Bildirim
Sony ex, Sony hx, Philips 7-8-9 serileri ve samsung d 5500-6000 serileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
BU arada boyut fiyattanda anlaşılacağı gibi 40 inc yeterli... -
Saymış olduğunuz modeller arasında kesinlikle Philips 9705
Şu an Vatan Bilgisayarda 46inc 9705 %25 indirim ile 2700 küsür liraya satılmakta -
quote:
Orijinalden alıntı: gaddarci
Saymış olduğunuz modeller arasında kesinlikle Philips 9705
Şu an Vatan Bilgisayarda 46inc 9705 %25 indirim ile 2700 küsür liraya satılmakta
stokta sıfır kutu olan bir yer bulabilrsen bana da haber ver :D -
2500 TL bütçen varsa
http://www.evimister.com/Sony-KDL40NX720-LED-TV-1634.html ( %20 indirim koduyla 2600 Tlye geliyor) Sony garantili olması lazım buranın ama emin değilim.
http://www.hepsisony.com/?urun-3099-Sony-KDL-40EX720-Full-HD-3D-TV.html (Burada direk bu fiyat. Evimister.comda %20 indirim koduyla bu fiyata geliyor)
Hepsisony Sony Garantili
Samsung D serisini geç. Ben de yaklaşık 1 aydır araştırıyorum gittim geldim modeller arasında. En son SONYde karar kıldım. 3D smart tv falan önemli değil performansı hiçte önemli değil olmasada olur aslında.
Ayrıca modelleri kendin git dene göre.
Benim tercih nedenim.
NOrmal yayın + HD yayının başarılı olması, onun yanında PS3 oyun performansı + renklerin doğal olması vs.
Tek sony karşılıyor bunu maalesef. Fiyat olarakta EX720. EX525 alacaktım fakat 50hz imiş. Bilmiyorum sırf 100 hz için arada 400 TL fark verilir mi düşünme aşamasındayım. Zira 3D-Smart TV falan istemiyorum en son nişanlımla karşılaştırdım.Zaten TV başında çok zaman geçiren birisi değiliz. Stabil olmadığını daha çok normal yayın,hd yayın, film ve oyun oynayacağımızı varsayarsak bunda karar kıldım.
Aradaki farkada gidip bir ses sistemi ve media player aldın mı filmler için çok güzel bir kombinasyon yaparsın. Ben böyle yapıcam zira.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jacktheblack
2500 TL bütçen varsa
http://www.evimister.com/Sony-KDL40NX720-LED-TV-1634.html ( %20 indirim koduyla 2600 Tlye geliyor) Sony garantili olması lazım buranın ama emin değilim.
http://www.hepsisony.com/?urun-3099-Sony-KDL-40EX720-Full-HD-3D-TV.html (Burada direk bu fiyat. Evimister.comda %20 indirim koduyla bu fiyata geliyor)
Hepsisony Sony Garantili
Samsung D serisini geç. Ben de yaklaşık 1 aydır araştırıyorum gittim geldim modeller arasında. En son SONYde karar kıldım. 3D smart tv falan önemli değil performansı hiçte önemli değil olmasada olur aslında.
Benim tercih nedenim.
NOrmal yayın + HD yayının başarılı olması, onun yanında PS3 oyun performansı + renklerin doğal olması vs.
Tek sony karşılıyor bunu maalesef. Fiyat olarakta EX720. EX525 alacaktım fakat 50hz imiş. Bilmiyorum sırf 100 hz için arada 400 TL fark verilir mi düşünme aşamasındayım. Zira 3D-Smart TV falan istemiyorum en son nişanlımla karşılaştırdım.Zaten TV başında çok zaman geçiren birisi değiliz. Stabil olmadığını daha çok normal yayın,hd yayın, film ve oyun oynayacağımızı varsayarsak bunda karar kıldım.
Aradaki farkada gidip bir ses sistemi ve media player aldın mı filmler için çok güzel bir kombinasyon yaparsın. Ben böyle yapıcam zira.
cevabınız için teşekkürler,
aslında bende sizin gibi sony ex720 ye karar vermiştim ve 1900 TL civarına alacaktım ancak hangi teknoloji mağazasına gitsem Sony eski Sony değil, kendi panelini üreten Lg yada samsungu öneririrz gibi laflar duydum. Acaba diyorum bu personeller bir şekilde menfaat mi elde ediyolar LG ve Samsung dan emin değilim...
Aslında ben doğal renkler den yanayım sizin de düşündüğünüz gibi plazma tv olmayacaksa galiba Sony bu ihtiyaca cevap veriyo.
Birde Shafter nickli arkadaşın yazdıkların anladığım kadarıyla Philipsin 7-9 serileride oldukça iyi performans veriyor bu da kafamı karıştıran bir başka nokta...
-
quote:
Orijinalden alıntı: magicteo
quote:
Orijinalden alıntı: jacktheblack
2500 TL bütçen varsa
Hepsisony Sony Garantili
Benim tercih nedenim.
cevabınız için teşekkürler,
aslında bende sizin gibi sony ex720 ye karar vermiştim ve 1900 TL civarına alacaktım ancak hangi teknoloji mağazasına gitsem Sony eski Sony değil, kendi panelini üreten Lg yada samsungu öneririrz gibi laflar duydum. Acaba diyorum bu personeller bir şekilde menfaat mi elde ediyolar LG ve Samsung dan emin değilim...
Aslında ben doğal renkler den yanayım sizin de düşündüğünüz gibi plazma tv olmayacaksa galiba Sony bu ihtiyaca cevap veriyo.
Birde Shafter nickli arkadaşın yazdıkların anladığım kadarıyla Philipsin 7-9 serileride oldukça iyi performans veriyor bu da kafamı karıştıran bir başka nokta...
Valla 1 aydır araştırıyorum. İnce eleyip sık dokuyorum ama maalesef artık ihtiyaca göre TV çıkmıyor maalesef. Eskiden nokia gibi o var o yok onu koyalım bunu çıkaralım olayına döndü olay.
Bilmiyorum ne olacak. Philips serilerini incelemedim daha ama ne olacak göreceğiz. Yeni ama hiç bir özelliği düzgün olmayan teknolojileri gözümüze gözümüze sokuyorlar insanlar kararsız kalıyor. Daha ülkemizde düzgün HD kanallar yok bile. Parmakla sayılı ortak herkesin izlediği. 3D desen çakma 3D görüntülerle uğraş dur. :) SD HD yayınları düzgün gösterdin renkler şişirme canlılık olmasın yeter.
Aynı şeyleri bana da söylüyorlar. Teknosadan tutun diğer elektronik marketlerdeki çalışanlar. Sonynin panellerini lg samsung üretiyor vs. AMa kendi televizyonları SONY kadar başarılı değil maalesef(Bana göre) Dizayna da para vermeyeceğime göre.
Bakalım bir de philips serisini araştırıcam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X