w890i en mantıklı seçim gibi, w595 le ne farkı var acaba w890 ın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

w205 e acustic vs atılmıyor mu sagem altyapısında mı ?

hayır atılamaz W395,W302,F305,S302,S312 gibi aynı kaderi paylaşıyor

70 daha ekleyip Naite alın!!Keyfinize bakın.Tüm modlamalarıda yaparsınız...

T715 in o fiayatına hala anlamış değilim.
    Naiteden özellik olarak farkı daha az bekleme-konusma süresi ve ön kameranın bulunmaması onu 2 kat daha fazla fiyatla satışa sunulması anlamına geliyor.
    bide 3.2 mp ama 2.0 mp gibi çektiğine eminim AF olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 30 Kasım 2009; 13:14:10 >

• Arkadaşlar W595 den haber yok mu ? Birşeyler duyan gören satan varsa paylaşalım.
  • bende kataloğu var türkçe w595 in vodafone bayisinden aldım 2 hafta önce. ama gelişme yok gibi.
  • @sasa_iliç bir an için telefonu vodafone bayisinden aldın sandım :) Nasıl heyecanlandım. Peki sordun mu satmadıkları telefon'un kataloğunu neden dağıtıyorlar ya da satıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: henster

@sasa_iliç bir an için telefonu vodafone bayisinden aldın sandım :) Nasıl heyecanlandım. Peki sordun mu satmadıkları telefon'un kataloğunu neden dağıtıyorlar ya da satıyorlar..

evet vodafone bayisinden aldım. ama satmadıklarını sormadım baya oldu alalı zaten. hafta sonu bi bakayım vodafone cuları gezeyim bilgi almaya çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 10 Aralık 2009; 10:29:35 >
  • yeni bir sony ericssona geçme vaktim gelmiş demektir
  • Konuyu yakından takip ediyorum. Haberlerini bekliyoruz (:
  • çok güzel bir telefon vodafone çıkarttı sanırım live.vodafone yarışmasından kazanmıştım geçen gün elime ulaştı vodafone özel seri v.s. yazıyordu türkçe v.s. bu serinin sanırım en iyi ve kibarlarından
  • @sinless34 o yarışmayı daha önce duymuştum sanki. Müzikle ilgili olması lazımdı.. Seninle irtibat kuranlarla konuşma ya da mail atma şansın var mı ? Aynı telefondan bizlerde alabilir miyiz :D Neyse parası veririz.
  • @henster

yeni gelmiş sanırım Türkiye'ye dağıtım başladımı bilmiyorum kutu üzerinde ve garantidekileri yazayım.

Türkiye yetkili satıcısı: Brightstar

tel: 0212-332-21-70

adres: ayazağa mah. cendere yolu no:9-10 şişli / ist

burayla iletişime geçip bilgi alabilirsin doğrudan buradan geldi bana hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 13 Aralık 2009; 14:10:08 >
  • @sinless34

Teşekkür ederim mesajın için. Pazartesi günü verdiğin numarayı arayıp bilgi almaya çalışacağım. 'Brightstar ' hakkında kısa bir araştırma yaptım da "Mobil sektörün dağıtım ve entegre tedarik zincir çözümleri alanında tanınmış şirketlerinden biriymiş".

Umarım yardımcı olurlar. Sonucu bildiririm.
  • Brightstar , 01,02,2009 tarihinde Vodafone Telekominikasyon A.Ş. nin bayilerine cihaz distribütörü olacağı açıklanmıştı ve vodafone dan alınan telefonların distribütörü

W595 geldi demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Brightstar , 01,02,2009 tarihinde Vodafone Telekominikasyon A.Ş. nin bayilerine cihaz distribütörü olacağı açıklanmıştı ve vodafone dan alınan telefonların distribütörü

W595 geldi demek

o zaman hayırlı uğurlu olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.