Şimdi Ara

Sony Haswell Notebook Çıkacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony haswell işlemcili notebook piyasaya sürecek mi bilgisi olan var mı ? Sadece ultrabook modellerine mi verecek bu sene ?

• Tabiki normal leptop segmentindeki modellerini revize ederek piyasaya sürecek ama ne zaman onu bilemiyorum
  • Giris segmentte bir cok marka bu sene haswell e geçmez çünkü en az 50 usd maliyet artırır. SONY ninde yakında gececgini sanmıyorum zaten pahali diğerlerine göre iyice alınmaz hale gelir bir 200 tl fiyat artışıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende uzun zamandır bekliyorum haswelli sony yi.az önce morfarenin canlı destek bölümüyle konuştum.dedi 3-4 ayda bir modeller yenileniyor.yeni modellerde bu yıl sonunu bulmadan gelir.
    İnşallah doğrudur zira bu ben beklemeye karar verdim.Umarım sony beni mahçup etmez.
  • Kardeş o dediğin model ultrabook.
    Biz laptop diyoruz.yani harici ekran kartlı ve en az 15 inçlik modellerden bahsediyoruz.yıl sonuna doğru inşallah gelecek.

• Dun İfa da tanıtılan VAİO fit multi-flip diye bi model var.
    15 inch de çıkmış haswell li ve gt735 kartli. Ama katlanabilir ekranlı tablet notebook karışık bir şey oldugundan fiyati tuzlu olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davydenko

Dun İfa da tanıtılan VAİO fit multi-flip diye bi model var.
    15 inch de çıkmış haswell li ve gt735 kartli. Ama katlanabilir ekranlı tablet notebook karışık bir şey oldugundan fiyati tuzlu olur.

http://www.pocket-lint.com/news/123348-sony-vaio-fit-multi-flip-pc-makes-ifa-debut-we-go-hands-on-with-the-laptop-meets-tablet

Hocam sanırım bu model

• yuhh. o kadar şeye ne gerek var.tablet ne ya.doğruz düzgün bi laptop modeli çıkarsın da alalım ne gerek var katlanabilir olmasına.beklemedeyiz hala bi çıksında tuzlu değilse alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.