Ben iki telefonuda kullanmis ve baya telefon degistirmis biri olarak kesinlikle noe derim.Pili cok iyi gidiyo bi kere,ekranida guzel,gerci bazi arkadaslara yetmiyomus parlaklik ama bence yeterli.Hdmi ile film bile seyrediliyodu hic takilmadan
Tabiiki burda herkes kendi telefonunu öne çıkarmış blackın nova ekranı zaten ayrı bi olay muhteşem bi çözünürlük sunuyor bilmiyorum ben neo v yi araştırmadım ama ben kendi telefonum olduğu için optimusu öneriyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: the_owl
hocam bencede ekran için alınmazya sonuçta tv almıyoruz telefon alıyoruz sony ye marka olarak güveniyorum ben çevrmde sony kullanıpda memnun kalmayan kimseyi daha görmedim hatta gecen bi arkadaşım elindeki se telefonu gösterdi bu 1 .katın balkondan aşağı düştü bişi olmadı dedi yani nerden baksan 3 mt düşüo bşi olmamış se sağlam yapıyor bence nede olsa japon toyotada japon taş gibi araba 90 modeli bile iş yapıo 10 kağıt edio
benim de ilk tel sony idi 6 sene kullandım hiçbir arızası olmadı sıkıldığım için htc desire s aldım 5 ay oldu 2. kez servise gönderdim :S şimdi neo alıcam, maceraya gerek yok sony devam :)
quote:
Orijinalden alıntı: adamımkankam
İki telefonun da SAR (yaydığı radyasyonla ilgili bir değer) değerleri çok yüksek Xperia Neo: 1.10 W/kg, Optimus Black 1,27 W/kg. Bence buna da dikkat edin derim.
Sırf bu yüzden Neo alacakken Samsung i9000 Galaxy S'e yöneldim ki SAR'ı: 0.24 W/kg
atın ölümü arpadan olsun ;)
İSTANBUL BİLİŞİM'de neo 880 TL ordan neo almanı tavsiye ederim
optimus kadar rezil bir telefon daha kullanmadım sırf beyazın güzelliğine kullandığım bir telefondu(yavaş, hantal, yazılım desteği sıfır cyanogenmod olmasa yanmıştım ondada şarjı gitmiyor). neo kullanmadım ama arc den yaşadığım tecrübeye göre neo daha iyidir.