Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia Neo vs. LG Optimus Black

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
13.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.. Uzun araştırmalarım, uğraşlarım ve değerlendirme okuyuşlarım sonucunda seçeneklerimi bu iki telefon üzerine yoğunlaştırdım. LG Optimus Black için kafama takılan pek bir şey yok, hatta Neo'ya rastlamasam almak niyetindeydim ama Neo kafamı karıştırdı. Sorularım şunlar:

1. Neo'nun video tanıtımlarını izlediğimde sanki ekranlar arası geçişte anlık duraksamalar yaşadığını gördüm. Gerçekten böyle bir sorun var mı?

2. Plastik dış yüzey ne kadar dayanıklı? 1 ay sonra çizik içinde olsun istemem.

3. Optimus Black'le arasında RAM olarak bir fark olur mu? Neo'da 512 MB'ın kullanıcının kullanabileceği kısım 300küsür MB'tı sanırım.

4. İkisi arasında gözden kaçırdığım çok büyük bir fark var mı?

5. İki telefonun da kılıf vs. gibi aksesuar yaygınlığı ne düzeyde?

6. Yazılım desteği, güncellemesi olarak hangisi daha iyi?

Kullanım amacım telefonla görüşme, mesajlaşma, internette sörf ve android uygulamaları kullanımı olacak. Telefonlar hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Gelip de "Galaxy S2 al" diyeni kaynanası öpsün.

• Xperia Neo al. Gayet sağlam cihaz özellikleri de iyi, iki cihaz da da 512 mb ram var zaten free ram oranı kullanima göre degisir . Yazilim desteginde SE daha iyidir. Zaten Neo 2.3.3 ile geliyor , Opr black 2.2 ile
  • neo daha hızlı ve video kalitesi daha yüksektir.
  • Optimus Black'in oyun ve uygulamalardaki olsun, Tarayıcıda olsun performansı Neo'dan daha düşüktür çünkü İşlemcisi ve ekran çipi daha düşük. Ve LG'nin telefonlarına çok önem verdiğini söyleyemez kimse. Optimus 2X bile 2.3 güncellemesi almadı daha galiba. Ama aralarında 150 lira fark var.Değer mi değmez mi siz karar vereceksiniz.
  • Aslında en çok kafama takılan şey NEO'nun inceleme videolarında gördüğüm ekranlar arasındaki geçişlerdeki anlık takılmalar. Optimus Black yağ gibi kayarken Neo anlık olarak kasılıyor sanki. Var mı böyle bir olay?
  • İki videoyu da izledim, kafam iyice çorba oldu :) Adam LG'nin ekranına bayıldı, Neo içinse parlaklık ve renklerde biraz hayal kırıklığına uğradı. Browserlarda pek bir fark göremedim ama Neo'daki timescape uygulamasında bariz bir takılma var. Tasarım olarak LG iphone'a benzerken Neo kendi tasarımını kendi yapmış. Zor karar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 31 Temmuz 2011; 17:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

İki videoyu da izledim, kafam iyice çorba oldu :) Adam LG'nin ekranına bayıldı, Neo içinse parlaklık ve renklerde biraz hayal kırıklığına uğradı. Browserlarda pek bir fark göremedim ama Neo'daki timescape uygulamasında bariz bir takılma var. Tasarım olarak LG iphone'a benzerken Neo kendi tasarımını kendi yapmış. Zor karar..

Timescape gibi bir uygulama Optimus Black için var mı acaba? Yararlı bir uygulama ama takılırsa gerek yok yani.

Yine de gidip ikisini de elinize alıp karar vermeniz en doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Sony Xperia Xa Ultra
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LG Optimus Black desemm..:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

İki videoyu da izledim, kafam iyice çorba oldu :) Adam LG'nin ekranına bayıldı, Neo içinse parlaklık ve renklerde biraz hayal kırıklığına uğradı. Browserlarda pek bir fark göremedim ama Neo'daki timescape uygulamasında bariz bir takılma var. Tasarım olarak LG iphone'a benzerken Neo kendi tasarımını kendi yapmış. Zor karar..

neytiri sen forumda neo konusunu acan kısısın yanılmıyorsam 2 aydır beklıyorsun ama neodan vazgectın.bende bugun neonun hbye geldıgını gordum heyecanlandım ama bi arastırayım dedım arastırma bıraz uzadı 5 saat :) şimdi tam bi kararsızlık yasıyorum lg optimus black samsung galaxy s ve neo arasında. okuduklarım ve izledıgım videolar kadarıyla optımus black en one cıkan oldu . neredeyse galaxy ile aynı ozellıklerı ve fiyatıda 920 tl . ancak kamerası 5 mb neo kamera yonunden daha mı iyi yoksa goruntu ve ekran kalitesiyle optımus black bu farkı kapatır mı . ve son olarak sen ne alacaksın :))

• Kamerasinin kaliteli olmasindan dolayi neo diyorum
  • hem kamera hemde android sürümü tarafından bakarsak neo derim bende
  • kamera kalitesi olarak neo bir adım daha önde gibi. neo'yu bilemem ama optimus black'i test etme imkanım oldu ekran parlaklık oranı, hassasiyeti ve geçişlerdeki hızı çok iyiydi. neo boş bir smartphone değil gibi ve tasarım olarak yine bi s.e modeli olan vivaz'a benziyor. fiyatı optimus black'a göre biraz daha pahalı. ben şahsen optimus black'te karar kıldım bu haftasonu onu alacağım. en iyisimi sen gidip bir teknomarkette kendi ellerinle merak ettiklerini test et arkadaşım. ancak öyle karar verebilirsin.
  • büyük ihtimalle gidip test edecegım yalnız neo 2.3 ile geliyor ve işlemcisi Adreno 205 GPU . optımus blackın ki ise PowerVR SGX530 GPU . 3d oyunlarda felan baya fark eder diyorlr. bu iki islemci arasında neonun lehıne baya bi fark oldugu soylenıyor.Ancak millet optımus black hızlı diyor iyice kafam karıstı nasıl bi tezat bu :S Onu gectım xpreia arc ile neo arasında cok fark var diyorlar bunun nedeni nedir her seylerı aynı .arc neden 300-350 tl daha pahalı. biri lutfen yardımcı olsun
  • LG Optimus Black almanı öneririm 2.2 ile geliyor ama bu bir kayıp değil 2.3 bir iki aya gelecek LG yazdılım desteği vermek zorunda artık eskisi gibi desteği LG veriyor Samsung vermiyor diye birşey kalmadı Google destek verme zorunluluğu getirdi onun için destek konusuda için rahat olsun

LG Optmus Black kendi arayüzüyle Androidi çok iyi uygulamış onun için çok hızlı ve stabil sorunsuz çalışıyor.. Neoda Timescape uygulaması kasılmalara yol açılıyor onu kullanmadığında takılma olmaz.. Bende ikisi arasında kaldım tercihim LG oldu sanada öneririm destek konusundada kafana takma dediğim gibi...
  • LG'nin 2.2'yle çıkarmasındaki sebebide 2.3 tekli bugları kaldırılmasıymış, bir iki ay sonra gelicek güncelleme ve yüklicem bende.. Bu iki telefonda oldukça iyi hocam yani bişey diyemiyorum birinde nova display diğerindeki olağanüstü kamera.. Aradaki fiyat farkıda 200 lira gibi birşey.. Gerşey sana kalmış.
  • Neoda timeescapeyi kullanmazsam sorun olur mu lg bulamazsam neo alacagım mecbur 1000 tlede dandık bişi almak istemiyorum acıkcası. kafama takılan en buyuk sorun neonun kasması .S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim_61

Neoda timeescapeyi kullanmazsam sorun olur mu lg bulamazsam neo alacagım mecbur 1000 tlede dandık bişi almak istemiyorum acıkcası. kafama takılan en buyuk sorun neonun kasması .S

Hiç bir sorun olmaz :) LG Optimus Blacki o fiyata bulamazsan Neoyu hayatta bulamazsın dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

quote:

Neoda timeescapeyi kullanmazsam sorun olur mu lg bulamazsam neo alacagım mecbur 1000 tlede dandık bişi almak istemiyorum acıkcası. kafama takılan en buyuk sorun neonun kasması .S

Hiç bir sorun olmaz :) LG Optimus Blacki o fiyata bulamazsan Neoyu hayatta bulamazsın dostum :)

usta neo sabit fiyat 1000 tl 12 taksit . su optımus blacke baktım oda 970 tl 12 ay taksıt pek bi fiyat farkı olmayacak benım acımdan sen hala optımus dıyorsan senı dınleyıp onu alacagım
  • quote:

quote:

quote:

usta neo sabit fiyat 1000 tl 12 taksit . su optımus blacke baktım oda 970 tl 12 ay taksıt pek bi fiyat farkı olmayacak benım acımdan sen hala optımus dıyorsan senı dınleyıp onu alacagım

Ben hala Optimus Black diyorum :) Al pişman olmazsın çok telefon kullandım hepsini önermem ama bu cihaz gerçekten iyi fiyatıda özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 4 Ağustos 2011; 16:17:16 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam ikisi de iyi telefon İnceleme şansın varsa iki telefonu da eline al incele öyle karar ver Neo optimsdan daha üstün bir telefon kamerası daha kaliteli optimusa göre Ben olsam neo alırdım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.