Merhaba, Sony HT-SF2000 ev sinema sistemini almayı düşünüyorum bu alet hakkında bilgisi olan arkadaşlar görüşlerinizi belitebilirmisiniz . Sistemi dahaçok PS3 üzerinden blu-ray izlemek için kullanacam. HDMI girişi ile hem Audio hemde Video yu 1080p olarak kusursuz elde edebilirmiyim.
Ben de aynı set ile ilgileniyorum, 3 HDMI girişi olması, LPCM : 2CH/5.1CH thru HDMI™ yapması ve 840 YTL (Sony Tr de tanıdık var ) gibi makul bir fiyata bulmuş olmam sebebiyle beni cezbediyor ancak, henüz hiçbir üstat yorum yapmadı, yorumlarınızı f/p ve 13m2 lik oda kullanımını ve hi-fi işine yeni başlanacağını da gözönünde bulundurarak değerledirirseniz sevinirim. Daha önce Kürşat bu sete para verme demişti ama o zaman bu kadar detay vermemiştim.
Arkadaşlar yokmu bu cihaz hakkında bilgi sahibi olan???
ben bu sistemi araştırdım sistem amerikada ve ntsc yani pal degil morfarede satılıyor ama stok yok yazıyor sistem çok güzel her türlü kullanılır zaten en mantıklı böyle sistemler format degisse bile siz etkilenmiyorsunuz benim bildiklerim bunlar alan veya kullanan varsa bilgi versin bende alacam bir tane... HASAN ALTAY...
quote:
Orjinalden alıntı: muratkeles80
ben bu sistemi araştırdım sistem amerikada ve ntsc yani pal degil morfarede satılıyor ama stok yok yazıyor sistem çok güzel her türlü kullanılır zaten en mantıklı böyle sistemler format degisse bile siz etkilenmiyorsunuz benim bildiklerim bunlar alan veya kullanan varsa bilgi versin bende alacam bir tane... HASAN ALTAY...
Şu anda mediamarkt larda satılıyor, fiyatı 1.100 YTL civarı yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca PAL...
eminmisin ben hiç bir yerde bulamadım neden teknosada veya diger elektroniklerde yok hatda kendi sitesinde bile yok böyle bir sistem ciddi isen gelip alacam istanbula kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: muratkeles80
eminmisin ben hiç bir yerde bulamadım neden teknosada veya diger elektroniklerde yok hatda kendi sitesinde bile yok böyle bir sistem ciddi isen gelip alacam istanbula kardeş
hem eminim hem de ciddiyim en iyisi mediamarkta telefon acip sormak
Bugun bende gordum mediamarkt beylikduzunde vardı fiyatta 1150ytl ordaki gorevliye sordum ama net cevap alamadım bu cihazın hdmi uzerınden sesi aktarma kabiliyeti varmı acaba. bu konuda kullanan veya bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
quote:
Orjinalden alıntı: blacklegend
Bugun bende gordum mediamarkt beylikduzunde vardı fiyatta 1150ytl ordaki gorevliye sordum ama net cevap alamadım bu cihazın hdmi uzerınden sesi aktarma kabiliyeti varmı acaba. bu konuda kullanan veya bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
Bildiğim kadarıyla bu setteki receiver, playerda çözülmüş olan yeni nesil ses formatlarını hoparlörlere iletiyor...
HDMI üzerinden sesi aktarabilirsiniz...
quote:
arkadaslar tessekkur ederim sony str 1200es de boyle bır sorun varmıs galıba. sesı aktarmak ıcın ılave optık kabloyla baglantı gerekıyormus. bundada boyle bir sorun varmı diye merak ettim.
quote:
arkadaslar tessekkur ederim sony str 1200es de boyle bır sorun varmıs galıba. sesı aktarmak ıcın ılave optık kabloyla baglantı gerekıyormus. bundada boyle bir sorun varmı diye merak ettim.
hayır bunda öyle bir sorun yok...
Bu tarz, player'ı olmayan, ileride Blue-Ray vs bağlayabileceğimiz kompakt ses sistemi alternatifleri var mı piyasada?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme