Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Models: KDF-42E2000, KDF-46E2000, KDF-50E2000, and KDF-55E2000

As part of the Sony commitment to quality, Sony is announcing that it is extending the limited warranty (parts and labor), in the United States, on the optical block of the above-referenced 2006 model Microdisplay Rear Projection televisions until June 30, 2010, regardless of purchase date. For any customer who requires repair of the optical block on one of the affected models, Sony will cover the cost of the optical block repair (parts and labor) at no charge through June 30, 2010. This extended warranty does not apply to the replaceable projection lamp or the other parts that may be used in the televisions.

Sony is also announcing that for any owner of these model televisions who paid out-of-pocket expenses on or before February 28, 2009 for an estimate or repair service to replace the optical block, Sony will reimburse the customer by mail for the cost of the optical block and the labor expense to replace it, subject to certain conditions. To receive reimbursement, please follow completely the directions on the claim form for reimbursement attached here; all claims must be postmarked by April 15, 2009. See the claim form for complete terms and conditions.

All other terms of the Sony limited warranty continue to apply. Sony utilizes a network of hundreds of qualified independent third-party servicers to perform in-home television warranty service. Sony, through its authorized servicer network, will endeavor to repair your set within 30 days of your first contact. For diagnosis, warranty service, or if you are not provided a repair within 30 days, please contact Sony at (888) 649-7669.

• selam zucchero,

şu gölgelenme konusundaki ayarlar için bana da yardımcı olabilir misin?

şimdiden teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar,
    gölgelenme sorununun çözümünü genelden paylaşabilirmisiniz sakıncası yoksa

sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyaha

merhaba arkadaşlar,

sevgiler

ingilizce olarak bir sitede buldum ve paylaşayım dedim.
    ben uyguladım ve 30 saniyede sorunumu çözdüm.

servis menüsünde yazılanların dışında yanlış bir değişiklik yaparsanız, düzeltemiyeceğiniz
    şekilde bozma ihtimaliniz var. dikkatli olun!!

yapmanız gereken tek şey , 3 tane değeri , "10" dan "11" e değiştirmek.

sevgiler...

" Ok, firstly, disclaimer.

This "solution" utilises a "service" menu, that only trained engineers should use. You are not one, you are an "end user". So am I, but I paid attention.

Use of this information is entirely at your own risk, you mess up your telly, it's your own silly fault. Don't go messing with stuff in there you don't know about.

Ok.

To bring up the "service" menu, put the TV in standby mode, then press in sequence :

Onscreen Display ( the little screen with the i+ in it )
    5 ( channel number 5 )
    Volume Up ( upper end of volume button )
    Analogue ( middle top button )

The TV should switch on and when it's warmed up, you should see a screen with lots of big green lettering on it.

Press the "menu" button ( middle bottom )

Use the direction dial to move down to "LCD Drivers" and press right on the dial to enter this menu.

Move down to "S H Pos Reg R". It should be "10", change it to "11". ( Left/Right to adjust )
    Move down to "S H Pos Reg G". It should be "10", change it to "11".
    Move down to "SHPos Reg B". It should be "10", change it to "11". (it's on the next "page", keeping scrolling down the menu)

Press the menu button to drop out of the menus, and the standy button to drop to standby. Switch back on, and hopefully your ghosting will be gone. Mine was, haven't noticed any side effects, seems ok.

I don't know exactly what this setting does...guess is it adjusts the horizontal shift, maybe something gets burnt out on 10...??

Since I posted it first, I'm going to dub this the "Spinal Tap" solution. Since... "but...this goes to 11..."

Incidentally, my menu has at the bottom "LE4B v7.27". Wondered what other people have. Be interested to hear about this firmware "fix" for this particular problem. Is that my firmware number?

Good luck!"

• lambasını nerden alıcaz bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess

lambasını nerden alıcaz bunun

netten bulabilirsin ya da sony bayileri siparişle getirebilir.

tvler inceldi bunlar elimizde patladı ama genede izlerken güzel
  • hocam merhaba bende bir sony kdf-e502010 3 lcd tv var lambası henüz bitmedi ama yedek bir tane almak istiyorum yardımcı olabilirmisin bana rica etsem
  • Arkadaşlar bende KDF 50A11E VAR YAKLAŞIK 4 SENEDİR KULLANIYORUM
    NİHAYETİNDE BEKLENEN OLDU AMPÜL BİTTİ
    SERVİS YAKLAŞIK 750 TL İSTEDİ
    E BAY AMERİKADAN SADECE AMPÜLÜ GETİRTTİM VE DEĞİŞTİRDİM.
    YAKLAŞIK 110 $ A MAL OLDU VE DE 3 HAFTA KADAR BEKLEDİM AMA DEYDİ DOPRUSU
    AMPÜL DEĞİŞİMİ İLE İLGİLİ YARDIM TALEP OLAN OLURSA RESİMLERİNİDE ÇEKTİM YARDIMCI OLABİLİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritgureli

Arkadaşlar bende KDF 50A11E VAR YAKLAŞIK 4 SENEDİR KULLANIYORUM
    NİHAYETİNDE BEKLENEN OLDU AMPÜL BİTTİ
    SERVİS YAKLAŞIK 750 TL İSTEDİ
    E BAY AMERİKADAN SADECE AMPÜLÜ GETİRTTİM VE DEĞİŞTİRDİM.
    YAKLAŞIK 110 $ A MAL OLDU VE DE 3 HAFTA KADAR BEKLEDİM AMA DEYDİ DOPRUSU
    AMPÜL DEĞİŞİMİ İLE İLGİLİ YARDIM TALEP OLAN OLURSA RESİMLERİNİDE ÇEKTİM YARDIMCI OLABİLİRİM.

Benim lamba da dün bitti , tv alçılıp hemen kapanıyor ve öndeki kırmızı ışık 2 kez sinyal veriyor.

Lamba olarak ebay den baktım,XL-2400 osram ve philips var , siz ne marka aldınız?
  • bana lazım kardeş
  • Dün ebay den xl-2400 lamba modülü sipariş ettim, lambanın markası osram, komple kabı ile istedim.97.usd ve 25.usd nakliye ile 122 usd ödedim...sanırım 2 haftada gelir, deneyimleri paylaşırım.
    Not:Sony servisi 400.euro istedi , sipariş gelirde düzgün çalırşır ise 1/4 fiyata iş bitecek :)
  • ebaydan nasıl alış veriş yapıyoruz bu konuda yardımcı olurmsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess

ebaydan nasıl alış veriş yapıyoruz bu konuda yardımcı olurmsun

öncelikle
    https://www.paypal.com/tr paypal a üye olun ve dikkatlice okuyun.

sonrawww.ebay.com a üye olun.

ve alışverişe başlayın,

eğer internetten alışveriş yapmayı bilmiyorsanız;
    en kolayı google da ebay de nasıl alış veriş yapılır yazıp aratabilirsiniz.

• merhabalar benimde sony kdf e50a11 127 3lcd televizyonumun xl2400 ampulu bitti sordum buralarda 300 diolar netten ebayden alan deneyimli arkadaşlar yardımcı olabnilirmisiniz kredi kartım olmadığı için ebayden netten alamıyorum benim için alabilecek yardımcı olabilecek bi arkkadaş varmıdır şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanalmali

merhabalar benimde sony kdf e50a11 127 3lcd televizyonumun xl2400 ampulu bitti sordum buralarda 300 diolar netten ebayden alan deneyimli arkadaşlar yardımcı olabnilirmisiniz kredi kartım olmadığı için ebayden netten alamıyorum benim için alabilecek yardımcı olabilecek bi arkkadaş varmıdır şimdiden teşekkürler

BAnkalardan sadece içindeki tutar(internet siparişleri için) kadar kullanıabilen kkartı alabilirsiniz.
    Misal 200.tl lik bir şey sipariş edeceksiniz, karta 200.tl yatırıp siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Kartınız herhangi bir limiti veya çalınması halinde size herhangi bir yaptırımı olmaz.
    TR de orjinal ampul 800.tl , no name ampul (housing i hariç) 400.tl dir.Fiyat sony servisden alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

quote:

Orijinalden alıntı: hakanalmali

merhabalar benimde sony kdf e50a11 127 3lcd televizyonumun xl2400 ampulu bitti sordum buralarda 300 diolar netten ebayden alan deneyimli arkadaşlar yardımcı olabnilirmisiniz kredi kartım olmadığı için ebayden netten alamıyorum benim için alabilecek yardımcı olabilecek bi arkkadaş varmıdır şimdiden teşekkürler

BAnkalardan sadece içindeki tutar(internet siparişleri için) kadar kullanıabilen kkartı alabilirsiniz.
    Misal 200.tl lik bir şey sipariş edeceksiniz, karta 200.tl yatırıp siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Kartınız herhangi bir limiti veya çalınması halinde size herhangi bir yaptırımı olmaz.
    TR de orjinal ampul 800.tl , no name ampul (housing i hariç) 400.tl dir.Fiyat sony servisden alınmıştır.

Ampul komple muhafazası ile bu gün postadan geldi, 2 saat önce eskiyi çıkartıp yeniyi taktım, TV sıfır gibi oldu, pırıl pırıl :)

• iyi günler benim televizyonum kdf-e50a11e televiyona xbox bağlıyorum menüde ve oyunlarda hd kablo ile bağlıyorum bu arada gölgelenme oluyor flim izlerken yok uydudada yok bunu düzelte bilirmiyim yardımvı olursanız çok sevinirim ayrınlıdı anlatım bekliyorum teşekkürler yosa televizyonu satıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: idalci

iyi günler benim televizyonum kdf-e50a11e televiyona xbox bağlıyorum menüde ve oyunlarda hd kablo ile bağlıyorum bu arada gölgelenme oluyor flim izlerken yok uydudada yok bunu düzelte bilirmiyim yardımvı olursanız çok sevinirim ayrınlıdı anlatım bekliyorum teşekkürler yosa televizyonu satıcam :)

geç gördüm, xbox ın tv ayarlarını 50hz yap düzelecektir.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

sevgiler

ingilizce olarak bir sitede buldum ve paylaşayım dedim.
    ben uyguladım ve 30 saniyede sorunumu çözdüm.

servis menüsünde yazılanların dışında yanlış bir değişiklik yaparsanız, düzeltemiyeceğiniz
    şekilde bozma ihtimaliniz var. dikkatli olun!!

yapmanız gereken tek şey , 3 tane değeri , "10" dan "11" e değiştirmek.

sevgiler...

" Ok, firstly, disclaimer.

This "solution" utilises a "service" menu, that only trained engineers should use. You are not one, you are an "end user". So am I, but I paid attention.

Use of this information is entirely at your own risk, you mess up your telly, it's your own silly fault. Don't go messing with stuff in there you don't know about.

Ok.

To bring up the "service" menu, put the TV in standby mode, then press in sequence :

Onscreen Display ( the little screen with the i+ in it )
    5 ( channel number 5 )
    Volume Up ( upper end of volume button )
    Analogue ( middle top button )

The TV should switch on and when it's warmed up, you should see a screen with lots of big green lettering on it.

Press the "menu" button ( middle bottom )

Use the direction dial to move down to "LCD Drivers" and press right on the dial to enter this menu.

Move down to "S H Pos Reg R". It should be "10", change it to "11". ( Left/Right to adjust )
    Move down to "S H Pos Reg G". It should be "10", change it to "11".
    Move down to "SHPos Reg B". It should be "10", change it to "11". (it's on the next "page", keeping scrolling down the menu)

Press the menu button to drop out of the menus, and the standy button to drop to standby. Switch back on, and hopefully your ghosting will be gone. Mine was, haven't noticed any side effects, seems ok.

I don't know exactly what this setting does...guess is it adjusts the horizontal shift, maybe something gets burnt out on 10...??

Since I posted it first, I'm going to dub this the "Spinal Tap" solution. Since... "but...this goes to 11..."

Incidentally, my menu has at the bottom "LE4B v7.27". Wondered what other people have. Be interested to hear about this firmware "fix" for this particular problem. Is that my firmware number?

Good luck!"

denedim oldu arkadaşlar, benimde bir katkım olsun Türkçe olarak anlatıyım;
    ilk olarak tv miz kapalıyken kumandadan ilk önce onscreen display tuşuna basıyoruz (hani üstünde i+ harfi olan)
    sonra 5 e basıyoruz
    sonra tvmizin ses açma (+) düğmesine basıyoruz bir kaç sn süresince
    sonra analog tuşuna basıyoruz ve tvmiz açılıyor.Tv açıldığında ekranda büyük yeşil yazılar gözükecek bu sırada menu tuşuna basıyoruz gelen ekranda aşağı ok tuşunu kullanarak LCD Drivers a geliyoruz ve sağ ok tuşuna basıyoruz. Gelen ekranda:
    ilk önce "S H Pos Reg R" yi bulup normalde 10 olan değeri 11 e çıkartıyoruz
    sonra "S H Pos Reg G" yi bulup normalde 10 olan değeri 11 yapıyoruz
    sonra "S H Pos Reg B" yi bulup normalde 10 olan değeri tekrar sağ tuşu kullanarak 11 yapıyoruz.(aşağı sayfalara inerek bu değeri bulabilirsiniz).

en son olarak menu tuşuna tekrar basıyoruz ve yine yeşil ekran geliyor sonra tvmizi kapatıyoruz ve tekrar açıyoruz bende düzeldii umarım sizdede işe yarar ben sorumluluk kabul etmiyorum arkadaşlar sorumluluk size ait ben sadece yukardakileri çevirdim.

• Bugün Vatan Bilgisayar'dan SmartMedia HD Vision almaya karar verdim ama yine de uzun zamandır pasif olarak takip ettiğim bu sayfalarda danışabileceğim birileri olur diye son anda vazgeçtim.

Satın alma işlemine ramak kalmışken, KDF-E50A11E ile SmartMedia HD Vision arasında donanım ve yazılım olarak bir problem çıkacağını düşünmemekle beraber, sahip olduğum film arşivinin (ne yazık ki) 700 mb'lık filmlerden oluşması bir an kafamda şimşek gibi çaktı ve bilen arkadaşlara danışmak istedim. 50'' ekranda 700 mb'lık filmlerin seyredilmesi durumunda tabii olarak pikselleşme olacaktır. Bu pikselleşmeyi 24'' iMac'te bile yaşamaktayım.

Duymak istediğim, satın alma kararımı etkileyecek olumlu ya da olumsuz bir yorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.