Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende de kdf e50a11e marka tv var bunun ampulünün nekadar ömrünün kaldıgını nasıl ögrenirim acaba yardımcı olabilirmisiniz
    teşekkürler...
  • Merhabalar,

Bende de kdf e50a11e marka tv var ancak PS3 e bağladığımda 1080i/60 hz yazıyor ve görüntü gelmiyor? çözümünü bilen var mı?

Cevaplar için teşekkürler...
  • Merhaba,
    kusura bakmayın burdan yazdum ama forumlarda bazı uyelere yardımlarınızı ve onların müteşikkirliklerini okuyunca bana da yardım edebilirsiniz diye düşündüm.
    bende sony E50A11E tv var.6 yıl oldu ve sorunsuz kullandım tv diğer evimizde olduğundan şimdiye kadar gayet iyiydi.sorunum tv nin ekranında normal seyrederken 'KILMKLMNQ' diye kırmızı harflarla yazı çıkıyor,yaklaşık 1 dakika sonra kayboluyor ve 2 dakikada bir 2 kere çıkıp tv kendiliğinden kapanıyor.biraz bekleyip actığımda sorunsuz çalışıyor yada bir süre sonra tekrar ediyor.acaba lambadan mı diye merak ettim ve forumlardan okuyarak servis menuye girdim ve working time a baktığımda 6.46 gibi birşey gördüm.zaten çok az kullandığımdan lamba olabileceğini pek sanmıyorum,çünkü parlaklık ve renkler hala çok iyi ve ekranın hiç bir bölgesinde bozulma yok.ısınınca kapanıyor gibi geldi.temputure nin kaşısında 38 yazıyordu ve buraya bakarken 39-40-41-42 olduğunu gördüm.anlık ısıyı gösterdiğini düşündüm ama zaten bu ampullerin normal çalışma sıcaklıkları diye düşündüm.
    sizden ricam,
    lamba ömrünü ne kadar kaldığını yada ne kadar kullandığımı nasıl görebilirim,
    açılıp kapanma sorununu gidermek yada neden kaynaklandığını öğrenmek için neleri kontrol edebilirim yada neye bakmalıyım.
    ampulu yerinden çıkartıp,ampulun kasasını ve tvdeki yuvayı dikkatlice ve hafifce temizledim,ama sonrasında kontrol edecek kadar seyredemedim,ama taktıktan sonra açtığımda çalıtı.
    son olrak,tv yi hdmı kablo ile digiturk plus kutuya bağlı.ancak tv yi açtığımda kendiliğinden görüntü gelmiyor her defasında kumandadan hdmı giriş kanalına manuel secerek gecmem gerekiyor.eski kutuda scart bağlantı varken secmeme gerek kalmadan otomatik açılıyordu.
    eğer yardımcı olabilirseniz bende çok müteşekkir olurum.
    Şimdiden Teşekkürler.

• Merhaba Miki,
    kusura bakmayın burdan yazdum ama forumlarda bazı uyelere yardımlarınızı ve onların müteşikkirliklerini okuyunca bana da yardım edebilirsiniz diye düşündüm.
    bende sony E50A11E tv var.6 yıl oldu ve sorunsuz kullandım tv diğer evimizde olduğundan şimdiye kadar gayet iyiydi.sorunum tv nin ekranında normal seyrederken 'KILMKLMNQ' diye kırmızı harflarla yazı çıkıyor,yaklaşık 1 dakika sonra kayboluyor ve 2 dakikada bir 2 kere çıkıp tv kendiliğinden kapanıyor.biraz bekleyip actığımda sorunsuz çalışıyor yada bir süre sonra tekrar ediyor.acaba lambadan mı diye merak ettim ve forumlardan okuyarak servis menuye girdim ve working time a baktığımda 6.46 gibi birşey gördüm.zaten çok az kullandığımdan lamba olabileceğini pek sanmıyorum,çünkü parlaklık ve renkler hala çok iyi ve ekranın hiç bir bölgesinde bozulma yok.ısınınca kapanıyor gibi geldi.temputure nin kaşısında 38 yazıyordu ve buraya bakarken 39-40-41-42 olduğunu gördüm.anlık ısıyı gösterdiğini düşündüm ama zaten bu ampullerin normal çalışma sıcaklıkları diye düşündüm.
    sizden ricam,
    lamba ömrünü ne kadar kaldığını yada ne kadar kullandığımı nasıl görebilirim,
    açılıp kapanma sorununu gidermek yada neden kaynaklandığını öğrenmek için neleri kontrol edebilirim yada neye bakmalıyım.
    ampulu yerinden çıkartıp,ampulun kasasını ve tvdeki yuvayı dikkatlice ve hafifce temizledim,ama sonrasında kontrol edecek kadar seyredemedim,ama taktıktan sonra açtığımda çalıtı.
    son olrak,tv yi hdmı kablo ile digiturk plus kutuya bağlı.ancak tv yi açtığımda kendiliğinden görüntü gelmiyor her defasında kumandadan hdmı giriş kanalına manuel secerek gecmem gerekiyor.eski kutuda scart bağlantı varken secmeme gerek kalmadan otomatik açılıyordu.
    eğer yardımcı olabilirseniz bende çok müteşekkir olurum.
    Şimdiden Teşekkürler.

• arkadaşlar merhaba kdf-e50a10 projeksiyon tv için ebay den şu ürünü sipariş edicem televizyonumun lambası ömrünü doldurdu tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnate -- 16 Eylül 2012; 22:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnate

arkadaşlar merhaba kdf-e50a10 projeksiyon tv için ebay den şu ürünü sipariş edicem televizyonumun lambası ömrünü doldurdu tavsiye edermisiniz ?

Osram yada Philips alailirsin.
  • Benimkininde 2. lambası bitti, satıyorum. Sehpasıyla beraber 250 TL

Buyrun ilan daha detaylı olarak burda:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-sony-kdf-e50a11e-127cm-3lcd-projeksiyon-bravia-tv-plus-sehpa-112666218/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec_side -- 2 Temmuz 2013; 2:14:53 >
  • merhaba nasılsınız benin sony tv ampülü bitti ebaydan alıcam nasıl alırım bana yardımcı olurmumsunuz
    sony kdf-50e2010
  • arkadaşlar lamba değişimi yapan oldumu acaba
  • Ben yaklaşık 1 sene önce Ebay'den getirip, kendim takmıştım. Getirirken ucuz olanından değil, osram ampüllü olanını seçmiştim. Youtube'da değişimi anlatan filmler vardı. Onları izleyerek yapmıştım. Ama sizin yerinizde olsamhttp://forum.donanimhaber.com/m_34101888/tm.htm bu sayfayı inceler ve İsmail bey ile görüşürdüm. Ben değişim yaptığım zaman bu sayfayı görmemiştim. İyi bayramlar.
  • kullanan arkadaşlar konuyu canlı tutalım bu projeksiyon günümüzün full hd lcd lerine bile taş çıkartır
  • Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum, lambası dışında hiç bir problem yok hala çok net görüntü vermekte. Tek sıkıntı odanın perdesi açılınca ekranda hiçbirşey gözükmüyor aşırı karanlık lambayı değiştirmem lazım..

konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: xepto

Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum, lambası dışında hiç bir problem yok hala çok net görüntü vermekte. Tek sıkıntı odanın perdesi açılınca ekranda hiçbirşey gözükmüyor aşırı karanlık lambayı değiştirmem lazım..

konu güncel

Benımde sorunum aynıydı 2 gun önce yenısıyle degıstırdım su an dehşet oldu gündüz gece farketmez her şeklide görüntü cam gıbı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

quote:

Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum, lambası dışında hiç bir problem yok hala çok net görüntü vermekte. Tek sıkıntı odanın perdesi açılınca ekranda hiçbirşey gözükmüyor aşırı karanlık lambayı değiştirmem lazım..

konu güncel

Benımde sorunum aynıydı 2 gun önce yenısıyle degıstırdım su an dehşet oldu gündüz gece farketmez her şeklide görüntü cam gıbı

Nerden değiştirdiniz hocam? kendinizmi değiştirdiniz? Bide ne kadara maal oldu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

quote:

konu güncel

Nerden değiştirdiniz hocam? kendinizmi değiştirdiniz? Bide ne kadara maal oldu?

istanbul şirinevlerde provizyon adlı dükkan da değiştirdim 280 ne patladı orjinal lamba kendim söküp taktım zaten açıması ve takması çok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _traveler_88 -- 24 Ekim 2013; 1:17:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Rica ederim , faydası olduğuna sevindim

Merhaba Üstat Size ve Yardımcı Olacak diğer arkadaşlar bir sorum olacak

kdf-50e2010 projeksiyon tv yada plazma tvim var televizyon normal çalışırken çat diye bir ses çıkarıp kapanıyordu sonra önde ki ışık kırmızıya dönüp yanıp yanıp sönüyordu düğmeden kapatıp açınca tekrar açılıyor bir süre sonra yine kapanıyordu bugün arkasını açtım lambanın oradaki fanı temizledim tekrar taktım kapakları belki tozdan açılmıyordur diye düşündüm gerçekten çok tozluydu açtım televizyonu yine açıldı ama çok kısa sürede kapanmaya başladı daha kötü oldu yani sonra lambayı yerinden çıkardım o yuvayı bir güzel temizledim tekrar taktım yerine bu sefer düğmeden televizyonu açtığımda açılır gibi yeşil ışık yanıyor ama açılmadan hemen kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor arkadan baktığımda lamba hiç yanmadan kırmızıya geçtiğini tespit ettim sorun nedir ne yapmışımdır yada tv ye ne olmuştur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: centillboy

quote:

Orijinalden alıntı: miki

Rica ederim , faydası olduğuna sevindim

Merhaba Üstat Size ve Yardımcı Olacak diğer arkadaşlar bir sorum olacak

kdf-50e2010 projeksiyon tv yada plazma tvim var televizyon normal çalışırken çat diye bir ses çıkarıp kapanıyordu sonra önde ki ışık kırmızıya dönüp yanıp yanıp sönüyordu düğmeden kapatıp açınca tekrar açılıyor bir süre sonra yine kapanıyordu bugün arkasını açtım lambanın oradaki fanı temizledim tekrar taktım kapakları belki tozdan açılmıyordur diye düşündüm gerçekten çok tozluydu açtım televizyonu yine açıldı ama çok kısa sürede kapanmaya başladı daha kötü oldu yani sonra lambayı yerinden çıkardım o yuvayı bir güzel temizledim tekrar taktım yerine bu sefer düğmeden televizyonu açtığımda açılır gibi yeşil ışık yanıyor ama açılmadan hemen kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor arkadan baktığımda lamba hiç yanmadan kırmızıya geçtiğini tespit ettim sorun nedir ne yapmışımdır yada tv ye ne olmuştur acaba

%90 yeni lambaya ihtiyyacınız var.

• peki dostum ebaydan hangi ürünü almalıyım ve kaç günde gelir acaba yardımcı olabilme ihtimaliniz varmıdır
  • Ben ayın 5 ınde urunu amerikadaki bir işyerinden sipariş verdim. (discount-merchant) 7 sinde kargoya verdiler ve urun 25 ınde elime ulaştı.Sitede iki alternatif var sony xl-2400 için.Orjinal olmayanı 35 dolarş orjinal philips olanıda 80 dolar ben 80 dolar olanını aldım.Usps ile gönderiyorlar ki en iyisi.argo içinde iki alternatifleri var biri 35 diğeri 45 dolar ben 45 dolar olanını seçtim.toplamda 125 dolara geldi bana.youtube zaten satın aldıgım sitenin videosu var oradan izleyerek yaptım sonuc kusursuz.ödemeyide sanal kartımla yaptım hiç bir risk yok.siteden alışveriş yapmadan önce amerika forumlarında aastırma yaptım firma hakkında herhangi bir şikayet görmeyince öle satın aldım.Ayrıyeten adamlar cok akıllılar gelen paketin uzerınde lambanın degerını 10 dolar yazmıslar gumrukde takılma derdı yok yani.ben sadece lambayı aldım dısındaki plastik kasasıyla almadım.lambanın orjinalliğini sorarsanız ben cok titiz ve arastırmacıyımdır % 80 orjinal philips gibi.kutu ıcınden herhangi bir fatura cıkmadı.lambanın üzerindeki yazıları google arattım fiyatı 120-180 dolar diğer ebay satıcılarında.şimdilik aklıma gelen bunlar.bir sorunuz olursa memnuyetle cevaplarım cunku bende herseyı bu forumdakilere borcluyum herkeze teşekkürler.

• centillboy kullanıcısına yanıt
    Ucuz ve sorunsuz... daha önce almıştım.. taşınma anında ampul kırıldı.. sonra başka 85 dolara yerden aldım, yeteri kadar ışık vermedi.. buradan sorunlu çıkar diye ikisi 80 dolara 2 adet aldım. 15 gün önce geldi.. kasası ile birlikte geliyor... Şıkır şıkır çalıştı...

http://www.ebay.com/itm/XL-2400-XL2400-LAMP-FOR-SONY-KDFE50A10-KDF-E50A10-KDFE50A10PRMO-KDFE50A11-/290774478080?ssPageName=ADME:L:OU:US:1120
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.