Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X1i | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
2
Favori
60.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada xperia n97 den 1 numara güçlüdür unutmayalım
  • bu siteyi gördünüz mü?

http://www.whoisjohnny-x.com
  • Çözünürlügü harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serif61

ee arkadaslar basa gelen cekılır madem bu cıhazı kulanıcaz elınde w.m 6.5 turkce rom u olan varmı buna turkce bır rom atalımda kullanalım barı aslında yenı bır rom attım baya stabıl calısıyor ama ıngılızce ben turkce rom ıstıyorum elınde olan varsa yardımcı olursa lınk verırse yollayabılırse sevınırım

bu arada arkadasım nıyetım kotu olarak yorum yapmadım ama cıdden burda yanı ıngılterede o kadar cok yenı model cep telefonları pda lar varkı bende bır hevesle gıdıp x1 aldım bır gun sonra n97 satısa cıktıgı ve daha ucuza elde edıcem halde bırde bu sekılde sorunlar yasayınca hırsımdan oyle yazdım afedersın ama yıne tekararlıyorum bu cıhaz yanı xperıa abartıldıgı kadar ıyı degıl ornegın o ılk lanse edıldıgınde donderıp durdukları paneller abartıldıgı kadar ıyı degıl sureklı donmaları sınır bozuyor ıyı olan yonlerıde var tabı ornegın optıcal joystıck ı guzel ama sastıgım olay ne bılıyormusun neden bu kadar teknolojık bır cıhaza menuyu anımasyonlu fılan yapmamıslar ı phone kı o kadar anımasyonlu bır menuye sahıp burda cocukların elınde bıle ı phone var bunda nasıl olmaz soyle sekıllı acılıp kapanmalar sakın arayuz yuklede yap demeyın cunku arayuz sevmıyorum ben p serısınde de de tracker vardı gdesk vardı ben onlarıda sevmezdım ama dedıgım gıbı turkce 6.5 rom u fena olmazdı aslında ben turkcelestırmede baya ıyıymdı yanlız bunda dosya sıstemı farklı ve dıl dosyaları bıle nerde bılmıyorum ama sanırım exelerın ıcınde bu ıse ele atardım ama 31 yasımdan sonra okula gıtmeye basladım ve hıc vaktım olmuyor malum dıl ogrenmem lazım artık burda yasıycam neyse arkadaslar xperıa da deneyımlı arkadaslar bana ozelden msn adresınızı atabılırmısınız bıraz yardım alalım verelım dımı msn uzerınden bılgı paylastıkca cogalıur saygılarımla

sayın serif61 iphone ile xperia x1 karşılaştırılamaz farklı kulvarlardalar xperia ppc dir (pocket pc) ve iş telefonudur internete epostalara mesajlara önem verir q klavyesi vardır ekran iphone dan iyidir şarj süresi iyidir gps i iyidir az kişide vardır o zaman gidin iphone veya n97 alın xperia n97 ile kıyaslanır hem tasarımda hem işlevde daha iyidir son firmware ı yükleyin takılmalar gidiyor update service den sonrasında yorum yazın ayrıca türkçe bizce önemsiz oda çıkar ama zamanla

• Bende sordurdum 450 Euro dediler almanyada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Bende sordurdum 450 Euro dediler almanyada.

Allah Allah bizimkiler 600 dedilerneyse sonuç olarak alamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 6 Temmuz 2009; 14:57:08 >
  • Siyah ile gümüş rengi farkediyor olmasın ?

Ben siyah alacağım. Gümüş renkte çatlamalar felan oluyormuş

• Merhabalar bende yaklaşık 2 haftadır TOUCH DIAMOND 2 ve XPERIA X1 arasında kararsız kaldım.
    Arenadaki karşılaştırmada aralarında pek bir fark göremedim.(Ya da ben fark edemedim.)
    Klavye çok büyük problem değil.

Benim sony'den edindiğim deneyim p900 910i ve 990i modellerinin hepsini kullandım ama bu modeller gerek çalışma olarak gereksede özkütle olarak hem yavaş hemde ağır idiler.
    Zaten arkadaşlarım sorduklarında. (Oda ne Yaw) .Bende takoz der geçerdim .(Soğudum desem inanın )

Birde siz değerli üstadlarımız deneyimlerinden istifade edelim dedim.
    Touch Diamond2 mi yoksa XPERIA X1 'mi? Şimdiden tşkler.

Daha önceden soruldu ise özür dilerim.

• evet onu ben de fark ettim. çatlama problemi yaşayanlar gri renk kullananlar. ayrıca siyah estetik olarak daha hoş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Siyah ile gümüş rengi farkediyor olmasın ?

Ben siyah alacağım. Gümüş renkte çatlamalar felan oluyormuş

bilmiyorum kardeşim olabilir
    belkide vazgeçmem için uçuk rakam söylemiş olabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dyalcin80

Merhabalar bende yaklaşık 2 haftadır TOUCH DIAMOND 2 ve XPERIA X1 arasında kararsız kaldım.
    Arenadaki karşılaştırmada aralarında pek bir fark göremedim.(Ya da ben fark edemedim.)
    Klavye çok büyük problem değil.

Benim sony'den edindiğim deneyim p900 910i ve 990i modellerinin hepsini kullandım ama bu modeller gerek çalışma olarak gereksede özkütle olarak hem yavaş hemde ağır idiler.
    Zaten arkadaşlarım sorduklarında. (Oda ne Yaw) .Bende takoz der geçerdim .(Soğudum desem inanın )

Birde siz değerli üstadlarımız deneyimlerinden istifade edelim dedim.
    Touch Diamond2 mi yoksa XPERIA X1 'mi? Şimdiden tşkler.

Daha önceden soruldu ise özür dilerim.

tasarım olarak bence xperia x1 in rakibi yok yoksa diamond la donanımlar aynıydı sanırım ama xperia hem bir telefon gibi kaba değil hemde klavyeyi açtığın gibi karizma bir pda yani kısaca orta yaş değilde genç işadamları için desek doğru olur

• suan bende p 910 i kulanıyorum benım tavsıyem Sony Ericsson XPERIA X1i gecen gun baktım ınceledım cook hoş bı alet ben kktc deyım burda cook pahalı oldugu ııcın alamıyorum 1250 tl cash taksıtle 1400 tl dıyorlar
    ıngıltereden veya rum tarafından aldırcam bence hıc teredut etme
  • Bu telefon ne zaman Türkiye'ye gelecek. Şu an Gittigidiyor'dan almayı düşünüyorum ama yurtdışından geldiği için garantisi olmuyor. Bence pek sorun olmaz ama babam garantisiz almamı istemiyor.
  • benle candokme ile gorustuysen az once :) bende burdan aldım
  • Arkadaşlar, Benim Xperia'nın Rom'u R1A ve ben bunu R3A ya yükseltmeyi düşünüyorum. R1A'dan R3A'ya direk yükseltsem bir sakıncası olur mu? Birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446070 bu siteden yükleme öncesi baya bir bilgi edindim fakat bir yerde tereddüt yaşıyorum konuda şu, Burada ''Copy the Kovsimg.nbh into the root directory of your MicroSD card and insert the card in your phone'' Fat32'li kartın içine Kovsimg.nbh ismindeki rom'u ROOT DIRECTORY'nin içine yüklücem. Fakat kartın içindeki ROOT DIRECTORY kısmı nerede ''acaba kartın içinemi root directory deniliyor'' ypksa farklı bir yerdemi ?

• "into the ROOT DIRECTORY" dediği şey, her hangi başka bir klasörün veya alt klasörün içine değil, direk karta yüklemektir.

Tavsiyem, karttaki diğer tüm dosyaları silip sadace o dosyayı bırakın. Ve Hatta dosyayı kartta yüklemeden önce kartı fat 32 ile formatlayın.

Kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Colin82

Arkadaşlar, Benim Xperia'nın Rom'u R1A ve ben bunu R3A ya yükseltmeyi düşünüyorum. R1A'dan R3A'ya direk yükseltsem bir sakıncası olur mu? Birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446070 bu siteden yükleme öncesi baya bir bilgi edindim fakat bir yerde tereddüt yaşıyorum konuda şu, Burada ''Copy the Kovsimg.nbh into the root directory of your MicroSD card and insert the card in your phone'' Fat32'li kartın içine Kovsimg.nbh ismindeki rom'u ROOT DIRECTORY'nin içine yüklücem. Fakat kartın içindeki ROOT DIRECTORY kısmı nerede ''acaba kartın içinemi root directory deniliyor'' ypksa farklı bir yerdemi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: qualityman

"into the ROOT DIRECTORY" dediği şey, her hangi başka bir klasörün veya alt klasörün içine değil, direk karta yüklemektir.

Tavsiyem, karttaki diğer tüm dosyaları silip sadace o dosyayı bırakın. Ve Hatta dosyayı kartta yüklemeden önce kartı fat 32 ile formatlayın.

Kolay gelsin...

kesinlikle bulaşmayın indirin update service i direk update edin official olması garantiyide devre dışı bırakmayacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: Colin82

Arkadaşlar, Benim Xperia'nın Rom'u R1A ve ben bunu R3A ya yükseltmeyi düşünüyorum. R1A'dan R3A'ya direk yükseltsem bir sakıncası olur mu? Birdehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446070 bu siteden yükleme öncesi baya bir bilgi edindim fakat bir yerde tereddüt yaşıyorum konuda şu, Burada ''Copy the Kovsimg.nbh into the root directory of your MicroSD card and insert the card in your phone'' Fat32'li kartın içine Kovsimg.nbh ismindeki rom'u ROOT DIRECTORY'nin içine yüklücem. Fakat kartın içindeki ROOT DIRECTORY kısmı nerede ''acaba kartın içinemi root directory deniliyor'' ypksa farklı bir yerdemi ?

• Update service programını indirdim ve denedim fakat ''Telefonunuz için yeni bir yazılım yok'' dedi. Fakat benim Rom R1AA021 ve customization version R2A yazıyor, enteresan bir şey. Sanırım diğer yöntemle manuel olarak yapıcam Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı
  • @Serif61,
    UIQ3 bence şimdiye kadarki en stabil işletim sistemidir. Bende UIQ3 kullaniyorum. WM de sorunlarin oldugu zaten bilindik bişeydi. ama o cihazda bu tip sorunlari görmemezlikten gelmek lazım.
    Seni gecmiste yakından takip ettim. Editledigin programlar hala bilgisayarimda duruyor. burdanda tesekkür ederim sana. neyse konuyu dagittim biraz. esen kalin.
  • 2 adet Nokia 9210i
    2 adet Nokia 9500 kullanan biri olarak Sony Ericsson XPERIA X1 gördüğümden beri Nokia telefon kullanmama kararı aldım bu alet muhteşem inceleme için tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.