Şimdi Ara

Sony ericsson xperia neo telefonum ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için ciddi bir konu. Telefondan gelecek para ile, 1-2 tane dershane taksidi ödemeye çalışacağım. telefonun ederi ne kadar olur bilgim yok, anlamam. buradan fikir almak istedim. dışarıda telefoncuya bile sormadım...

telefonun 1 ay garantisi kaldı. vatan bilgisayardan 30.09.2011'de alındı. kutusu ve kutu içeriği (hdmi kablo, şarj aleti) duruyor. garantiye hiç gitmedi. içinde rootsuz, stok 4.0.4 yazılımı var. eğer istenilirse root ve bootloader işlemlerini de yapabilirim.
    telefonun yanında 8gb class10 hafıza kartı ve arka kasa için koruyucu kapak vereceğim.

telefona ait resimler burada:http://imageshack.us/g/1/10288992/
    ---resimlerden de görüleceği üzere çizikler var. telefon bu şekilde de kullanılabilir. en azından ben kullanıyordum.

**gerekirse 30 tl'ye ebay'dan orijinal full kasa takımı getirtebilirim, ama gelme süresi 1 ayı bulur... söküp takma işlemini de kendim yapabilirim.

not: tekrar belirteyim, ihtiyacım olduğu için satıyorum. yarın akşama kadar fikir aldıktan sonra konuyu imha edip, yeni satış konu açacağım..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 25 Ağustos 2013; 5:11:31 >

• eternal soul kullanıcısına yanıt
    200-250 arası eder şu aralar. Elden ya da forumdan satmayı dene. Kasa değişimi zahmetli. Garanti dışı kalır ayrıca. Sana genelde verilecek fiyat da 150 Tl dir. Şimdiden hazırlık ol moralin bozulmasın. Tek çekirdek işlemci 512 mb RAM ile artık çok geride kaldı cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

200-250 arası eder şu aralar. Elden ya da forumdan satmayı dene. Kasa değişimi zahmetli. Garanti dışı kalır ayrıca. Sana genelde verilecek fiyat da 150 Tl dir. Şimdiden hazırlık ol moralin bozulmasın. Tek çekirdek işlemci 512 mb RAM ile artık çok geride kaldı cihaz.

Ne 200-250 si hocam telefon temizse 370-400 lira arası eder. Sizin telefon pek temize benzemiyor çizikleri var sanırım 330-360 arası ederi var. ( Xperia Neo 8 MP versiyona göre yorum yaptım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Ne 200-250 si hocam telefon temizse 370-400 lira arası eder. Sizin telefon pek temize benzemiyor çizikleri var sanırım 330-360 arası ederi var. ( Xperia Neo 8 MP versiyona göre yorum yaptım)

Neo lar da o kadar etmiyor hocam artık. Atrix fiyatına xperia neo mu olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Neo lar da o kadar etmiyor hocam artık. Atrix fiyatına xperia neo mu olur.

Ediyor dostum sahibindene falan bakarsan 350 den aşağı fiyat yok. Telefoncular 200-250 ye alıyo zaten. Ayrıca Atrix ile Neo farklı kulvarda. Herşey çekirdek ve RAM den ibaret değil. Neo nun kamerası,ekran ve müzik kalitesi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Hocam oradaki fiyatları kıstas almamanın gerekliğinin farkındasınızdır umarım. Sahibindendeki fiyatlar hep uçuk. Kulvar konusunda hemfikirim.
    Ekran kamera mp3 için itirazım yok evet. Ama performansları çok farklı. Miadını tamamladı artık tüm xperia 2011 cihazları( neo, neo v, play, ray, arc, arc s, vs)

3ay önce neo mu zar zor elden 350ye satmıştım. ARC S bile 400 TL sınırında iken bu cihaza kimse 330-360 TL vermez.
    (satış yapan arkadaş, olumsuz gibi görünse de yorumlar, bunlar hep senin yararına)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.