bır suru kaynak buldum ve konuştum . hıc bırı çok net değil fakat bilinen o kı garantı 3 yıl lamba dahil. cloudtr ye hak verıyoum ben. sony bu . spekulasyonları bırakalım artık. bu lamba 1 senede bıtsın sonyle başımız belaya gırer
arkadaşlar bır de unutmadan burada tv yi almış insanlar. iyimi kötümü muhabbetı değil bizimki. lcd tv yada plazma iyiyse aç bı yer orda anlat. yazıyo başta 3 lcd tv sahipleri diye. lütfen fikrinize saygılıyız ama biz aldık. çokda memnunuz.
bağlantı yapmış bir arkadaşın deneme sonuçları
Digitürk ve divx çok güzel.en az 3mt uzaktan seyrediyorum.bu gün uydu denedim verimli sonuç aldım.TV nin içinde dijital ve analog tuner var, test yayınına başlayan 3 tane kanalı seyrettim, TRT1 in görüntüsü çok net keskin ve parlak , hareketli sahnelerde pikselleşme ve keskinlik bozulmuyor, uydu ve dijitürkten daha verimli.. DVD-DIVX playerimi HDMI dan kaliteli bir kablo ile TV nin HDMI girişine bağladım. --------------- Arkadaşım bu Tv'den bende de var. Karasal Sayısal test yayınının ayarını nasıl yaptığını bizlerle paylaşırmısın. Bir türlü başaramadım. Yardımın için şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: Ysf3
bağlantı yapmış bir arkadaşın deneme sonuçları
Digitürk ve divx çok güzel.en az 3mt uzaktan seyrediyorum.bu gün uydu denedim verimli sonuç aldım.TV nin içinde dijital ve analog tuner var, test yayınına başlayan 3 tane kanalı seyrettim, TRT1 in görüntüsü çok net keskin ve parlak , hareketli sahnelerde pikselleşme ve keskinlik bozulmuyor, uydu ve dijitürkten daha verimli.. DVD-DIVX playerimi HDMI dan kaliteli bir kablo ile TV nin HDMI girişine bağladım. --------------- Arkadaşım bu Tv'den bende de var. Karasal Sayısal test yayınının ayarını nasıl yaptığını bizlerle paylaşırmısın. Bir türlü başaramadım. Yardımın için şimdiden teşekkürler...
Ben normal ev içi güçlendiricili anten kullandım. Dil Türkçe'de iken dijital menu açılmıyordu. Başka bir Avrupa ülkesini seçtim dijital menü açıldı. Tarama yaptırdım fakat hiç bir kanal bulamadı. Diğer analog yayınlardan bazılarını bu antenle net alabiliyorum. Servise sordum "daha yayın yok ki biz bile hiç denemedik" diyorlar.
Ysf3 sen HDMI baglantıyı nasıl yaptın?
hdmi baglantıyı bende denedim.Canakkale den cin malı hdmi zor buldum.Ancak goruntu alamadım. DVD uzerindeki mavi ısık(hdmi) baglantı yapınca yanıyor.Tv 480i olarak gosteriyor ki baglamadan da aynı. 2 ihtimal var ya kablo bozuk? ya da tv girisinden veya dvd cıkısında sorun var?
Bağlantılarda bir sorunum yok. Uydudan da dvdv'den de izliyorum zaten. Bu karasal sayısal deneme yayınını İstanbul'da izleyen varmı, varsa nasıl izliyorsunuz ?
arkadaşlar bugün 60ytl ye aldığım dvi-hdmi kablom geldi ve görüntü aynı sorun nedir anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. d-sub dan güzel çıkıyo ama hdmi den bağlayınca pc iğrenç çıkıyo lcd monitör kalitesinde çıkıyo diyen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum saygılar
arkadaşlar şu arka paneldeki card girişiyle işgili fikri olan var mı
Arkadaşlar Ben de bu televizyonu almaya karar verdim. 2 hafta önce Ankara Arcadium'daki Sony bayisi ile görüştüm ancak şu an stoklarında olmadığını söyledi (Sony Eurasia'nın da stoklarında olmadığını söyledi). Haftasonları özel bir kampanyaları olduğunu ve sehpa + home theater seti ile bonus'a 12 taksit olacak şekilde 3,400 YTL mertebesinde bir fiyat çıkarmıştı. Stoklarında olsa o zaman alacaktım. Dün uğradığımda hala stoklarda olmadığını ve fiyatın 3,600 YTL mertebelerinde olacağını söyledi. Benim peşin almak veya spot piyasadan almak gibi bir niyetim yok. Sadede gelmek gerekirse Ankara'da bu ürünü satın alabileceğim, tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ? Artık ben de KDF-E50A11E kullanıcısı olmak istiyorum
arkadaşlar arkadakı kart gırısı hakkında kımsenın bılgısı yokmu?
arkadaşım o kart girişi hakkında satıcıların bile bir fikri yok.Ben de senin gibi aldıktan sonra merak ettim ve sony yetkili satıcısına sorduğumda bana verdiği yanıt şu " o giriş bazı ülkelerdeki özel şifreli yayınlar için kullanılıyor. bizim ülkemizde işe yaramıyor " tek söyledikleri bu o pcmcia girişi hakkında tüm söyledikleri bu
sağol marduk belki bır pcmcia ile denemek gerekir ne dersın?
önemki değil . ben bir ara o yuvaya Wİ-Fİ pcmcia kart takmayı düşünmüştüm ilk gördüğümde tv ile bilgisayarı kablosuz bağlamak için .hayellerim çabuk söndü. Cahillik
hocam bu mevzuya vakıf bırı vardır dı mı. tursudan yapıp bızı gıcık edıyo olmasın sony.
neye baksam tamam bu diyroum sonra başka bir tane bulup cayıyorum bununda sonu yok ne yapacam bilmiyroum karar vermek zor alıp sonra degiştirrilecek bişey degil yada bilg parcası gibi kullan biraz forumda ilan ver sat sattıgın paranın üstüne ekle yeni bir tane al gibisinden degil hiç :) -- yeni modelle bakmak lazım hem daha hesaplı olacagını dusunuyroum hemde getirdikleri fazla olcak
işin zor milyonda1 biz o travmayı atlattık şükür
alpaybora sony Türkiye ye mail attım ama cevap vermediler uzun zaman oldu ingilizcem olsa sony merkezine mail atacağım ama ( Japonya yada Amerika ikisinene) bizde de ingilizce yok. bu girişi bir şeklde kullanabilsek iyi olurdu. ben karasal yayını da ayarlayamıdım .TRT nin yaptığı deneme mamçlı olanı .Burada bir arkadaş yapmışve yazmıştı ama ben tam yapamadım galiba. Sen denedin mi karasal dijital yayını
marduk sen türkçesini yaz ben çevirip her tarafa yollarım. karasal yayın başladımı. ben de kablolu var. yarın antenle deneme yapacağım ama turkçede iken dıgıtal menu açmıyo.yapan kımdı ? bı el atsın hocalar
dijital karasal yayını yapa arkadaş yanılmıyorsam Almanca yada İngilizce olarak kanal aramıştı yani Türkçe olarak değil.Zaten deneme amaçlı olaak sadece TRT nin birkaç kanalı vardı ve burada resimde koymuştu. Yanılmıyorsam DLP,LCD,Plazma topici altında olacaktı
bende almanca arayacağım ama anten yok yarın bır antenle deneyeceğim. inşallah bulurum