Şimdi Ara

Sony HandyCam DCR-30 Vista' da Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir kaç sene önce aldığım Sony HandyCam DCR-30 kameramdan eski xp bilgisayarıma veri aktarabiliyordum ancak şimdi vista kullanıyorum ve dosya aktarımı gerçekleşmiyor. Sürücü bulunamıyor. Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Herkese teşekkürler.

• Sony'nin bu kamera için vista desteği yok (usb anlamında)
    ama firewire kullanırsanız görecektir bilgisayar kamerayı

(amma çok firewire yazdım 2 gündür )
  • tesekkürler :) anlaşılan xp yükleyecegim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepkasa

tesekkürler :) anlaşılan xp yükleyecegim :))

Yok hemen xp yükleme
    Biraz araştıralım..
  • ok, teşekkürler :))

• teşekkürler ancak 1. linkte indirmek için seri number vs. istiyor hepsini girdim ama CD-ROM part no yok ben de. Cd yok çünkü. 2. linktekinide indirdim install yaptım hata verdi windows'un bu sürümü ile uyumlu degildir diyor. çok teşekkürler yinede emek harcadıgınız için sagolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlkini es geçelim şimdilik.
    ikinci linkle ilgili olarak;

Orada kurulumla ilgili detaylı açıklamalar mevcut..Harfiyen yaptınız mı hepsini?

# Go to the directory where the file was downloaded and double-click the USBDRVEN.EXE file to begin the installation.
    # Open the Sony_usb folder that was created in the same directory to which the USBDRVEN.EXE file was downloaded.
    # Double-click the Setup.exe file.
    # At the "Welcome to the InstallShield Wizard for Sony USB Driver" screen, click the Next button.
    # At the "Information" screen, click the Next button. Please wait as the files are installed.
    # At the "InstallShield Wizard Complete" screen, verify that "Yes, I want to restart my computer now." is selected and click the Finish button.
    # After the computer restarts, the installation of the Sony USB Driver is complete.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • # Double-click the Setup.exe file. dan sonra biraz yükleniyor ve hata veriyor diger asamalara ulasmıyor.
  • Ben işteyim şu an,çıkmak zorundayım akşama devam edelim...Hallederiz

Ekleme : Yettim

verdiği hata nedir hocam?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.