Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bir anten gerekiyo bunun için arkadaşlar?
  • Karasal yayinlari almaniz icin dvb-t olarak adlandirilan kucuk ve kisa bir tel seklinde anten baglamak gerekiyor. Su an yurt icinde satisi yapliyormu bilmiyorum ama disarda cok ucuz fiyata almak mumkun.
    Bu tv'yi 720p de hdtv receiver ile izlerken goruntu super. Parasini sonuna kadar hakediyor.
    Bu arada arkadaki kart girisi yurtdisinda satilan bazi sifreli yayin yapan kanallarin kartlarini kullanmak icin. Su an burada bir yarari yok. Fan sesine gelince, bu ses tv nin zamanla arka tarafindan toz emerek fanin tozlanmasi oraninda artar ve zaman zaman acilarak temizlenmesi gerekir.
  • Merhabalar.Şubata doğru sony 3lcd almayı düşünüyorum.buarada kasımda yeni tip sonylerin geleceğinide forumdan öğrenmiş oldum (Lcos tu sanırım)..Evimde kablolu yayın kullanıyorum.Sizce sony bu anlamda mantıklı bir seçim olur mu benim için? Yoksa uydu antenimi almak gerekir.malum kablolu yayın çok net değil tüm kanallar için...
  • dostum ben odamda normal tv üstü anten kullanıyorum ve tüplü tv den çok fazla bi fark göremiyorum büyük ekran dezavantajı hariç tabi.. ben tv yi her şekilde kullandım pc de performansı gayet iyi tv kanallarındada beni baya şaşırttı ps2 de beğenmedim dvd ve hd fragmanları çok iyi.. ben bu tv yi aldığım için çok memnunum tavsiye ederim
  • Birde merak ettiğim şey bu televizyonu aparatla duvara monte edebilme şansı var mı yoksa sehpa ile mi kullanabiliriz sadece??
  • ndursun verdiğin bilgiler için sağol yalnız bu anteni türk zekasıyla yapamazmıyız. :=) bu arada efe74 bu tv yi asmayı bende düşündüm ama arka tarafında en az 10 cm boşluk bırakmak lazım. zor iş olur diye düşünüyorum
  • ndursun pc bağlantısını ne tür yaptın?

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaybora

ndursun verdiğin bilgiler için sağol yalnız bu anteni türk zekasıyla yapamazmıyız. :=) bu arada efe74 bu tv yi asmayı bende düşündüm ama arka tarafında en az 10 cm boşluk bırakmak lazım. zor iş olur diye düşünüyorum
  • arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama bilgisayarıma Ati omega driver ları yükliyince pc görüntüsünde inanılmaz değişiklikler oldu.. görüntü çok net neredeyse bi LCD monitör kadar net oyunlar ve renkler süper çıkıyor normal Ati driverları yüklüyken bukadar net değildi... ayrıca bu tv nin panel çözünürlüğü 1280 x 720 yazıyo ama ben 1920 x 1080 bile yapabiliyorum normalde 1360 x 768 de çalıştırıyorum rahat okumak için ama oyunlarda 1440 x 900 kullanıyorum çok iyi oluyor.
    bide bu tv de ps2 oynayan varmı? varsa nasıl bi görüntü elde ediyosunuz? ben RGB scart la bağladım görüntü baya kötüwww.ebay.com dan PS2 HDTV Component kablo aldım gelince belki biraz değişir görüntü. İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• cloudtr
    arkadaşım bu çözünürlüğü hangi bağlantada elde ettin. dvi-hdmi mı yoksa pc bağlantısı yaparak mı. Ben bir kez pc bağlantısından 1280x720 yapmak istedim ama ekran görüntüsü kaybolmuştu. Yani sonuç başarısız.
  • ben pc bağlantısıyla 1024/768 yaptım ama titremeler olduyo. lcd tv netliğinde gerçekten.
  • dvi-hdmi ile yaptım bu akşam bi kaç foto çekip yayınlıycam.
  • cloudtr senden haber ve foto beklıyoruz bağlantıyla ılgılı
  • quote:

ndursun pc bağlantısını ne tür yaptın?

Gec cevap icin ozur, pc baglantisi hic yapmadim henuz. Hdtv icin hdmi giristen Humax prhd 1000 kullaniyorum.
  • merhaba arkadaşlar;

ya ben de aylardır bu televizyonu alacak oluyorum hep bi şekilde yoğunluktan dolayı ertelemek zorunda kalıyorum. anlamadım bi türlü, belki vardır aranızda forumda eski mesajlarıma rastlayan... biz bunu alamazken yeni model sonunda gliyormuş öyle mi? ben de kaç kez sony bayisine gidip şu SXRD modeli hakkında bilgi almak istedim ama adamların bu modelin varlığından haberleri bile yoktu.. hatta bi keresinde bu modeli nerede gördüğümü soran mağza satış temsilcisine intenet adresini verip öyle inandırmıştım. bana bilgi alıp dönecekti ama tahmin ettiğiniz üzere yok arayan falan.

@eros33 arkadaşım senin mesajında yazan kasım ayına bir ay daha yaklaştık, ama fiyat tahminimden çok uçuk çıktı.. neyse bakalım bekledik bekledik bi 20 gün daha öyle mi? hadi hayırlısı... inanın 37 ekranda tv izlemek bi ölüm ... ama biraz daha bekleyecem, hem şu yoğunluğumu bi atayım... ankara'dan almayı düşünen bi arkadaş vardı, bi akköprü deki bayiye gidip bakabilirsin.. iki hafta önce tv+sehpa+N76H peşin 3.450 YTL idi.

şu yeni modellerle ilgili bilgi varsa yazarsanız sevinirim...

quote:

Orjinalden alıntı: eros33

Gecen hafta fuarda sony standında gordugum sxrd 50 ınctı ve kasımda ulkemıze gelecekmıs satıs gorevlısının yalancısıyım fıatıda 7000-8000 ytl arasında olacak dedı sımdı soyle dusun su anda panasonıc 50pv600 modelı 1366x768cozunurlugunde 10.000:1 kontrastı var 127ekran ve fıatı 11.500ytl gelecek olan SONY SXRD 1920x1080 cozunurlugunde kontrastı 10.000:1 127 ekran ve satıs fıatı 7000-8000ytl arası olacak plazmaya ragmen alınabılır

bırde bır ayrıntı var soylekı su anda sony eurosıa da 46ınch(117cm) sony lcd tv nın fıatı 11000ytl aynı urun dogubankta muhtelıf yerlerde 65000ytl ye satılıyor

buda nedemek eger sony sxrd gelıpte sony de 7000-8000ytl arasında satılacaksa demekkı dogubanka gelırse fıatı tam yarısı olur bakalım bekleyelım gorelım

bu arada amerıkadakı sony sıtesınde su andakı 127ekran 3lcd nın yenı modelını satıyorlar urunun kodu SONY KKDF E2000 olarak gecıyor eskı modele gore yazılımı yenılenmıs dıjıtal parazıt ve gurultu azaltma devresı cokdaha ıyı gelıstırılmıs ve 2hdmı gırısı 2component gırısı var dıs kasa tamamen su andakı ıle aynı sanırım kasımda onuda avrupa ıle aynı anda ulkemızde satısa sunarlar tahmınımce

• Bu televizyonu dvd player ve sehpa promosyonlu aldım.Ancak dvd yi component ile goruntu alabiliyorum.Denemek icin aldıgım hdmi ile goruntu alamadım.Scart ile de goruntu alamadım.Aklıma takılan hdmi goruntu alamk icin componenet baglantıyı sökmek mi gerekir?
    Bu arada fan problemi icin servis televizyonu goturdu.Fan arızalı imiş.Sipariş verilmiş 10 gun sonra gelecekmiş(yurtdışından).Bekliyorum o yüzden.Cevap yazarsanız sevinirim.
  • arkadaslar bu TV ile ilgili çesitli sorularım olacak almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim;
    1-analog tuner var deniyor bunun anlamı normal anten veya receiver ile tv yayınlarını crt tv ler kadar iyi ve daha iyi izleme imkanımız olabilirmi?
    2-bu 3 lcd nin tv görüntüleri daha mı iyi ?
    3-cloudtr dostum büyük ekran dezavantajı diyerek ne demek açıklayabilirmisin ?
    4-bu analog yayınların belirli bir aralıktan yani 852X480 yayın aralıgından yayın yaptığını ve bu yayının 1024X768 yayın aralığında gösterilebilme ve görüntü kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
    5-852X480 bir plazma tv alarak 2014 yılında TR de dijital yayın imkanı olusuncaya kadar bununla idare etmek ve allah ömür verirse o zaman gelişmis bir tv almak ne kadar mantıklı olur sizce?
    bu sorularım size mantıksız veya yanlış gelebilir acemiyim ve yardımcı olursanız sevinirim....
  • ya beyler kusura bakmayın günlerdir eve giremedim işten güçten bu akşam inşallah çektiğim fotoları koyacam buraya çok iyi çıkmadılar ama 1360 x 768 - 1440 x 900 ve 1770 x 800 de çektim fotoları en azından çözünürlükler okunuyo...
    Dostum kutlay büyük ekran dezavantajı derken ps2 yi kast etmiştim yani demek istediğim düşük çözünürlükteki bi görüntüyü büyütürsen görüntü bozulur sonuçta ps2 700 x 480 de çalışıyo sen bu görüntüyü alıp 127 ekran tv ye verirsen tabiki 70 ekrandakinden daha bozuk bi görüntü alırsın.
  • resimler biraz kötü çıktı ama idare edin artık.. resimlere aldanmayın yazılar gayet net okunuyo LCD monitör e baya yakın bi kalite

[img=http://img135.imageshack.us/img135/5820/1hh2.th.jpg]

[img=http://img245.imageshack.us/img245/5193/2vg6.th.jpg]

[img=http://img80.imageshack.us/img80/1820/3ut3.th.jpg]

[img=http://img245.imageshack.us/img245/2575/4ky0.th.jpg]

evt gördüğünüz gibi 1920 x 1080 e kadar gösterebiliyo bu tv sadece 1920 x 1080 de iraz taşma var diğerleri cuk diye oturuyo philips altın uçlu dvi-hdmi kablo ile bağladım ekran kartım X1800GTO kullandığım driver Ati Omega Driver 6.7 inşallah bu tv nin kapasitesini bilmeyen arkadaşlara bi fikir verebilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 5 Ekim 2006; 14:07:28 >

• Clodtr resimler güzel .Şunu merak ettim bu çözünürlükte oyun oynayabiliyor musun.Ben dvi-hdmi olarak bağladığımda 1280x720 olarak bile oynayamamıştım.Sanırım driver da bir sorun vardı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.