Şimdi Ara

Sony için (onarım amaçlı) İzmirde KVK mı TELESERVICE mi tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Marshmallow 6 sonrası telefon boka döndü, şarj dayanmıyor takılmalar ısınmalar oluyor müşteri hizmetleri ile iletişime geçip telefonu göndereyim diyordum. bu seferde EKRAN SOL ÜST KÖŞEDEN KALKTI, aydın da yaşıyorum, Müşteri Hizmetleri İzmir e göndereceksiniz dedi. İZMİR de KVK mı yoksa TELESERVİCE mi tavsiye edersinz? bir de bu servislerde kaç günde halledilir tamir. birde eski sürümü yükleyin desem yüklerler mi?
    bilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comfortline -- 23 Mayıs 2016; 9:22:05 >

• Telefonunuzun modeli nedir?
    İzmir teleservice kesinlikle önermiyorum dikkatsiz ve özensizler.
    Garantisi var ise 20 iş günü içerisinde telefonunuz tamir edilir. Aksi takdirde paranızı veya yenii telefon talebinde bulunabilirsiniz.
    Ekran sol köşeden kalktı ise kullanıcı hatası deyip bir ücret çıkartabilirler ve garanti dışı bırakabilirler.
  • z3 compact var , sol üst köşeden çıktı ya . kvk ya mı göndereyim öyleyse ? telefon 6 aylık. çok düşürdüm telefonu ama vuruk ezik çizik yok ona güveniyorum sadece para istemezler diye. kvk kaç günde yapar acaba
  • comfortline kullanıcısına yanıt
    Ellerinde parça olup olmadığını veya ne zaman geleceğini bilemem...
    artık ordaki elemanın dikkatine kalmış şansınız bana büyük ihtimal nereye gönderirseniz gönderin ücret çıkartırlar gibi geliyor...
    Ülkemizde bütün servislerin maks. tamir süresi 20 iş günüdür...
  • Kvk önermem doğrusu bi sorun yaşarsan adamların telefon hattı ücretli derdini anlatamazsın
  • make.believe kullanıcısına yanıt
    teleservice ye verdim bakalım nasıl olacak bugun kayda aldılar. değişim istedim birde ciddiye alacaklar mı merak ettim
  • Durum ne oldu acaba bendd izmir deyim z2 var sararma.istanbula mı yollasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.