Şimdi Ara

Sony Ex500 40' arıza acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce Sony EX500 40" lcd tv aldım . 2-3 günde bir denk geliyorum ve çok kısa süreyle . Bu yüzden arızanın fotoğrafını çekip buraya

koyamadım . Ekranın tamamı mor veya eflatun gibi bir renkle kaplanıyor . Bu rengin içi de çizgilerle dolu. Bunlar dikey çizgiler. 2-3 saniye boyunca

kalıyor ve kayboluyor . İlk başlarda ekranın sadece yarısı kaplanıyordu şimdi tamamı kaplanıyor. İlk başlarda anlık oluyordu ayrıca , şimdi 2-3 saniye.Ama ben 2-3 günde bir denk geliyorum . Normalde

Tv de herhangi bir sorun yok . Ne çizgi , ne parlama , ne de başka birşey. Sadece 2-3 günde bir karşıma çıkan bu 2-3 saniyelik sorun dışında.

Bu çıktığında sadece görüntü gidiyor. Normal yayının sesi gelmeye devam ediyor , orda bir sıkıntı yok . Sonra kendiliğinden düzeliyor. Çok çok nadir de

ekran kararıp geri geliyor .Ama bunu nerdeyse anlayamıyorum bile . Çok anlık birşey. Olma zamanının da herhangi bir özelliği yok . Tv yi ilk açınca ,

ısınınca , soğuk olunca tarzında bir sorun değil . Herhangi bir zamanda yapıyor. Zaten Tv hemen hemen bütün gün açık kalıyor. Servisi çağırsam da bu sorunu kanıtlayamam ayrıca . Çünkü adamlar gelecek saatlerce bakacaklar ve çok büyük ihtimalle hiç bir şey göremeyecekler . Ne yapabilirim?

Alakası yoktur ama D-Smart normal uydu kullanıyorum , HD vs. değil .

Bu işten de pek anlamıyorum . Sizce sorun nedir , anlatabilirseniz , cevaplayabilirseniz , çok memnun olurum . Çünkü kafama epeyce takılıyor. Normal

izlerken ne kadar birşey olmasa da ansızın öyle bir durumla karşılaşmak nadir olsa da çok sinir bozucu .

Şimdiden teşekkür ederim ... Şehir dışına çıkacağım için uzun süre halletmek istiyorum o yüzden acil cevap bekliyorum.

• Ayrıca şöyle anlatıyım renkli çizgilerle ekran kaplanmıyor , bütün ekranı eflatun gibi bir renk kaplıyor , onun üstünde çizgiler var.

Yani bu olay olduğunda hiç bir görüntü kalmıyor. Burda başka problemler gördüm . dizi izlerken adamın üstüne bisürü çizgi gelmiş . bu öyle değil .

dizi izlerken olursa misal diziyle alakalı hiç bir görüntü kalmıyor . pc nin mavi ekrana düşmesi gibi bu da bir renkli ekrana dönüşüyor ve üzerinde de

dikey çizgiler oluyor bu renkli fonun .
  • Hemen servisi çağır, sorunu anlat tv yi alsınlar 1 hafta 2 hafta neyse orda deneyip test ederler... Sorunu tespit ederlerse değişir tv büyük ihtimal....
    Başka bir şey de yapamazsın zaten, sorun kendin çözebileceğin bir şey değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY LCD TV PANEL ARIZASI (YARDIM)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.