Bu iki telefon modeli arasında kaldım. Birkaç gün içinde yurt dışındaki arkadaşıma kararımı bildirmem gerek. Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum!
Sonynin yaklaşık 160 $ fiyat avantajı var. 65K ekranı, yurt dışı forumlarda bazı kullanıcılarda killitlenme problemleri ve daha düşük ram (256 mb) gibi dezavantajları var.
--> HTC Desire HD
Biraz daha geniş (0,3" kadar) ve çok daha renkli (16M) ekran, daha geniş ram (768 mb) şeklinde avantajları var.
beni en çok rahatsız eden sonynin ekranı, bu durum çok büyük dezavantaj olur mu? bunların dışında htcnin benim bilmediğim ciddi bir artısı var mı? htc 160 $ fazla vermeye değer mi?
Herkese teşekkürler
şahsi fikrim tip değerlendirmesi yaparak ben sony derim ama karar senin. Ben o kadar 160$ farkı hakettiğini düşünmüyorum htc nin.
Galaxy S ve iphone 4 ü değerlendirmeye almadın sanırım.
desire daha iyi tercih olur
bu arada x10 un rami 256mb degil 384 mb
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
şahsi fikrim tip değerlendirmesi yaparak ben sony derim ama karar senin. Ben o kadar 160$ farkı hakettiğini düşünmüyorum htc nin.
Galaxy S ve iphone 4 ü değerlendirmeye almadın sanırım.
Galaxy S'i samsung kullanmak istemediğim için; iphone'u da fiyatı yüzünden tercih etmedim ...
ben olsam x10 alırdım araştırıyom zaten yakında alcam inş karar sizin fakat ekranı problem etmeyin
Düz desire demiyor desire hd diyor sormanız bile hata tabiki desire hd 160dolar farka tabiki değer
Katılıyorum. Desire Hd nin tek kötü yanı pil ömrü hocam az kullanımda bile günde 1-2 kez takmanız gerekebilir kullananlar öyle söylüyorlar.
HTC'lerin genel sorunu zaten bu sarj sıkıntısı, hemen hepsinde duydum bu sorunu hergün sarjı bitiyomus :)
x10 aga :)
Htc Desire Hd
X10da guncelleme var ve bu guncelleme ile flash player hd video cekım multıtouch gıbı bırcok özellıkler eklenıyor
Tabiki xperia x10.İnan insanın açgözlülük yapmasına gerek yok.Ram zaten seni o kadar etkilemez.Telefonu kastırmaz bile.768 mb ram diye görüp aldanmayın.Tam kapasitede kullanamazsınız zaten.Ekran büyüklüğü xperia x10 ve dhd arasında uçurum yok zaten.Ekran boyutu olarak dediğin gibi az fark var.Tip olarak HD'yi beğenmeyebilirsin.Ama xperia x10 şık bir tasarıma sahiptir.
quote:
Orijinalden alıntı: ultraturk X10da guncelleme var ve bu guncelleme ile flash player hd video cekım multıtouch gıbı bırcok özellıkler eklenıyor
Konuyu hortlatmayin adam almıştır telefonu :-D
X10 kullanmadım ama bence şuan Desire HD en ideal telefonlardan biri. Çok memnundum ben. Merak, başka telefonlara bakalım dedim o nedenle sattım.
Çok çok iyi bir telefon bana göre, batarya sıkıntısı dışında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme