Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt oynuyorum dostum daha şmdi Final Fantasy 11 Online ı oynadım 5 saat 1440 x 900 de :D
    ayrıca arkadaşlar dvi-hdmi den bağladığınız zaman pc yi kesinlikle keskinlik ayarını düşürün çok fark ediyo benim ayarlarım alttaki gibi:
    Kontrast : 70
    Parlaklık: 50
    Renk: 50
    Keskinlik: 4
    Renk Tonu: normal
    İris: Kapalı (çünkü çok gereksiz bişey karanlık görüntüleri iyicene karartıyo arkasından aydınlık mekanda sanki düzeltme yapıyomuş gibi bi his veriyo beni rahatsız ediyo açıkçası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 5 Ekim 2006; 23:28:36 >
  • cloudtr paylaşımların için sağol. kabloyu nereden aldın? bende almak istiyorum bu arada sistemimi değiştiricem cpu board ram e/k ne tavsiye edersin?
  • selam dostum kabloyuwww.dijitalmarketim.com dan aldım.

Sistem konusunda da zaten kesinlikle çift çekirdek al anakart HD ses destekli olsun DDR2 RAM en az 512 x 2 (1024 x 2 alırsan ilerisi için daha rahat edersin tabi) olsun 7600gt yada 1800gto ekran kartı öneririm ben x1800gto dan memnunum bütçen yetiyosa x1900xt de alabilirsin tabi :D 340$ civarında galiba
  • sağol cloudtr. sistem için 1000 $ para ayırdım. fakat alternatif çok fazla artık. eskıden son çıkanı takip ederdik. şimdi sistemleri müzik setine tv ye baplıyoruz ve uyum arıyoruz. bu arada sen bağlantı sorunlarını hallettin dimi?ben sistemi kurmadan pek fazla uğraşmayacağım. kablo tv yide uydu ile değiştiriyorum. saygılar herkese
  • evt ben bağlantı problemlerimi çözdüm monitörümü bile sattım gereksiz diye artık ne kadar ii olduğunu sen düşün :D
  • buda Final Fantasy 11 makina kötü çekiyo ama belli güzel olduğu görüntünün.. 1440 x 900 çözünürlük

SONY - KDF-E50A11E   3LCD TV sahipleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 9 Ekim 2006; 14:43:49 >
  • Cloudtr .Görüntü güzel oynaması daha güzeldir. Senin ekran kartı güzel o çözünürlüğü kaldırır ama bizim emektar zor oynatmaz vallahi
  • görüntü mükemmel olmuş ya, bakalım biz elde edebilecek miyiz bu görüntüyü
  • ya kafam takıldı şimdi mu tvnin çözünürlüğü 1280x720 değilmi ? daha fazla çözünürlüğü nasıl gösterebiliyor anlamdım da?
  • valla dostum bende anlamadım ama üzümünü ye bağını sorma demişler :D
  • buyuk ihtimalle 1920x1080 cozunurlugu tvnin cozunurlugune ceviriliyor.HD ready olmasıda bu yuzden.Full hd olmasa bile HD yayını kendi cozunurlugune 1280x720 gosteriyor.
  • Bende de bu televizyondan var aynı zamanda da digiturk, yayın kalitesinden memnun olmadıgımdan gidip en iyisinden altın kaplama scart kablo aldım. yalnız aldıgım yerdeki sorumlu, Hem televizyonun hemde digiturk uydu receiverımda video ile ilgili bolumde RGB ayarı yapmam gerektigini soyledi,, ama ben ne televizyonda ne de receiverımda boyle bi RGB ayarı yapacagım bölüm bulamıyorum.. Fikri ya da bilgisi olan varmı nerden yapıldıgıyla ilgili?Sadece RGB scartı baglamak yetiyor mu yoksa ayar yapmalımıyım,, yapacaksam nerden yapıcam??
  • dostum ılk once aldıgın scart ın rgb aktarma ozellıgı olması gerekır eger bu ozellık varsa sony tv nın 1. ve 2. scartı rgb sınyalını otomatık tanır dıgıturk un usttekı scartı herhangı bır ayar gerektırmeden otomatık rgb sınyalını gonderır bu sekılde baglantını yap dıyelımkı 1.scarta baglantı yaptın tv den AV1 tusuna bas tv nın ust kosesınde av1 ve yanında rgb yazarsa dogru baglamıssın demektır
  • kazar demişki : buyuk ihtimalle 1920x1080 cozunurlugu tvnin cozunurlugune ceviriliyor.HD ready olmasıda bu yuzden.Full hd olmasa bile HD yayını kendi cozunurlugune 1280x720 gosteriyor.

Katılmıyorum arkadaşım bu televizyon 1080i de destekliyo ve benim bildiğim 1080i 1920 x 540 a kadar çıkabiliyo ayrıca 1920 x XXXX i 1280 x 760 da gösterse anlarız heralde ekran büyüyüp yazılar ufalmazdı
  • ben sadece tahminimi yazdım.Bu yuzden buyuk ihtimalle diye baslıyor cumlem.Yanlış anlasılmasın.Kesin bilgi sahibi değilim.
    Cloudtr sen haklı olabilirsin.
  • merhaba arkadaşlar bende cumartesi aldım cihazı şimdilik memnunum bu fiyata çok iyi ama ps2 de ki performansı beğenmedim akşam wining eleven oynadık çok net gelmedi bana ; ben orjinal sony sehpası ile 3750 ye aldım 15 taksit ...!!!!
    enim notebook ta dv girişi var bunu kullanarak hdmı den bağlantı yapabilirmiyim ..!!!!
  • miller07
    güle güle kullan. ama hala şu çözünürlük işine kafam yatmadı
  • sağolasın ultraaslan ps2 den mi bahsediyorsun
  • yok yahu şu 1920x1080 ni nasıl desteklediğini anlamadım bu tvnin pc bağlantısı yapıldğında
  • miller dostum ben ebay.com dan ps2 component kablosu aldım baya fark ediyo haberin olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.