Arkadaşlar bende bu 2 telefon arasında kaldım herkes gibi :) Ekran kalitesi olarak LG daha üstün bunu anladım. Neo kullanan arkadaşlar telefonda takılma olduğunu söylüyorlar mı yoksa sadece kulaktan kulağa söylenti mi ? Şarj konusunda hangisi daha iyi gidiyor ? Bu soruların cevaplarına göre vatandan indirimi bekleyip alcam bitanesini :))
Neo daha hizlidir eline alinca anlarsin 2.3.4 ile sorunu kalmadi sayilir, sarj da da yinr Neo daha uzun sure gider
quote:
Orijinalden alıntı: 3yuq
Arkadaşlar bende bu 2 telefon arasında kaldım herkes gibi :) Ekran kalitesi olarak LG daha üstün bunu anladım. Neo kullanan arkadaşlar telefonda takılma olduğunu söylüyorlar mı yoksa sadece kulaktan kulağa söylenti mi ? Şarj konusunda hangisi daha iyi gidiyor ? Bu soruların cevaplarına göre vatandan indirimi bekleyip alcam bitanesini :))
Ekran kalitesi inceliği olarak Black daha iyidir hız olarak ikiside aynıdır son güncelleme ile Black tamamen takılmadan kullanılıyor 2.3 biraz gecikti ama sorun değil kullanıcı için kamera olarak neo ile black resim kalitesi olarak ikiside aynıdır videoda neo daha iyi karar vermek önceliklerini belirle benim gibi sende ikisi arasında kalmışsın :) Ben Black aldım üç aydır sorunsuz kullanıyorum tercihimden memnunum :)
kutusunun içinden beyaz kapağıda çıkıyor mu yoksa sadece siyah kapak mı ? Galaxy Ace'de iki kapak çıkıyor ya :)
optimus black'in beyaz rengi ayrı satılıyor arkadaşım ikisi de ayrı tasarım olarak geçiyor. şekiller aynı ama sadece renkler değişik. ben smartphone'u vatan bilgisayardan aldım siyah koruyucu kapak çıkmıştı sadece.
çok kararsız kaldım ya birisinin ekranı cezbediyor diğerinin servis güncelleme kolaylığı :(
quote:
Orijinalden alıntı: 3yuq
çok kararsız kaldım ya birisinin ekranı cezbediyor diğerinin servis güncelleme kolaylığı :(
kardeş bana mesaj atmışsın ama cevap yazıyorum gitmiyor bende sana böyle cevap veriyim dedim.ben vatanda çalışmıyorum indiimi cuma günü tv de görmüştüm hafta sonu vatanda indirim oalcak diye onun için konu açtım millet faydalansın diye.sen takip et mutlaka indirim olur vatanda.
birkaç güne alacağım,yıllardan beri sony ericsson modelleri kullanmış biri olarak kafam karıştı hala net bir cevap bulamadım,2 üründe 999TL, 2 üründe hemen hemen aynı özellik,işte bikaç küçük ekran boyut farkı ekran parlaklık farkı,kamera çekim kalitesi farkı,incelik kalınlık vssss... napmalı
arkadaşlar kafanız neden karışıyor sizin için hangi özlelik önemli ise o cihazı alın tabikide.bu arada bu cihazlarada 1000 tl vermenizi tavsiye etmem.vatandan bekleyin birisi 813 diğeri 857 tl.
ARC gibi pembeleşme varmı neodada video foto çekerken.
Ben neo derim ama elinize alip baktiktan sonra hangi telefon size sicak geldiyse telefonunuz odur. Donanim, ozellik bi yere kadar zaten en kralida eskiyecek. o yuzden gidin bakin ve benim telefonum budur diyebileceginiz hatta dediginizi alin.
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
Optimus Black'in oyun ve uygulamalardaki olsun, Tarayıcıda olsun performansı Neo'dan daha düşüktür çünkü İşlemcisi ve ekran çipi daha düşük. Ve LG'nin telefonlarına çok önem verdiğini söyleyemez kimse. Optimus 2X bile 2.3 güncellemesi almadı daha galiba. Ama aralarında 150 lira fark var.Değer mi değmez mi siz karar vereceksiniz.
Çok doğru tespit yapmış Neytiri hocam. :)
hocam ben sony ericsson xperia neo aldım 3 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı...iyiki neo'yu almışım..çok memnunum...sesi olsun kamerası hızı olsun bilgisayarı aratmıyor...ekran parlaklığıda kötü değil...film yada video izlerken çok canlı ve net...nede olsa Mobile BRAVIA® Engine ekranına sahip...sony'nin ekran kalitesine kimse yetişemez...lg nin ekranı ne kadar parlak olsada yine sony nin ki kadar net değildir...kamerasını anlatmaya gerek yok zaten mükemmel derecede çekimler yapıyor...bana kalırsa sony ericsson'u al derim..sony her alanda üstüne tanınmayan bi dünya devi....
Arkadaşlar neo içinden nasıl kulaklık cıkıyor ve bu w serisindekı ses kalıtesını bılen bılır w610-w810 bunlar efsane muzık kalıtesıne sahıp telefonlardı,o telefonlar gıbı neo nun ıcınden de kulakiçi kulaklık cıkıyor mu ve ses kalıtesı olarak nasıl?
lg yı kulakıcı kulaklıkla deneyen oldu mu onun hakkında fıkır verebılecek var mı?
acıl cevap beklıyorum vatanda ındırıme gırmıs telefonlar
teşekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
Arkadaşlar neo içinden nasıl kulaklık cıkıyor ve bu w serisindekı ses kalıtesını bılen bılır w610-w810 bunlar efsane muzık kalıtesıne sahıp telefonlardı,o telefonlar gıbı neo nun ıcınden de kulakiçi kulaklık cıkıyor mu ve ses kalıtesı olarak nasıl?
lg yı kulakıcı kulaklıkla deneyen oldu mu onun hakkında fıkır verebılecek var mı?
teşekkurler
Ses kalitesi derken tam olarak nasıl bişey bekliyosunuz ?
Kulaklıktan gayet iyi veriyo sesi tam teknik bilgiye sahip değilim
Buda promosyon olmuş hali bu zamanda almak daha mantıklı olur
teşekkurler
Ses kalitesi derken tam olarak nasıl bişey bekliyosunuz ?
Kulaklıktan gayet iyi veriyo sesi tam teknik bilgiye sahip değilim
Buda promosyon olmuş hali bu zamanda almak daha mantıklı olur
neo ile aralarında 40 tl var,neo yada optımus alacagım.
ses kalıtesı derken ıpod touch a yakın bır ses kalıtesı,guzel baslar.gıbı
İki telefonun da SAR (yaydığı radyasyonla ilgili bir değer) değerleri çok yüksek Xperia Neo: 1.10 W/kg, Optimus Black 1,27 W/kg. Bence buna da dikkat edin derim.
Sırf bu yüzden Neo alacakken Samsung i9000 Galaxy S'e yöneldim ki SAR'ı: 0.24 W/kg
Aynı durum bende de mevcut.. Xperia Neo mu? optimus black mi? Git-gel yaşıyorum. :)
Bildigim kadarı ile optimus android olarak son sürüm güncellemesi sorunsuz çalışıyormus.
Son durum nedir üstadlar?
Ek bir durum daha mevcut. Darty de kampanya vardı xperia neo 839 TL Birde Neo V durumu var.. Neo V ise 679 TL
Kafam çok karıştı :S
bazıprogramlar sd ye yuklenmıyor lınk2sd ıl+e yuklensede çalışmıyor widgerlerden bahsetmıyorum ornegın samsungta kies air flashplayer gibi boyutuda yuksek olan programlar sd de calısmıyor. bunun yanında android4.0 desteklemesı guncellemeyı yapmak ıcınde 1gb rom olması lazım denılıyor. sonucta maliyeti cokta etkılıyen bır unsur değil yapın sunu 2gb dahılı hafıza nedır yani.....