Bildirim
Sony HandyCam DCR-30 Vista' da Driver Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sony'nin bu kamera için vista desteği yok (usb anlamında)
ama firewire kullanırsanız görecektir bilgisayar kamerayı
(amma çok firewire yazdım 2 gündür)
-
tesekkürler :) anlaşılan xp yükleyecegim :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: cepkasa
tesekkürler :) anlaşılan xp yükleyecegim :))
Yok hemen xp yükleme
Biraz araştıralım.. -
ok, teşekkürler :)) -
http://support.sony-europe.com/dime/downloads/pmb/pmb.aspx?site=odw_en_GB&m=DCR-HC30E
http://support.sony-europe.com/dime/downloads/drivers/usb_cam/usbdrven.aspx?site=odw_en_GB&m=DCR-HC30E
Bu ikisini bir kurunuz...
Açıklamalar mevcut sitede..
-
teşekkürler ancak 1. linkte indirmek için seri number vs. istiyor hepsini girdim ama CD-ROM part no yok ben de. Cd yok çünkü. 2. linktekinide indirdim install yaptım hata verdi windows'un bu sürümü ile uyumlu degildir diyor. çok teşekkürler yinede emek harcadıgınız için sagolun. -
İlkini es geçelim şimdilik.
ikinci linkle ilgili olarak;
Orada kurulumla ilgili detaylı açıklamalar mevcut..Harfiyen yaptınız mı hepsini?
# Go to the directory where the file was downloaded and double-click the USBDRVEN.EXE file to begin the installation.
# Open the Sony_usb folder that was created in the same directory to which the USBDRVEN.EXE file was downloaded.
# Double-click the Setup.exe file.
# At the "Welcome to the InstallShield Wizard for Sony USB Driver" screen, click the Next button.
# At the "Information" screen, click the Next button. Please wait as the files are installed.
# At the "InstallShield Wizard Complete" screen, verify that "Yes, I want to restart my computer now." is selected and click the Finish button.
# After the computer restarts, the installation of the Sony USB Driver is complete. -
# Double-click the Setup.exe file. dan sonra biraz yükleniyor ve hata veriyor diger asamalara ulasmıyor. -
Ben işteyim şu an,çıkmak zorundayım akşama devam edelim...Hallederiz
Ekleme : Yettim
verdiği hata nedir hocam?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hata kodu 0x80070035
- twitter harf arama geçmişi silme
- server error in "/" application.
- oyun oynarken pc kapanıyor
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- windows ekran görüntüsü alma
- secure boot nedir
- modem kurulumu
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X