Şimdi Ara

SONY HS95DB 19' LCD MONİTOR ALIYORUM. BU FİYATA BU ÖZELLİKLERDE ÖNERİNİZ VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY HS95DB 19" LCD MONİTOR fiyatı 660 ytl
    8ms tepki süresi
    250cd/m2 parlaklık,
    700:1 kontrast,
    160:160 izleme

Arkadaşlar, bu monitoru almayı düşünüyorum, bu fiyata başka önerileriniz varmı? Philips 190XFB demeyin zaten hiçbiryerde yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esegoz -- 24 Ocak 2006 9:40:53 >

• bence cok para aynı ozellıkte daha ii bişi bulabılırsın
  • örnek ver..!
  • bence gayet güzel bi ekran ya.
    ama ölü pixel kontrolünün yapmayı unutma sakın arkadaşım
  • Dostum netten sipariş vermek durumundayım.. tamamen şansa bıraktık.. Çıkarsa webden alışveriş yaptığım için değiştirerbilme hakkım olduğunu düşünüyorum..
  • viewsonicleri bir kurcala
    bence siparişi vermeden önce
    sanırım yakın paraya 5ms tepkimeli bişiler bulabilirsin
    şimdi vaktim olmadığından senin için bulmadı ama biraz araştırsan çok iyi ürünleri var
    sadece sitesine gidriğinde dikkat et birleşik devletlerde sattığı ürünler çok farklı muhakkak avrupa sekmesini tıklamalısın
  • 5 ms tepkimelilerin film için uygun olmadığını forumlarda okumuştum. Oyun için iyi bir seçim olabilir. Ben hem oyun hemde film için düşünmüştüm..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 8m/s tepki süreli bir monitör için yüksek bir fiyat biraz daha araştır derim ama aldıysan yapacak bir şey yok hayırlı olsun
  • bu aleti netten alacaksın seni kocaman tebrik ederim aha ettim

vatan bilgisayarda 190x6fb olması lazım bi bak derim
  • güzel lcd dir kullanıyorum öp yi test ettirip al gayet güzel kullanırsın içinden dvı kablosuda çıkıyor eksende fiyat 398+kdv peşin alacaksan dahada indirirler stoklarıdada varsa ordan al daha uydun olur ben g o l d tan almıştım 625 e 12 taksitle kısaca tavsiye ederim çok şık vede güzel bir lcd dir
  • sony bir HS75PB X-Black Modeline bak istersen ben kullanıyorum gusell bir ekran tavsiye ederim ama karar senın...
  • Sağol dostum, güzel monitor ama ben 19" almayı düşünüyorum. Birde Sony monitörlerde ölü piksel olayına ratlayan varmı? Netten sipariş verebilirim, malum anadoluda yaşıyoruz. Umarım ö p çıkmaz...
  • hayır yani anlamadım, neden çok pahalı diyorsunuz ki? örnek verin o zaman 19" ve bundan daha iyi veya bununla tıpatıp aynı özelliklere sahip olan da 500 milon olan ekranları... yok böle bişey, fiyat normal arkadaşım

ben de bu model ile philips 190x6fb arasında kalmış durumdayım
  • sony olu piksell olayında guven vermiyor cunku, ben almaya gittigimde(eksenbilg.) bana 7 tane o.p. cıkarsa degistirme garantisi veriyor dedi tabii bende kıllandım almadım sonra vatan bilg.gittim ordan aldm alırkene 3 taneden sonra temiz cıktı sagolsnlar yardımcı oldular ordaki elamanda 4 tane olu piksel cıkarsa garanti var dedi ama benm aldıgımda sıfır olu piksel tertemiz seck aldık bu konuda vatan bilgisayr cok yardımcı oldu..... 'esegoz ' sana tavsiyem kontroll etmeden alma ve arastır sonylerde fiyat farkı var iyice arastırıp almanı tavisye ederim
  • Ölü pixel taraması nasıl yapabiliriz ? bi program filan varmı ?
  • Ben iki model arasında kalmıştım, özellikleri hemen hemen aynı. Önce 190XFB modelini düşünmüştüm. Koysepeteden bir hafta önce sipariş verdim. Paramı bugün geri iade ettiler. piyasada olmadığı için.

Biraz öncede bu modelin siparişini verdim. Sony kalitesine herzaman güvenirim. Sadece kafam ö p de biraz karıştı. Forumlarda araştırdım, ama bu modellerde ö p ile karşılaşan olmadığı gibi bir sonuç çıktı. Aldığım üründe eğer çıkarsa 8 günde siparişi iade etme hakkım var. Sanada kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wacko_jacko

Ölü pixel taraması nasıl yapabiliriz ? bi program filan varmı ?

evet var degisk programlar var gerek yok:) cunku ac paint programını sayfasyı siyah yap bak beyaz yap ba kırmızı yap bak kafana gore siyahda beyaz,kırmızı, beyazda siyah, gibi olu pikseller var...... sırasıyla bak tabi ekranı kucultup, ekranın kenarlarında da gezdirmeyi unutma ......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.