Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada kullanımla ilgili alışverişleri yapalım.çok fazla özellik yok gibi gözüksede bence keşfedilebilecek bir alet.
    thx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybora -- 15 Eylül 2006; 18:31:45 >

• ben kullanıyorum...

dış görünümde ki sadeliği çok iyi...inanılmaz bir sinema keyfi oluyor...
  • ben yanında birde ses sistemi aldım ayrıca...markası farklı tabi...

SONY - KDF-E50A11E   3LCD TV sahipleri
  • bende dün aldım çok memnunum şimdilik. bu arda nihal07 evinin dizaynını sevdim çok hoş
  • nihal07 gerçekten çok etkıleyıcı bır dizayn. evini beğenmemek imkansız. eğer sisteminiz için ihtiyaçlarınız olursa güvenilir ve uygun fiyatlı adresler veririm. ben sehpa dahil 3000 ytl verdım 2 hafta önce
  • vala arkadaşlar benim diyeceğim ben bu tv ye bayıldıydım fakat lamba ömrü benim ömrümü yedi 3000 saat yanee senede bir 300 dolar veripte lamba alacağıma bu tv nin 2 senelik lamba parası kadar para veririm üstüne 60000 saat ömrü olan plazma alırım arkadaşlar günde 12 saat izlesen 15 sene gider bu da oldukça uzun bir süre sevgiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayko -- 15 Eylül 2006; 20:12:00 >
  • ayko senı anlıyorum ama 1.keyfın bedeli olmaz.2. lamba ömrü 3000 saat değil hocam.bu konuda uzman arkadaşlarla ve servisle konuştum. performansın düşebilmesi için lambanın en az 8000 saat kullanılmış olması gerekiyor dediler. lben bu arada sony world le irtibat kurmaya çalışıyorum. daha geniş bilgi alacağım. 3. sana kım söyledi bilmiyorum ama şu an bile lambayı 200 dolara bulabılırsın. utanmasam bır yedek lamba alıp eve koyacağım. 2 yıl sonra kaça olur kımbılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv. Panasonic TX-P42G20E
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaybora

nihal07 gerçekten çok etkıleyıcı bır dizayn. evini beğenmemek imkansız. eğer sisteminiz için ihtiyaçlarınız olursa güvenilir ve uygun fiyatlı adresler veririm. ben sehpa dahil 3000 ytl verdım 2 hafta önce

tam bir ay oldu ben alalı...tam olarak 4100 ytl verdim...ses de dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayko

vala arkadaşlar benim diyeceğim ben bu tv ye bayıldıydım fakat lamba ömrü benim ömrümü yedi 3000 saat yanee senede bir 300 dolar veripte lamba alacağıma bu tv nin 2 senelik lamba parası kadar para veririm üstüne 60000 saat ömrü olan plazma alırım arkadaşlar günde 12 saat izlesen 15 sene gider bu da oldukça uzun bir süre sevgiler....

evet yaaa ben de 300 dolar olduğunu duydum...!!!
  • arkadaşlar. bu tv yi türkiyeye getiren bir çok firma var. dikkat edin fiyatlar arasında bazen buyuk farklar oluyo. ithalatçılardan bırısı arkadaşım. tanıdığım en dürüst tüccardır.sirkecide onyıllardır bu işi yaparlar. lambanız bitsin ben alıcam size ya. keyfini çıkarın. biz ilk kullanıcılarız daha lambası biten kimse yok. durun bi.

• d-wiew@hotmail.com istediğiniz zaman yardımcı olurum.
  • quote:

arkadaşlar. bu tv yi türkiyeye getiren bir çok firma var. dikkat edin fiyatlar arasında bazen buyuk farklar oluyo. ithalatçılardan bırısı arkadaşım. tanıdığım en dürüst tüccardır.sirkecide onyıllardır bu işi yaparlar. lambanız bitsin ben alıcam size ya. keyfini çıkarın. biz ilk kullanıcılarız daha lambası biten kimse yok. durun bi.

tamamdır o zaman bi aksilik olursa garanti belgesini alır yanına gelirim

• valla aramadığım yer kalmadı nette artı lamba 200 dolar olsun ya da 300 doalr farketmez önemli olan senede bir durmadan başak ihtiyaçalrımız yokmuş gibi para bayılmak yanee okadar para veripte senede bir okadar daha para vermek işime gelmiyor artı 8000 saatte az hocam irtibattaymışın galiba ii haberler verde bnde aliim şu tvden sevgiler..
  • ayko su an pıyasadakı en kotu projektor 8000 saat. bana 60000 saat diyen servisler oldu. ama söylenen su 8000 saat görüntü kalıtesını muhafaza edıyor. sonra yavaş yavaş kalıte kaybediyo. tv yıl boyu açık olacak değil ya. bana çok guvendiğim kaynaklar bu bilgileri verdi. yinede size kesin bilgi varacağim en kısa zamanda. 3 aydır onlarca tv izledim forum okudum. fiyat performans inceledim. ben bızım için en iyisini isterim . ama su an en iyi fiyata en iyi alet bu.
  • tabıkı nıhal07. paramızı nasıl verdiysek hakkımızıda öyle ararız. ben plazma ve lcd kullandım. ikiside beni bu kadar etkilemedi. 1 hafta kullanıp iade ettim. gerekirse paramızı söke söke alırız.

• biz bu kadar tv ye düşkün bir milletsek az hocam 8000 saat günde 12 saat izlesen 25 ay filan yapar yanee 2 sene aşağı yukarı artı lambanın fiyatı hep sabitmi kalacak oda düşündürücü dediğim gibi en kısa zamanda ii haberlerini bekliyorum sevgiler..
  • arkadaşlar tv leriniz hayırlı olsun ben şubat gibi aldım ve çok memnunum burada fikirlerimi daha önce yazdım yine paylaşmak üzere
  • quote:

tabıkı nıhal07. paramızı nasıl verdiysek hakkımızıda öyle ararız. ben plazma ve lcd kullandım. ikiside beni bu kadar etkilemedi. 1 hafta kullanıp iade ettim. gerekirse paramızı söke söke alırız.

yaaa ben bu hak arama konusunda biraz zayıfım...sen benim bu konuda avukatım ol...

adresini kaydettim...

teşekkür ederim.

• arkadaşlar lambasının kodu:XL-2400 şu an satış fiyatı 199 dolar.

• dünyanın parasını verip bir şeyler alıyoruz sonra bizi öttürüyolar.
    ben haklarımı ve bu hakları kullanmayı öğrendim ve sizinle paylaşmaktan zevk duyarım. bu arada nihal07 hocam artık devıl s advucate oldum.
    keyifle
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.