Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kdf 50 de birkaç saniyeliğine görüntü kararıp geliyor yarım saat bazen saatte bir
    sizde nasıl böyle bir şey varmı bir iade edeyimmi
    Forumda bir arkadaş daha aynı şeyden şikayet etmiş
  • bende öyle bir durum yok dostum gayet efektif çalışıyor cihaz
  • bende de yok.uydu alıcından olmasın?
  • yok uydu alıcıdan değil dvi-hdmi bağladığım zamanda yapıyor[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itec -- 23 Ekim 2006; 13:59:19 >
  • arkadaşlar bende samsung LCD tv var fakat bu tv yide çok beğeniyorum ve almak istiyorum bu tv ye xbox 360 bağlayan arkadaş varmı ? var ise sonucunu yazarsa sevnirim teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

arkadaşlar bende samsung LCD tv var fakat bu tv yide çok beğeniyorum ve almak istiyorum bu tv ye xbox 360 bağlayan arkadaş varmı ? var ise sonucunu yazarsa sevnirim teşekkürler.

bence yeni modellerden SXRD leri araştır derim, ya da yine 3LCD yeni gelecek olan E2000 serisini inceleyebilirsin KDF-50E2000 mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmaris
    bence yeni modellerden SXRD leri araştır derim, ya da yine 3LCD yeni gelecek olan E2000 serisini inceleyebilirsin KDF-50E2000 mesela

demiştim bi önceki mesajda, evet 3LCD KDF-E50A11E nin yeni modeli, 1 iken 2 olan HDMI bağlantı noktasıyla ve yeni software'i ile

KDF-50E2010 model numarasıyla satışta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaris -- 29 Ekim 2006; 9:22:06 >
  • arkadaşlar bu televizyon bana sürpriz yapıp duruyor.1 hafta önce toshıbanın dvd sını aldım. sırf hdmı kablo hediyesi var diye eve gider gitmez bağlantısını yaptım ve vedeki en kopya dvd filmi koydum. (bu arada filmi pc de 10 kere izlemiştim.) ve aman tanrım. ben o filmi hiç izlememişim. inanılmaz bir görüntü. 1 haftadır evden çıkmıyor günde en az 1 tane dvd seyrediyorum. bu arada yeni seri için kimse merak yapmasın fark yok denecek kadar az. tek farklı olan 55 inçlik model oda 6.500 ytl. hayırlı olsun.
  • bu arada trt dvb yayındaymış. bilgisi olanlardan yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaybora

arkadaşlar bu televizyon bana sürpriz yapıp duruyor.1 hafta önce toshıbanın dvd sını aldım. sırf hdmı kablo hediyesi var diye eve gider gitmez bağlantısını yaptım ve vedeki en kopya dvd filmi koydum. (bu arada filmi pc de 10 kere izlemiştim.) ve aman tanrım. ben o filmi hiç izlememişim. inanılmaz bir görüntü. 1 haftadır evden çıkmıyor günde en az 1 tane dvd seyrediyorum. bu arada yeni seri için kimse merak yapmasın fark yok denecek kadar az. tek farklı olan 55 inçlik model oda 6.500 ytl. hayırlı olsun.

Bende de hdmi cıkıslı dvd var.Ancak hdmi secince ekranı buyutemiyoruz tv kumandasından.Ozellikle divx lerde tam ekran olmuyor.Dvd lerde de sinemaskop goruntuyu tam ekran yapamıyorum.Component baglayınca cozunurluk dusuyor ama ekran ozelliklerinden zoom secince tam ekran oluyor.Ben hdmi ve tam ekran seyretme yolu bulamadım.Acaba bu konuda bilgin var mı?

• bilgisi olan yok galiba???
  • ya arkadaşlar bizim bu tv de HDCP özelliği varmı? bilen varmı?
  • ARKADAŞLAR. TV NİZİ GÜNDÜZ KAPALI İKEN IŞIĞI YANSITACAK ŞEKİLDE İNCELEYİN.EKTANDA PUSLU BÖLGELER VARMI?BENDE 15 CM ÇAPINDA PUSLU BİR BÖLGE VAR
  • Arkadaşlar bendede bu tvden war buna bi ses sistemi we hdmi çıkışlı bi dvd önerebilirisiniz?Yada biraz daha bekliyip bluray disk oynatanlardanmı alıyım?Gerçi onlarda çok pahalı olur ama?
  • dostum ben toshıbanın dvd sini aldım. çok şık ve kullanışlı. ayrıca yanında 70m ytl lik hdmı kablo hediyesi vardı. istersen model nosunu yazarım sana. bu arada 12 taksitle 200 ytl civarında aldım
  • alpaybora@ puslu bolge bende yok.

energyvortex@ ben kampanyadan sony dvp/ns76h ile birlikte aldım tv yi.Memnunum.Hdmi cıkıs baya etkiliyor netliği.
  • soruma cevap verebilecek bi arkadaş yokmu? bu tv de HDCP kopya koruma özelliği varmı? yoksa yedik naneyi ps3 HDCP olmayan HDTV lerde çalışmıycakmış....
  • HDCP ilk kez duyuyorum?Merak ettim doğrusu..
  • HDCP nin açılımı High Defination Copy Protection olması lazım bildiğim kadarıyla HDMİ den yapılan bağlantılarda kopya yı önlüyo yada bunun gibi bişey... neyse önemli olan ne işe yaradığı değil şuan benim için ps3 çalışmazsa bu tv de yedim naneyi ps3 için almıştım :(
  • kopya oyun çalıştırmıyorsa bu tv divx filmleri nasıl çalıştırıyor netten indirilenleri ? bence böğle bişey olmaz. bende phılips in sinema sistemini aldım hdmı çıkışlı gayet güzel . model =HTS 3115
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.