Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo vs. LG Optimus Black (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
13.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlığı uyandırıyorum :D yeni görüşler yorumlar var mı?
  • Optimus black'te ısrarcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Optimus black'te ısrarcıyım

neden :)
    artılar ?
    eksiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominör

quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Optimus black'te ısrarcıyım

neden :)
    artılar ?
    eksiler ?

Bi kere tasarım olarak harika bişey, kalınlığı ağğırlığı felan tam bana göre diyebilirim.. Nova display olan ekran kalitesi.. Ön kamerasının 2mp olması.. Başlıca artıları bunlar.. Eksi olarak sarj'ı diyebilirim ama güncelleme ile giderilecek 2.2 froyo'dan 2.3'e..
  • Neo'nun kamerası gerçekten de çok iyi ama şu dahili hafıza olayı resmen bi handikap..
  • SE sürekli bi eksik yapmakta..
  • Aklın yolu neo arkadaşlar her şey kagit üzerinde yapılan yorumlar ve video incelemeleri degil. Kamerası gayet iyi, ekrani gayet iyi, donanım desen daha iyi. Ve ayni fiyattalar, seçim sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 15 Ağustos 2011; 17:26:16 >
  • arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun gerçekten tan anlamıyla kafam karıştı ben şimdi optimus mu alayım neo mu gerçekten kafam allak bullak şimdi bi arkadşım var oda bu 2si arasnda kaldı beraber adanada ne kadar elektronk mağza gezip iyice kurcalayacaz 2 aletide sonra nolcak gene bilmiyorum faka t ekran gerçekten önemli bi arkadaşımda samsung wave1 var diğer arkadaşımdada xperia arc var gerçekten wavedeki ekran çok ayrı lg optimusu düşünemiyorum ama donanımsal v yazılım olarak xperia arc kat ve kat daha iyi aynı şeyleri neo ve optimus içinde söleyebiliriz ekran çok şeydir ama ekran hiçbirşeydir de
  • Bende neo al derim lg ips ekran ama pastel boya gibi geldi nedendir bilmem
  • Neo yada Arc al kardesim LG daha yazılım gelistiremiyor
  • bende öle düşünüyorum arc alamam telefon almayı haziranda düşünüyordum ozama galaxy ace alacktım sonra wave2 sonra döndüm tabi bu arada zar or bütçeyide arttrıdık tabi esn son neo yada lg optimus alacam 1 hafta 10 gün en geç bunlar arkadşta arc var gerçekten gps süper lg de varmı acaba aynı gps xperia neodada varmış bikaç saniyede yeinizi buluyor hemen ücretsiz yani arabaya navigasyona alacağın bunu al daha iyi içinde herşey var telin ya hayran kaldım ama ekranı gerçekten dediğim gibi wave çok daha güzel ekrana sahip
  • Wave 3 ü bekle kalite ve yazılım çok ii az sık dişini bence.
  • neo da herşey süper ama ekran çok sönük
    mağazaya gidip bak
  • Bende iki telefon arasinda kaldim. Basta neo alacaktim ama izledigim bir kac video fikrimi degistirmeme neden oldu. Optimusun ekran kalitesi neodan daha iyi gibi. Ve tasarim olarakta daha guzel duruyor. Bu cuma buyuk ihtimak optimus black alacagim. Bence iki telefonda birbirine yakin ozellikteler. Yani neo yu da alsaniz optimusuda alsaniz paraniz bosa gitmemis olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIDE IP

Bende iki telefon arasinda kaldim. Basta neo alacaktim ama izledigim bir kac video fikrimi degistirmeme neden oldu. Optimusun ekran kalitesi neodan daha iyi gibi. Ve tasarim olarakta daha guzel duruyor. Bu cuma buyuk ihtimak optimus black alacagim. Bence iki telefonda birbirine yakin ozellikteler. Yani neo yu da alsaniz optimusuda alsaniz paraniz bosa gitmemis olur.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-vs-LG-Optimus-Black-P970

İki telefonda birbirine benzer sonuclar vermiş. Aynı düzeyde başka hangi telefonlar var? Bende önümüz hafta telefon almayı düşünüyorum :) Fiyat olarak optimus black düzeylerinde düşünüyorum :)

• arkadaşlar bugün kısa süreliğine her 2 telide inceleme fırsatım oldu öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten lg deki ekran acaip bişi sanki plazma yada led tv arkadaş bukadar parlak olur bir ekran ayrıca lg tasarımı çok kibar fakar sony ericson özellik olarak lg den çok çok önde 720p lik video kaydı başta olmak üzere kamera sony ericsonlarda her zaman çok iyi oluyor bugün baktım neo nun ekranı gerçekten sönük xperia arctanda sönük ekranı anlamıyorum ikiside aynı ekran ama nedense arc daha parlak neoyu elime alınca resimlerdeki kadar kalın olmadığını gördüm ayrıca optimus white menülerde geçişlerde donma oluodu forumlarda bunu hiç görmedim ama bugün benim denediğim optimus geçişlerde donma yapıodu bu arada optimus black çok karizma ve ekranı acaip bişi fakat dediğim gibi ekran güzel olabilir ok kabul ama android son sürüm değil lg olarak markaya güvencim az sony ericson kim kullanmışsa çok sağlam hiç biş olmuo telefona dio ve sony nn servisine güvencim ve dediğim gibi donanımsal artıları sanki neo yu öne çıkarıyor gibi eğer herşey ekransa lg değilse neo alınır ama insan neo nun ekranıda görünce biraz hayalkıırıklağına uğruyor

• Donanım olarak NEO, ekran olarak Optimus Black önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

arkadaşlar bugün kısa süreliğine her 2 telide inceleme fırsatım oldu öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten lg deki ekran acaip bişi sanki plazma yada led tv arkadaş bukadar parlak olur bir ekran ayrıca lg tasarımı çok kibar fakar sony ericson özellik olarak lg den çok çok önde 720p lik video kaydı başta olmak üzere kamera sony ericsonlarda her zaman çok iyi oluyor bugün baktım neo nun ekranı gerçekten sönük xperia arctanda sönük ekranı anlamıyorum ikiside aynı ekran ama nedense arc daha parlak neoyu elime alınca resimlerdeki kadar kalın olmadığını gördüm ayrıca optimus white menülerde geçişlerde donma oluodu forumlarda bunu hiç görmedim ama bugün benim denediğim optimus geçişlerde donma yapıodu bu arada optimus black çok karizma ve ekranı acaip bişi fakat dediğim gibi ekran güzel olabilir ok kabul ama android son sürüm değil lg olarak markaya güvencim az sony ericson kim kullanmışsa çok sağlam hiç biş olmuo telefona dio ve sony nn servisine güvencim ve dediğim gibi donanımsal artıları sanki neo yu öne çıkarıyor gibi eğer herşey ekransa lg değilse neo alınır ama insan neo nun ekranıda görünce biraz hayalkıırıklağına uğruyor

Xperia Neo Green Heart yani tamamen geri dönüşümlü maddelerden üretildiği için ekranı biraz sönük kalıyor. Ekran için telefon alınmaz , donanım da Neo daha iyi. LG güncelleme veremiyor, Optimus One için verdiği 2.3 güncellemesini bile geri çekti. Opt Black için 2.3'ü ne zaman vereceği belli değil. Sözde biz Gingerbreadda olan hataların giderilmesini bekliyoruz diyor, HTC de önceden öyle derdi. Veren firmalar 2.3.5'i verdi ne hatasından bahsediyorlar anlamış değilim. Ben tek başıma 2.3.5 geliştiriyom. SE Neo için ekim de 2.3.4'ü verecek, çok güzel özellikler gelecek. 1000 Lira civarına en iyi telefon Neo'dur, hata yapmayın. Biraz yukarı çıkarsanız Galaxy S Plus, İncridible S, Xperia Arc filan alabilirsinz

quote:

Orijinalden alıntı: PF

quote:

Orijinalden alıntı: HIDE IP

Bende iki telefon arasinda kaldim. Basta neo alacaktim ama izledigim bir kac video fikrimi degistirmeme neden oldu. Optimusun ekran kalitesi neodan daha iyi gibi. Ve tasarim olarakta daha guzel duruyor. Bu cuma buyuk ihtimak optimus black alacagim. Bence iki telefonda birbirine yakin ozellikteler. Yani neo yu da alsaniz optimusuda alsaniz paraniz bosa gitmemis olur.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-vs-LG-Optimus-Black-P970

İki telefonda birbirine benzer sonuclar vermiş. Aynı düzeyde başka hangi telefonlar var? Bende önümüz hafta telefon almayı düşünüyorum :) Fiyat olarak optimus black düzeylerinde düşünüyorum :)

Çok saçma ve garip bi karşılaştırma. İşlemci - GPU değerlerine hiç dokunmamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

arkadaşlar bugün kısa süreliğine her 2 telide inceleme fırsatım oldu öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten lg deki ekran acaip bişi sanki plazma yada led tv arkadaş bukadar parlak olur bir ekran ayrıca lg tasarımı çok kibar fakar sony ericson özellik olarak lg den çok çok önde 720p lik video kaydı başta olmak üzere kamera sony ericsonlarda her zaman çok iyi oluyor bugün baktım neo nun ekranı gerçekten sönük xperia arctanda sönük ekranı anlamıyorum ikiside aynı ekran ama nedense arc daha parlak neoyu elime alınca resimlerdeki kadar kalın olmadığını gördüm ayrıca optimus white menülerde geçişlerde donma oluodu forumlarda bunu hiç görmedim ama bugün benim denediğim optimus geçişlerde donma yapıodu bu arada optimus black çok karizma ve ekranı acaip bişi fakat dediğim gibi ekran güzel olabilir ok kabul ama android son sürüm değil lg olarak markaya güvencim az sony ericson kim kullanmışsa çok sağlam hiç biş olmuo telefona dio ve sony nn servisine güvencim ve dediğim gibi donanımsal artıları sanki neo yu öne çıkarıyor gibi eğer herşey ekransa lg değilse neo alınır ama insan neo nun ekranıda görünce biraz hayalkıırıklağına uğruyor

LG Optimus Black'in ekranında NOVA DISPLAY teknolojisi kullanılmış. Yani güneş altında bile çok rahatlıkla izlenebilen bir ekrana sahip. Aslında piyasadaki en parlak ekran da denilebilir o yüzden parlaklık konusunda Neo ile ya da başka bir telefonla kıyaslamak zaten imkansız görünüyor.

Tabiki parlaklık kalite anlamına da gelmiyor, çözünürlük olarak IPHONE 4, canlılık ve kontrast olarak en iyi ekran Super Amoled+

• hocam bencede ekran için alınmazya sonuçta tv almıyoruz telefon alıyoruz sony ye marka olarak güveniyorum ben çevrmde sony kullanıpda memnun kalmayan kimseyi daha görmedim hatta gecen bi arkadaşım elindeki se telefonu gösterdi bu 1 .katın balkondan aşağı düştü bişi olmadı dedi yani nerden baksan 3 mt düşüo bşi olmamış se sağlam yapıyor bence nede olsa japon toyotada japon taş gibi araba 90 modeli bile iş yapıo 10 kağıt edio
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.