Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Ray modeli telefonda Galeride aynı dosya altında fotoğraflarım var. Ama aynı dosya altında tutmak istemediğim fotolarım var. Diğer android cihazlardan biraz farklı. Normalde dosya yöneticisinde yeni klasör oluşturup kes yapıştır yapıyordum ama bu cihazda öyle bir ibare görmedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: enkorkmaz
Arkadaşlar Sony Ericsson Xperia Ray modeli telefonda Galeride aynı dosya altında fotoğraflarım var. Ama aynı dosya altında tutmak istemediğim fotolarım var. Diğer android cihazlardan biraz farklı. Normalde dosya yöneticisinde yeni klasör oluşturup kes yapıştır yapıyordum ama bu cihazda öyle bir ibare görmedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
android marketden astro file manager yada es file manageri yada başka bi file manager programı indirmen lazım, kısacası dosya taşıma klasör oluşturma silme vs işlemler için android marketten program indirmen lazım ben es file manageri yükledim tavsiye ederim
Teşekkürler arkadaşım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme