Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo vs. LG Optimus Black (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
13.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede ekran için alınmaz ama seçimde bir etkendir sonuçta

İki cihaz arasında donanım olarak kullanıcıyı etkileyecek bir aman nerden bunu aldım dedirtecek bir fark yok LG yazılım olarak çok ağır kalıyor güncellemelerde tek sorun bu
    Se ise daha hızlı

Bende ikisi arasında kaldım ama sonra LGyi seçtim ekranı tasarımı ve hafifliği için aslında neoyu seçmememdeki bir etkende vivazın aynı tasarımı olması Black için I Phone benziyor diyebilirsiniz :) yazılım güncelliği konusundada ben bu aceleciliği anlamıyorum

2.2 yada 2.3ün bir versiyonunu kullanan cihaz şu anda tüm uygulamalara ulaşan güncell bir cihazdır extra yeni özellikler tabiki yeni yazılımla gelecek ama en son yazılım yok diye cihaz köşede yatmıyor ki çatır çatır kullanılıyor ayrıca diyelim 2.3 geç geldi türkiyeye resmi olarak o zaman avrupa versiyonunun indirirsin oda olmadı port edilmiş harika custom rom ları 2.3 avrupada çıksın gerisi kolay android olduktan sonra bunlar sorun değil yeterki donanım iyi olsun çözüm çok :)

Ben bir buçuk aydır kullanıyorum 2.2nin bir eksikliğini yaşamadım cihazım ne reset attı ne wifi şebeke sorunu oldu nede başka birşey sonuç memnunum :)

Gerisi alacak arkadaşın seçimi onun önceliği nedir Neonun kamerası Blackin ekranı fark edilir özellikleri :)

1000 tl benim tercihim Black oldu şu sıralar daha uygun bulabilirsiniz daha yukarı çıkabilrsem Incredible S alacaktım :)

Herkese hayırlı bayramlar...

• Aslında bu parayı verdikten sonra 2 telefondan da daha iyi olan Galaxy S almak çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 31 Ağustos 2011; 11:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Neo'nun kamerası gerçekten de çok iyi ama şu dahili hafıza olayı resmen bi handikap..

hafıza kartı diye bi alet var. dahili hafıza önemli deil artık. direk hafıza kartına yükleniyo android 2.2 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

quote:

Orijinalden alıntı: dominör

quote:

Optimus black'te ısrarcıyım

neden :)
    artılar ?
    eksiler ?

Bi kere tasarım olarak harika bişey, kalınlığı ağğırlığı felan tam bana göre diyebilirim.. Nova display olan ekran kalitesi.. Ön kamerasının 2mp olması.. Başlıca artıları bunlar.. Eksi olarak sarj'ı diyebilirim ama güncelleme ile giderilecek 2.2 froyo'dan 2.3'e..

neo nun ön kamerasıda 2mp android 2.3.3 ve şarjı nomal kullanımda 2 gün gidiyor. opimus black in tek + tarafı ekranının parlaklık oranın fazla olması hatta bunu cok abartmıslar ekran full parlaklıkta kullanılmıyo gibi bişe

• Elimden sayısız Android telefon geçmiş olmasına rağmen daha düne kadar iOS için iPod Touch 4 + Sony Ericsson K750 kullanıyordum. Elime Xperia Neo geçince tüm fikirlerim bir anda değişti. Tüm akıllı telefonların odunumsu şekli varken bildiğin tasarım kasılmış olması, ilginç bir şekilde zerre kadar takılma yapmaması, ekranın dokunmatik kalitesi, kameranın gece çekim gücü derken resmen aklımı aldı telefon. Ekranın parlaklığı az diyen arkadaşlara şunu söyleyim, ben de iPod'u neredeyse full ışıkta kullanıyordum ve bana da az gelmişti Xperia Neo'nun ekran ışığı. Sonrasında fark ettim ki, video izleme haricinde sürekli olarak ışık ayarı yarımdayken rahatlıkla kullanılabiliyor. Video izleyeceğim zaman ışığı biraz açıyorum o kadar. Ne kadar aydınlık ekran, o kadar kısa pil ömrü bunu da unutmayalım.

iPod ile yanyana kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu bir video açtım. Belki bilirsiniz, World of Warcraft'ın Cataclysm introsu... Xperia Neo kırmızıları, iOS'un kırmızılarından o kadar güzel gözüküyor ki... Ayrıca beraberinde gelen kulaklık ile müzik dinleme keyfi bir hayli yüksek. iPhone 5'i bekliyordum çıkınca alayım diye. Vazgeçtim, bu ay Sony Ericsson Xperia Neo alıyorum :)

İncelemelerde rakamlara fazla takılmamanızı öneririm. Bir elektronik cihazın size yaşattığı tecrübe, işlemcisi ve RAM miktarından çok daha önemli bence. Bana böyle bir keyif verdi, sanki benim için üretmiş SE :) Umarım siz de beğenirsiniz.

• Lg optimus black da facebook sohbet var mi? Kullanan arkadaslar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIDE IP

Lg optimus black da facebook sohbet var mi? Kullanan arkadaslar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.

Android Marketten Facebook uygulamasını indirip sohbet seçeneğini kullanabilirsiniz :-)
  • Cevap icin tesekkur ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

arkadaşlar bugün kısa süreliğine her 2 telide inceleme fırsatım oldu öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten lg deki ekran acaip bişi sanki plazma yada led tv arkadaş bukadar parlak olur bir ekran ayrıca lg tasarımı çok kibar fakar sony ericson özellik olarak lg den çok çok önde 720p lik video kaydı başta olmak üzere kamera sony ericsonlarda her zaman çok iyi oluyor bugün baktım neo nun ekranı gerçekten sönük xperia arctanda sönük ekranı anlamıyorum ikiside aynı ekran ama nedense arc daha parlak neoyu elime alınca resimlerdeki kadar kalın olmadığını gördüm ayrıca optimus white menülerde geçişlerde donma oluodu forumlarda bunu hiç görmedim ama bugün benim denediğim optimus geçişlerde donma yapıodu bu arada optimus black çok karizma ve ekranı acaip bişi fakat dediğim gibi ekran güzel olabilir ok kabul ama android son sürüm değil lg olarak markaya güvencim az sony ericson kim kullanmışsa çok sağlam hiç biş olmuo telefona dio ve sony nn servisine güvencim ve dediğim gibi donanımsal artıları sanki neo yu öne çıkarıyor gibi eğer herşey ekransa lg değilse neo alınır ama insan neo nun ekranıda görünce biraz hayalkıırıklağına uğruyor

Xperia Neo Green Heart yani tamamen geri dönüşümlü maddelerden üretildiği için ekranı biraz sönük kalıyor. Ekran için telefon alınmaz , donanım da Neo daha iyi. LG güncelleme veremiyor, Optimus One için verdiği 2.3 güncellemesini bile geri çekti. Opt Black için 2.3'ü ne zaman vereceği belli değil. Sözde biz Gingerbreadda olan hataların giderilmesini bekliyoruz diyor, HTC de önceden öyle derdi. Veren firmalar 2.3.5'i verdi ne hatasından bahsediyorlar anlamış değilim. Ben tek başıma 2.3.5 geliştiriyom. SE Neo için ekim de 2.3.4'ü verecek, çok güzel özellikler gelecek. 1000 Lira civarına en iyi telefon Neo'dur, hata yapmayın. Biraz yukarı çıkarsanız Galaxy S Plus, İncridible S, Xperia Arc filan alabilirsinz

quote:

Orijinalden alıntı: PF

quote:

Orijinalden alıntı: HIDE IP

Bende iki telefon arasinda kaldim. Basta neo alacaktim ama izledigim bir kac video fikrimi degistirmeme neden oldu. Optimusun ekran kalitesi neodan daha iyi gibi. Ve tasarim olarakta daha guzel duruyor. Bu cuma buyuk ihtimak optimus black alacagim. Bence iki telefonda birbirine yakin ozellikteler. Yani neo yu da alsaniz optimusuda alsaniz paraniz bosa gitmemis olur.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-vs-LG-Optimus-Black-P970

İki telefonda birbirine benzer sonuclar vermiş. Aynı düzeyde başka hangi telefonlar var? Bende önümüz hafta telefon almayı düşünüyorum :) Fiyat olarak optimus black düzeylerinde düşünüyorum :)

Çok saçma ve garip bi karşılaştırma. İşlemci - GPU değerlerine hiç dokunmamışlar

Evet gpu ya dokunulmamış ama onun haricinde bence iyi özetlenmiş. Cpu değerleri ortak özelliklerde var herhalde aynı clock speedlere sahip oldukları için bir kıyaslama olmamıs gibi duruyo. Bence güzel olmuş :)

• arkadaşlar xperia neo kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim bi yede şöyle bir yazı gördüm ekranın bravia engine özelliği açılıp kapanabiiomuş ve bu özellik çok keskin parlak bir ekran sağlıyomuş bu doğrumu acaba yani bravi engine özelliğini açtıktan öncesi ve sonrası nasıl yardımcı olurlarsa sevinirim...

aşağıdaki linkte multimedya başlığını okumanızı tavsiye ederim
    http://www.teknoblog.com/mobil/teknoblog-incelemesi-sony-ericsson-xperia-neo-galeri-video.html?nggpage=3

• Bende bu iki telefon arasında kaldım msj yazmadı kolaylık hızlılık hangisinde daha rahat oluyor kullananlardan yorum alabilirmiyim
  • valla arkadaşlar ben vazgeçtim her ikisindende şuan bunlar 900 küsür 1060 tl ye vatan bilgisyarda galaxy s var onu alacam gerçekten çok fark var arada 100 tl ye değer;
    +8gb dahili hafıza + 8 gb hafıza kartı
    +süper amoled ekran
    +ve işlemci ve hız
    +1 2 yıl sonra satarken galaxy daha çok para eder

tüm bunlar için arada 100 tl oynuo iraz sarsack beni ama değer gibime glio
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dominör

quote:

Optimus black'te ısrarcıyım

neden :)
    artılar ?
    eksiler ?

Bi kere tasarım olarak harika bişey, kalınlığı ağğırlığı felan tam bana göre diyebilirim.. Nova display olan ekran kalitesi.. Ön kamerasının 2mp olması.. Başlıca artıları bunlar.. Eksi olarak sarj'ı diyebilirim ama güncelleme ile giderilecek 2.2 froyo'dan 2.3'e..

neo nun ön kamerasıda 2mp android 2.3.3 ve şarjı nomal kullanımda 2 gün gidiyor. opimus black in tek + tarafı ekranının parlaklık oranın fazla olması hatta bunu cok abartmıslar ekran full parlaklıkta kullanılmıyo gibi bişe

Nerden biliyosun kullandınmı ?

• Neo hafızadan kaybediyor.
    Lg derim.
  • optimus black kullanan birisi olarak xperia neo'yu çok kısa da olsa inceleme şansım oldu. bana mı öyle geldi bilmiyorum ama optimus hızı daha iyi olan smartphone gibi. ekran parlaklık olayına diyecek söz zaten yok. resmen göz alıyor optimus'un nova display ekranı. fiyatı da çoğu yerde neo'dan daha uygun. o yğzden optimus black tavsiye ederim.
  • Optimus black le white ın özellikleri aynımı bilen varmı ? p970 diye aynı modelin beyaz rengi satılıyor vatanbilgisayarda şuan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Optimus black le white ın özellikleri aynımı bilen varmı ? p970 diye aynı modelin beyaz rengi satılıyor vatanbilgisayarda şuan ?

Evet ayni. White beyaz black siyah olan modeli.
  • lg güzel tlf ama şu an sar değeri söylentileri çok yüksekmiş doğrumu
  • Sony Ericsson Xperia Play aldım
  • BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM SONUNDA SONY XPERIA NEO ALDIM....KAMERA KALİTESİ YETER
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.