Türkiye için free shipping yok bildiğim kadarı ile.
DEFAULT SHIPPING ADDRESS ve DEFAULT BILLING ADDRESS bunlar ne oluyor ben firma ile direk görüşüuorum
Biri fatura adresi diğeri gönderi adresi demek.
teşekkür ederim bu sayfada direk firma var ordan talep edicem lamp
quote:
Orijinalden alıntı: yafess
teşekkür ederim bu sayfada direk firma var ordan talep edicem lamp
Rica ederim.
selamlar benim emektar cihazın ekranının sağ üstünden ortaya doğru takriben 3 parmak kalınlıgında bir kırmızı çizgi benzeri bişey oluştu. çizgide değil ama ordaki goruntuler kırmızı. lambadandır dedim yeni lamba da aldım. amma velakin yok. değişmiyor. varmı fikri olan yardımcı olabilecek arkadaş? teşekkürler
Kardeşim,ya perdene bir darbe geldi(çoluk-çocuk ya da temizlikçi muhabbeti)ya da renklerin oluştuğu aynalarında bir yanma söz konusu.aklıma başka birşey gelmiyor.Servis yolu gözüküyor gibi sana.
quote:
Orijinalden alıntı: dhappyb
selamlar benim emektar cihazın ekranının sağ üstünden ortaya doğru takriben 3 parmak kalınlıgında bir kırmızı çizgi benzeri bişey oluştu. çizgide değil ama ordaki goruntuler kırmızı. lambadandır dedim yeni lamba da aldım. amma velakin yok. değişmiyor. varmı fikri olan yardımcı olabilecek arkadaş? teşekkürler
Aynı sorun bendede mevcut zaten kronik bir sorunmuş iyi araştırma sonunda optikblok dan kaynaklandığını öğrendim optik blok içinse 600 euro fiyat verdiler nerdeyse tv nin fiyatı oyüzden vazgeçtim
Selamlar dostlar yıllar once hastası olup aldıgım, gerek hdmı dan pc, notebook ps3 bagladıgım hıc bır sorun yasamadıgım kdf e50a11e model tvm de bır suredır ekranda mor lekeler cıkmaya basladı.. mısal ust sag kosesınde morarma var.. ıcını acıp aynasını falan ıyıce temızledım ama sanırım sorun bu degıl sızce lamba mı bıtmıstır yoksa optık kısımda mı bır sorun var. ve bırde bu lamba konusunda ebayden lamba getıren arkadasıma bır sorum olacak. lamba bıldıgın tam modulle beraber mı gelıyor yoksa sadece lambanın ıc aksamı gelıp onu bız mı montajlıyoruz.. (sanırım bu mumkun degıl cunku kalıbrasyonunu bız yapamayız gıbıme gelıyor) eger o fıyata lamba tam modul gelıyorsa bır sorum daha olacak mumkunse satıcıya 100$ ın altında fatura kesmesını alısverısın hangı kısmında belırtıyoruz eger anlatabılırse yada msn adresımden bana yardımcı olabılırse cok sevınırım.
Selamlar dostlar yıllar once hastası olup aldıgım, gerek hdmı dan pc, notebook ps3 bagladıgım hıc bır sorun yasamadıgım kdf e50a11e model tvm de bır suredır ekranda mor lekeler cıkmaya basladı.. mısal ust sag kosesınde morarma var.. ıcını acıp aynasını falan ıyıce temızledım ama sanırım sorun bu degıl sızce lamba mı bıtmıstır yoksa optık kısımda mı bır sorun var. ve bırde bu lamba konusunda ebayden lamba getıren arkadasıma bır sorum olacak. lamba bıldıgın tam modulle beraber mı gelıyor yoksa sadece lambanın ıc aksamı gelıp onu bız mı montajlıyoruz.. (sanırım bu mumkun degıl cunku kalıbrasyonunu bız yapamayız gıbıme gelıyor) eger o fıyata lamba tam modul gelıyorsa bır sorum daha olacak mumkunse satıcıya 100$ ın altında fatura kesmesını alısverısın hangı kısmında belırtıyoruz eger anlatabılırse yada msn adresımden bana yardımcı olabılırse cok sevınırım.
Ya optik blokta kirlenme vardır ya da aynalardan biri ya da birden çoğunda yanma vardır.Lambayla ilgili olmadığına bahse girerim.Yetkili servise verin ama yüksek bir meblaya,daha doğrusu cihazın bedelinden daha fazla bir tamir bedelinbe hazır olun.Bir yerde karar verin derim,ya televizyonunuzu belki yeni fiyatına tamir ettireceksiniz ya da sıfır alacaksınız. Lamba modülle ya da modülsüz satılıyor.Size kalmış.Kalibrasyon optikler için.
tv nin lambası patlamış yeni lamba almak istiyorum yurtiçinde sanırım çok pahalı ebaydan baktım ordada fiyatlar farklı farklı hangi satıcıdan almalıyım tecrubesi öneresi olan var mı?
Arkadaşlar phlips marka lamba aldım taktım tv açıldı görüntü verdi ama aradan 3 dk geçmeden tekrar kapandı lambayı söküp baktığımda aşırı ısnımıştı.. tekrar denediğimde yine aynısı oldu acaba tv de ne sorunu olabilir bilgi verebilir misiniz?
6 yıla yakındır kullandığım KDF-E50A11E televizyonumun lambasını İstanbul'da 300 TL karşılığında yenilettim. Ancak lambayı Tv'ye taktığımda öndeki önce lamba değiştir ışığı yanıp söndü ve sonra diğer ışık hiç olmayan 2 kırmızı 1 yeşil şeklinde çakmaya başladı. Yenileyen kişi, kapaklar yerine oturmamıştır; lambada birşey olduğunu sanmıyorum, dedi. Söküp birkaçkez daha denedim olmadı. Servise göstericem, olmadı lambayı kontrol ettiricem. Lamba değiştirip/yeniletip başına böyle bir şey gelen oldumu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: {Nihal07}
quote:
Orjinalden alıntı: alpaybora
nihal07 gerçekten çok etkıleyıcı bır dizayn. evini beğenmemek imkansız. eğer sisteminiz için ihtiyaçlarınız olursa güvenilir ve uygun fiyatlı adresler veririm. ben sehpa dahil 3000 ytl verdım 2 hafta önce
tam bir ay oldu ben alalı...tam olarak 4100 ytl verdim...ses de dahil
2006 2011 fiyat farkı pekte yok gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ysf3
6 yıla yakındır kullandığım KDF-E50A11E televizyonumun lambasını İstanbul'da 300 TL karşılığında yenilettim. Ancak lambayı Tv'ye taktığımda öndeki önce lamba değiştir ışığı yanıp söndü ve sonra diğer ışık hiç olmayan 2 kırmızı 1 yeşil şeklinde çakmaya başladı. Yenileyen kişi, kapaklar yerine oturmamıştır; lambada birşey olduğunu sanmıyorum, dedi. Söküp birkaçkez daha denedim olmadı. Servise göstericem, olmadı lambayı kontrol ettiricem. Lamba değiştirip/yeniletip başına böyle bir şey gelen oldumu acaba ?
Evet lambayı yerine tam oturtamamışım. İşlem tamam; tv gayet güzel oldu, yeni gibi. Allah kısmet ederse 3-4/belki daha fazla sene daha kullanır, Ledler/3D'ler/... oturur fiyatlar uygun olursa yenilerim. Şimdi lamba numaratörünü sıfırlamak lazım. Bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.
Arkadaslar merhaba Tv mi degistirdigimden sony kdf mi satiyorum sehpa dahil 850 tl ilgilenen olursa msj atabilir.lamba hic degismedi cihazda hicbir sorun yoktur.tsk