Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kazar

Bende de hdmi cıkıslı dvd var.Ancak hdmi secince ekranı buyutemiyoruz tv kumandasından.Ozellikle divx lerde tam ekran olmuyor.Dvd lerde de sinemaskop goruntuyu tam ekran yapamıyorum.Component baglayınca cozunurluk dusuyor ama ekran ozelliklerinden zoom secince tam ekran oluyor.Ben hdmi ve tam ekran seyretme yolu bulamadım.Acaba bu konuda bilgin var mı?

Hdmi cıkıslı dvd playeri olanlar siz ne yapıyorsunuz?Cozum yok mu?
  • bende bu gün soracaktım tv daha yeni geldi 2 günlük sinema sistemide onunla birlikte geldi daha fazla kurcalama vaktim olmadı açıkçası ama dediğin doğru tam ekran olmuyor. görüntü nasıl diye denedim tam ekran olmadı hdmı dan. bilen varsa banada anlatsın.
  • arkadaşlar . yeniçağ markalı dvb-t uyumlu anten aldım. turkıye secenegı secınce dıgıtal tuner açılmıyo. almanya diye arattım bısey bulamadı. ev maslakta. fikri olan varmı? yoksa yarın götürüp iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybora -- 29 Kasım 2006; 18:44:36 >
  • bu arada hdmi çıkıştan tam ekran olmuyor. ben çok yırtındım.
  • Arkadaşlar yakında bende yakında bir Sony KDF-50E2010 sahibi olacağım inşallah. Ama onun hakkında daha ayrıntılı bir bilgi veren olursa sevinirim..

Sevgilerle..
  • Bir kişi gelse bari yaws. Bütün gün buradayım bir kişi bile gelmedi kullanıcı olarak. Bekliyoruz daha..
  • hocam o kadar çok şey yazıldıki o tv için forumda biraz dolaşman yeterli olacaktır.eğer mesafen 3 m ve üzeriyse alabilirsin . hayırlı olsun.
  • İnşallah 3 metre ötesi olacak daha ev de almam gerek. Düşünsene TV için ev alıcan
  • ulaa tam 2 gun oldu bir kisi gelmedi ben kullaniom acaip bi alet. iste soyle iste boyle die.
  • Demekkik herkez sahipsiz kalmis burada.
  • dun bana da geldi guzel alet e2010. a11e ile pek ayni olmadigini belirteyim ayri bir thread olsa daha iyi olurmus.

bende ekrandaki goruntu yukseklik-genislik ekseninde biraz dönük (sol ust ile sag ust arasinda 6mm fark var, benzer fark kenarlarda da var ama olcmedim bakmayinca farkedilmiyor) saat yonunun ters yonunde.
    belki degistiricem ama bilmiyorum olcmedigim ya da kalibrasyon dvd'si takmadigim surece farkedilmiyor :) yeni gelecek alette bozukluk daha cok olabilir (ingiltere'de bir haftada 3 kere degistirmis birisi var) o yuzden farkedilmeyen 6mm fark simdilik onemli degil gozumde, kararimi degistirirsem pazartesi arayip sorarim herhalde. amerikada e2000'ini 1/8" (3mm, bendekinin yarisi) fark olmasina ragmen daha kotusu gelebilir diye degistiremeyen de gordum/buldum.

e2000/e2010 alacaklara not: avrupa/turkiye'deki e2000'ler ile amerikadaki e2000'ler arasinda giris cikis sayisi olarak cok fark var. amerikadan e2000 manual'i cekip aha 3 component var, optical out var diyip kanmayin, avrupa versiyonlarinda 2 scart 1 component var, optical out yok, uzdu beni sony. avrupa versiyonunda "gelismis goruntu ayarlari" (gamma vb) da bulamadim, amerikadaki e2000 sahipleri bunlardan bahsediyor kiskaniyorum evet. ("resim ayarlari" haricinde noise reduction ve iris var)

daha hdmi'dan pc'ye baglamadim. burada 60 milyona cakilan pardon satilan kablolardan almayi reddettigim icin ebay'den kablo aldim 10 gune gelir o zaman denerim artik.

• Orjinalden alıntı: disq

e2000/e2010 alacaklara not: avrupa/turkiye'deki e2000'ler ile amerikadaki e2000'ler arasinda giris cikis sayisi olarak cok fark var. amerikadan e2000 manual'i cekip aha 3 component var, optical out var diyip kanmayin, avrupa versiyonlarinda 2 scart 1 component var, optical out yok, uzdu beni sony. avrupa versiyonunda "gelismis goruntu ayarlari" (gamma vb) da bulamadim, amerikadaki e2000 sahipleri bunlardan bahsediyor kiskaniyorum evet. ("resim ayarlari" haricinde noise reduction ve iris var)

Televizyonunuzda 2 ayar var.
    1.rgb ayarı:saga sola kaydırma.Ancak rgb baglantı yapıldıgında aktif oluyor.Ayar menusunden ekran ayarlarının altında bulabilirsiniz.
    2.Gamma ayar: yayını ntsc yaparsanız bu secenegide yine ekran ayarları menunuzde gorunur.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazar -- 15 Aralık 2006; 20:12:14 >

• tesekkurler.

bu arada, powerstrip kullanarak vga girisinden 1280x768 cozunurluk alabildim, full2 modunda, kenarlarda bar cikmadan ve stretch etmeden calistirabildim. powerstrip'de cozunurluk ayarlarinda "EDID" ayarlarini kullanarak ilgili cozunurlugu secmek gerekiyor, sonra calisiyor. denedigim ekran kartinin nvidia, driver versiyonunun 91.xx oldugunu da ekleyeyim. (plug and play monitor olarak sony tv'nin gorunuyor olmasi gerekli)
  • merhaba arkadaşlar
    SONY KDL-50E2010 --- SONY - KDF-E50A11E ile aynı tv midir
    bazı beko yetkili satıcılarında 3180 ytl ye sadece tv yi veriyorlar fiatı uygunmudur
    teşekkür ederim
  • (kdl-50e2010 yazmissiniz, herhalde kdf-50e2010'dan bahsediyorsunuz)

bildigim kadariyla degil. E2000/E2010 yeni goruntu engine'ini kullaniyor diye biliyorum. ama kdf-50e2010'u da benzer fiyata alabilmeniz lazim sehpasiz. (ben sıkı pazarlıkla 3'un biraz altina almistim)

morfare'ye bir bakin/sorun.
  • Merhabalar,
    3LCD'deki tepki süresi gölgelenmeye yol açıyor mu? Maçlarda falan topun izi çıkıyor mu mesela? Bir de ben hep 3300 YTL civarında bulabildim (Beko bayi dahil). Doğubankta taksit olanağı var mı? Yoksa 3000 YTL'nin altındaki fiyatlar peşin fiyat mı?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roka34 -- 21 Ocak 2007; 16:45:11 >
  • topun izi çıkmıyor eski projeksiyonlardaki gibi değil için rahat olsun.
  • Ghosting sorunu ben görmedim roka34 ben sony bayiden 1500 peşin olmak üzere 3 milyara aldım peşin 2900 demişlerdi biraz pazarlık yap
  • Sanırım son 2 saattir bayağı bir izledik ve karşılaştırdık diğerleriyle bu TV'yi. Teknosa'da arkasında kendi boyutunda çeşitli plazma ve lcd'lerin önünde HD bir cd bağladı eleman. Yanda da 60 inçlik bir LG plazma vardı.
    Arkadaki özellikleri 3lcd kadar olan plazma ve LCD TV'lerin hepsi 2-3-4 misli fiyatındaydı söylememe gerek yok sanırım

Görebildiğimiz tek dezavantaj çok çok hızlı görüntülerde hafif bir bulanıklaşma olması. Bunun haricinde ben görüntüyü daha doğal buldum. Sanki plazmada aynı ölçüde derinlik yok gibi geldi; sanki arka planda kalan öğelerle öndeki öğeler nerdeyse aynı parlaklıkta ve bu da derinliği yok ediyor plazmada. Yani bilemiyorum tamamen subjektif...
  • Gerçekten fiyat performans açısından iyi bir ürün ve emin ol evde showroomlardan daha iyi bir görüntü elde ediyorsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.