Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nutzipper

Bugün Vatan Bilgisayar'dan SmartMedia HD Vision almaya karar verdim ama yine de uzun zamandır pasif olarak takip ettiğim bu sayfalarda danışabileceğim birileri olur diye son anda vazgeçtim.

Satın alma işlemine ramak kalmışken, KDF-E50A11E ile SmartMedia HD Vision arasında donanım ve yazılım olarak bir problem çıkacağını düşünmemekle beraber, sahip olduğum film arşivinin (ne yazık ki) 700 mb'lık filmlerden oluşması bir an kafamda şimşek gibi çaktı ve bilen arkadaşlara danışmak istedim. 50'' ekranda 700 mb'lık filmlerin seyredilmesi durumunda tabii olarak pikselleşme olacaktır. Bu pikselleşmeyi 24'' iMac'te bile yaşamaktayım.

Duymak istediğim, satın alma kararımı etkileyecek olumlu ya da olumsuz bir yorum.

Ben Darkmedia Mania aldıktan sonra tüm arşivimi ya yüksek çözünürlüklü divxlerden(filmin benim için önemi önemli),ya 720'lik ya da 1080'liğe çevirdim.Tv'miz rahatlıkla kaldırıyor hiç merak etme.İster 720 bastır istersen 1080i bastır.Media center'ın çok önemli,bu gibi yüksek tanımlamalı dosyaları hiç takılmadan oynatabilmeli.Ben DM'mın hdmi çıkışından amfime girdim.Sesi de görüntüyü de amfiye tek kabloyla gönderiyorum.Amfi sesi işliyor,amfi üzerinden de tv'me görüntüyü gönderiyorum.Eğer istersen DM'da optik ses çıkışı da var.Mevcut amfiniz size bu kolaylığı sağlıyorsa optik çıkıştan amfiye sesi girersiniz,görüntü için de yine DM'dan tv'ye hdmi kabloyla görüntü sinyalini verirsiniz.Eşinizle istediğiniz filmin keyfine varırsınız.
    Önemli not:Tv'yi 60hz bastırmaya çalışmayın çünkü görüntü saçmalıyor.50hz olmalı.

• Merhaba arkadaşlar
    Bende bir KDF-EAE kullanıcısı olarak 2006 agustostan beri sorunsuz olarak kullanmaktayım. Ancak bu akşam denediğim bir bağlantı ile görüntü alamadım. Kısaca açıklamak gerekirse Dreambox 500 S cihazı scart-YPbPr kablo ile TV nin 3 nolu bağlantı kısmına bağladım. Dreambox A/V ayarınıda YPbPr ye getirdim ancak TVden görüntü alamadım. Kullandığım kablo S-Link scart 3RCA kablo. Sorun kabloda mı, Dreamboxda mı yoksa TV demi bilemiyorum. Kabloyu doğrulamak için başka bir scarttan YPbPr çıkış veren cihazım yok. Bu konuda önerilerini alabilir miyim? Mevcut bağlantı seklim scart - scart..
    iyi günler
  • Bİ NUMARA VERDİLER ORDA BANA 180 ERO DEDİLER BİRDE TV BURAYA GETİRECEKSİN 100 TL BAKIM 30 TL
    DEĞİŞİM ÜCRETİ DEDİLER 566 48 88 YA BU MİLLET DOLANDIRICIMI NEDİR

BANA AMPÜL KONUSUNDA YARDIM EDERMİSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yafess -- 7 Aralık 2010; 12:09:44 >
  • KDF-50E2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess

Bİ NUMARA VERDİLER ORDA BANA 180 ERO DEDİLER BİRDE TV BURAYA GETİRECEKSİN 100 TL BAKIM 30 TL
    DEĞİŞİM ÜCRETİ DEDİLER 566 48 88 YA BU MİLLET DOLANDIRICIMI NEDİR

BANA AMPÜL KONUSUNDA YARDIM EDERMİSİNİZ

http://forum.donanimhaber.com/m_35204483/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35204483
  • günaydın lambayı söktü taktım tv açılmıyor yardım edermisiniz
  • günaydın lambayı söktü taktım tv açılmıyor
  • bende bu tv yi yaklaşık 4 yıl önce almıştım. Dün akşam itibari ile lamba hatası verdi. Sanırım lambası bitti. Buradan bir arkadaş ebay den aldığını yazmıştı. Hangi satıcıdan aldığını paylaşabilir mi acaba.

Teşekkürler.
  • Ebay den gördüğüm kadarı lambalar da Phillips , Osram ve Oem markalar var. Yedek lamba alan arkadaşlar phlllips mi osram mi aldılar ? Yetkili serviler hangisini satıyor ? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim.
  • Projeksiyon TV lambalarınızı orijinali ile aynı kalitede yenileme yaparım. Orijinal lambaya dünyanın parasını vermeyin. Ankara'da servislerin bir kısmı bize tv lambası yaptırıyorlar. Toshiba TV lambaları hariç diğerlerinde orijinal kalitede en az 4-5 yıl kullanırsınız. Bu arada tv nin optik temizlik bakımını servisten yaptırırsanız daha mükemmel (ilk günki gibi) olacaktır.
  • quote:

günaydın lambayı söktü taktım tv açılmıyor yardım edermisiniz

Lamba soketinin olduğu kısmı bastırın oturmamış olabilir.
  • İlginiz için teşekkürler Vedat Bey. Ama ebay den sıfır lamba yı shipping dahil 100$-120$ a getirebilme imkanı var. Muhtemelen sizin rakamlarınız daha yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal Sinan

İlginiz için teşekkürler Vedat Bey. Ama ebay den sıfır lamba yı shipping dahil 100$-120$ a getirebilme imkanı var. Muhtemelen sizin rakamlarınız daha yüksektir.

Siz bilirsiniz tercih sizin, takdir sizin.
  • merhaba arkadaslar ghosting problemi vardı burda ki servis menüsü ayarları ile düzeldi . Bilgi vermek istedim.
  • Lambayı taktıgımda kapak swis oturmamis bende actım tv arkasını baktım ve olayı cozdum tvim calışıyor herkeze tesekkur ederim birde bir firma var lambayı onlara yolladım baktılar ve aradılar lambanız yeni dediler firmanın olaya bakıs acı super servise yollasaydım iyi bir masraf cıkarırdı masrafsız yırtık bu istende herkeze tesekkur ederim firma bilgisini isteyenler ozelden msj atsınlar
  • Ebay den 2 gün önce sipariş verdiğim Phillps marka lamba bugün elime ulaştı. Ve sonuç muhteşem. Lamba sorunu yaşayan arkadaşlar için makul fiyatlarda bir çözüm olabilir.
  • ya bu lamba konusunda banada yardım edermisin sinan kardeşim
  • quote:

ya bu lamba konusunda banada yardım edermisin sinan kardeşim

Nedir arkadaşım sorunun ? Bildiğim bir şey ise yardımcı olurum tabikii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal Sinan -- 7 Ocak 2011; 9:43:40 >
  • bu ebaydan ampülünasıl alıcagız
  • quote:

bu ebaydan ampülünasıl alıcagız

Önce ebay de bir hesap oluştur. Daha sonra da paypal de bir hesap oluştur. Sanal Kartını yada Kredi Kartını paypala tanımla. Daha sonra ebay de lambayı xl-2400 olarak ara. Karşına çok fazla sonuç çıkacak ama referanslı satıcılardan almanı şiddetle tavsiye ederim. Benim sipariş verdiğim firma çok ilgili ve yardım severdi ayrıca 2 günde elime ulaştırdılar. Gümrüğe takılmaması için sipariş vereceğin kişiye faturayı shipping dahil 100$ altında kesmesini söyle. Sonra siparişini ver ve tracking number ile kargonu takip et. Anlamadığın bir yer var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.