Bildirim
Sony Haswell Notebook Çıkacak mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabiki normal leptop segmentindeki modellerini revize ederek piyasaya sürecek ama ne zaman onu bilemiyorum -
Giris segmentte bir cok marka bu sene haswell e geçmez çünkü en az 50 usd maliyet artırır. SONY ninde yakında gececgini sanmıyorum zaten pahali diğerlerine göre iyice alınmaz hale gelir bir 200 tl fiyat artışıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bende uzun zamandır bekliyorum haswelli sony yi.az önce morfarenin canlı destek bölümüyle konuştum.dedi 3-4 ayda bir modeller yenileniyor.yeni modellerde bu yıl sonunu bulmadan gelir.
İnşallah doğrudur zira bu ben beklemeye karar verdim.Umarım sony beni mahçup etmez. -
-
Kardeş o dediğin model ultrabook.
Biz laptop diyoruz.yani harici ekran kartlı ve en az 15 inçlik modellerden bahsediyoruz.yıl sonuna doğru inşallah gelecek.
Dun İfa da tanıtılan VAİO fit multi-flip diye bi model var.
15 inch de çıkmış haswell li ve gt735 kartli. Ama katlanabilir ekranlı tablet notebook karışık bir şey oldugundan fiyati tuzlu olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Davydenko
Dun İfa da tanıtılan VAİO fit multi-flip diye bi model var.
15 inch de çıkmış haswell li ve gt735 kartli. Ama katlanabilir ekranlı tablet notebook karışık bir şey oldugundan fiyati tuzlu olur.
http://www.pocket-lint.com/news/123348-sony-vaio-fit-multi-flip-pc-makes-ifa-debut-we-go-hands-on-with-the-laptop-meets-tablet
Hocam sanırım bu model
-
yuhh. o kadar şeye ne gerek var.tablet ne ya.doğruz düzgün bi laptop modeli çıkarsın da alalım ne gerek var katlanabilir olmasına.beklemedeyiz hala bi çıksında tuzlu değilse alınabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X