Şimdi Ara

SONY FULL HD TV ALANA PS3 VEYA PSP BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupada 1Ekim 31 Kasim tarihlerinde gecerli olacak kampanya.http://www.gamersreports.com/news/6583/sony-offering-free-ps3-or-psp-with-hdtv-purchase-in-eu/ LiNK DÜZELTiLDi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTpro -- 15 Eylül 2007; 2:04:57 >

• linki yenilrsen isime gelir
  • Herkes duymuş bu kampanyayı belli site göçmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

Herkes duymuş bu kampanyayı belli site göçmüş

desenize firsati kacirdik
  • bu fırsat teknosa da da var..geçen gün magazanın buroşüründe gördümm
  • Arkadaslar tv fiyatı ne kadar ?

Samsung HDTV olsaydı düşünmeden alırdım ama lcd de sony sönük..
  • bi de şurda gariplik var kim 5000ytlye aldığı ürüne psp almak ister ps3 varken? acaba pspnin yanında oyun filan var mı?biri 1500 biri 500ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ohaaaa 5000ytl mi ?

Sırf israf hacı

Onun yerine Samsung 106 ekran Lcd Full HdTV var 4 milyara onu alırm daha iyi
  • full hd den bahsediyoruz dediğin model hd ready hdtv olmasın.

samsung m87bd fullhd bayi fiyatı 5000ytl
  • Full HD ler bayağı düştü. Geçenlerde LG'nin gördüm 3000 Ytl falandidı sanırım. Bu arada ps3 hediyeli lcd'ler çok pahalı. 6000+kdv gibi birşey fiyatı.
  • LG fullhd 3500 ytl???? bir link verebilirmisin?
  • 126 samsung un full HD TV si bizim yan taraftaki elektronik mağzasında 4,300 ytl falan... piano black olan modeli. fiyatlar düşüyo beyler abartmayın 5000-6000 ytl ye LCD mi alınır 126 veya altı... üstü ise orası ayrı tbiki.

ayrıca burda verilen haber yanlış, FULL HDTV alana PS3 (veya 200EU luk indirim TV de) HD REady alana PSP veriliyor..

yani kim PSP alır Ps3 dururken mantığı yanlış olmuş : )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 15 Eylül 2007; 10:54:36 >
  • ben internetten araştırdım 4300ytl + kdv ye bulabildim hocam.. gerçekten 4300 ytl çok iyi bir fiyat.
  • SONY Ps3 ve psp parasınıda Hdtv den Çıkartıoyo Onlar uyanıktır boşverin bakmanıza bile değmez dostlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

LG fullhd 3500 ytl???? bir link verebilirmisin?

3000 küsürmüş ama kdv'siz fiyatıymış...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29488

3800 ytl + kdv 106 ekran lg lcd tv. full hd.

Bu toshiba full hd 94 ekran, 2000 ytl+kdv. ama kontrast lg'ye göre daha kötü.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29361

• eywallah saol. iyiymiş fiyatlar, fullhd benq monitöre o parayı vereceğime biraz sıkarım 96ekran fullhd toshiba laırım daha iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

126 samsung un full HD TV si bizim yan taraftaki elektronik mağzasında 4,300 ytl falan... piano black olan modeli. fiyatlar düşüyo beyler abartmayın 5000-6000 ytl ye LCD mi alınır 126 veya altı... üstü ise orası ayrı tbiki.

Ben 126 ekran (50 inç)'lik bu Full HD Samsung'un modelini ve satan yeri merak ettim doğrusu. Telefonu var mıydı?
  • Lider Elektronik - adana. teleofnunu bilemicem ne yazık ki : )) Turgut özal bulvarı üstüdne
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

bu fırsat teknosa da da var..geçen gün magazanın buroşüründe gördümm

Bir link falan var mı arkadaş baktım ama bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

bu fırsat teknosa da da var..geçen gün magazanın buroşüründe gördümm

Bir link falan var mı arkadaş baktım ama bulamadım.

Teknosa anasayfasında yeni ürün kataloguna gir, oradan da tüm katalogu seç. Ama en ucuz ps3 hediyeli tv 6000 küsür ytl + kdv idi. O fiyata toshiba full hd alır, yanına ps3, xbox360, wii, 7+1 sinema sistemi falan alırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.