Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim de ayrı bir sorunum var. Ekran lekeleri... Servis renk filtresinin değişmesi gerektiğini söyledi ve oldukça uçuk bir fiyat çekti. 1200 dolar falan gibi.. Renk filtresi ebay'den temin edilebilir mi? Genel tv tamircileri bu değişimi yapabilir mi?
  • 3llcd'misatışa çıkardım...Birarkadaşım yanında yepyeni lambası ile çıktı geldi ve çalışır durumda olduğunu görmek istedi haklı olarak...ancak lambayı takıp görüntüyü aldıktan 1-2 dakika sonra pof deyip kapandı ve altta kırmızı lamba yanıp sönmeye başladı.Lamba yeni...tv problemsiz peki sorun ne? İZMİR GÜZELBAHÇE
  • bu xl 2400 lambaların orijinal olan ve olmayanları arasında çok fark var mıdır?
  • Sony KDF - E50A11E tv kumandası ve lambası ARANIYOR...

Esenlikler forumdaşlar sahip olduğum Sony KDF - E50A11E model 3LCD HD Ready Projeksiyon televizyonum için kumanda ve lamba arıyorum.
  • arkadaşlar halen bu televizyonu kullanıyorum. ancak ampul bozuk olduğundan 2-3 dk için çat diye bir ses geliyor ve televizyon kapanıyor, elinde yedek ya da kullanılmayan ampulü olan varsa ücreti karşılığı alabilirim. saygılar

• miki kullanıcısına yanıt

hocam merhaba bende bu tvden var dedıgınız gıbı kapandı acılmıyor kırmızı ısık 2 defa yanıp sonuyor sureklı olarak tek sorun ampul bıtmesı mi acaba ve kapanma olayı gerceklesmeden önce ekran görüntü kırmızı yada pembe gibi biseydi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.