Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki model var aynı fiyata. Biri 2000 diğeri 2010. Farkları ses sistemi mi? Eğer öyleyse birinin diğerine üstünlüğü var mı? (Fiyat aynı dediğim gibi).
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum ılk once aldıgın scart ın rgb aktarma ozellıgı olması gerekır eger bu ozellık varsa sony tv nın 1. ve 2. scartı rgb sınyalını otomatık tanır dıgıturk un usttekı scartı herhangı bır ayar gerektırmeden otomatık rgb sınyalını gonderır bu sekılde baglantını yap dıyelımkı 1.scarta baglantı yaptın tv den AV1 tusuna bas tv nın ust kosesınde av1 ve yanında rgb yazarsa dogru baglamıssın demektır

Merhaba,
    Markette Philips'in sarı uçlu skart kablolarından buldum ancak rgb aktarma özelliğiyle ilgili yazılı bir şey yoktu üzerinde. Fiyatları da 40 ile 60 ytl arasındaydı. Bu kablo doğru kablo mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: roka34

İki model var aynı fiyata. Biri 2000 diğeri 2010. Farkları ses sistemi mi? Eğer öyleyse birinin diğerine üstünlüğü var mı? (Fiyat aynı dediğim gibi).

SAdece renk degisikligi var.Ozellikleri aynı.2000 gri renkte-2010 mavigri renkte.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum ılk once aldıgın scart ın rgb aktarma ozellıgı olması gerekır eger bu ozellık varsa sony tv nın 1. ve 2. scartı rgb sınyalını otomatık tanır dıgıturk un usttekı scartı herhangı bır ayar gerektırmeden otomatık rgb sınyalını gonderır bu sekılde baglantını yap dıyelımkı 1.scarta baglantı yaptın tv den AV1 tusuna bas tv nın ust kosesınde av1 ve yanında rgb yazarsa dogru baglamıssın demektır

Merhaba,
    Markette Philips'in sarı uçlu skart kablolarından buldum ancak rgb aktarma özelliğiyle ilgili yazılı bir şey yoktu üzerinde. Fiyatları da 40 ile 60 ytl arasındaydı. Bu kablo doğru kablo mudur?

Merhaba yine,
    Cevap alamayınca, biraz da sabırsızlıktan kabloyu aldım. Üst köşede rgb yazmıyor ama görüntü bayağı iyileşti. RGB yazması kesn gerekiyor mu? Yoksa yanlış bir kablo mu aldım aceleyle?

Bu arada saol kazar, ama neden farklı model ismi var anlam vermeedim bir türlü. Sırf renkten neden farklı model ismi vermişler acaba...

Bu arada TV'nin görüntüsü Digitürkte belirli kanallarda gerçekten çok güzel. DVD player'ımız HDMI desteklemiyo ama scartla çok net görüntü aldık. Resim koyarım çekince..

• roka dostum tv nın sag veya sol ust kosesınde 0 0 0 ısaretı cıkıyorsa rgb goruntu alıyorsun demektır tabıkı dıgıturkun resım menusune gırıp scart cıkısınıda rgb ye cevırmen gereklı
  • eros dediğin gibi öyle bir olay var, yalnız bu herhangi bir ayar yapmadan oldu 2010'da, yani direk tanıdı ayar yapmadan. Aşağıda da ilk görüntüler mevcut.. (Yalnız bu konser 94 kaydıdır, buna rağmen de muhteşem ya da bize öyle geldi :P).

SONY - KDF-E50A11E   3LCD TV sahipleri

Herkese teşekkürler yardım için

• Kedi süper
  • roka34 kardeşim çok rica edicem mümkünse birde ps2 görüntüleri koyarmısın ? pes ya da wining olursa çok sevinicem...
  • Kedi harbi güzelmiş Tabi tv'ye laf yok hayırlı olsun gerçekten güzel bir seçim yapmışsınız
  • Kedi sehpayı yuva yaptı, tünedi direk
    PS yok ama hdmi kablosu aldıktan sonra PC oyunlarıyla görüntü kaydedebilirim isterseniz.
  • quote:

Kedi sehpayı yuva yaptı, tünedi direk
    PS yok ama hdmi kablosu aldıktan sonra PC oyunlarıyla görüntü kaydedebilirim isterseniz.

o zaman teşekkür ediyorum cevabın için...Forumda başka bir kullanıcı varmı acaba ? hem ps2 hemde kdf-e50 sahibi?
  • roka 34 resımler gercekten cok hos gule gule kullan ben herzaman soyluyorum ızleme mesafesı yeterlı olan alacagı tv yı duvara asmayacaklar ıcın bu tv ozellıklerıne baglantı cesıtlılıgı ve fıatıyla herzaman alınabılecek bır secenektır
  • goodwin ben ikisininde kullanıcısıyım. Tvde yansıma problemi çok yok gündüzleri sorun yaşamazsın. PS2 konusuna gelince kendi gri kablosuyla kullanıyorum God of War da görüntü şahane hatta ben "Kim diyo ya lcd de ps2 kötüdür diye" bile dedim kendi kendime ama gel gör ki bir Resident evil 4 attım görüntü berbat piksel piksel PS6 ise ikisinin ortasında bir görüntü verdi yani ne çok iyi ne kötü ancak oyun oynamak çok zevkli o ekranda belirtmeden geçemeyeceğim. pS2 komponent kablo ile daha iyi görüntü alınıyormuş ama ne yazıkki bende yok umarım yardımcı olabilmişimdir
  • Tekrar merhaba ,
    PC bağlantısı için s-video kullandık. malum kalite sınırlı oluyor biraz. Ama yine de aşağıdaki gibi oldu oyunlar. Ekran kartımda dvi çıkışı var vga ve s-video haricinde... dvi-hdmi kablosuyla elde edeceğim görüntü vga-vga ile olandan çok farklı olur mu? dvi çıkışının hdmi'a kıyasla durumu nedir? 60 ytl verip dvi-hdmi mı alayım, yuoksa vga-vga mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sitede bir tuhaflık var sanırım, resimler direk çıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roka34 -- 7 Şubat 2007; 1:04:47 >

• slmlar daha önceki sayfalarda bir arkadaşımız nasıl bağladığından bahsetmişti lcd ekran kadar net görüntü aldığını söylüyordu onu bir okursanız sanırım yardımcı olur(hoş resimler güzel geldi bana)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

slmlar daha önceki sayfalarda bir arkadaşımız nasıl bağladığından bahsetmişti lcd ekran kadar net görüntü aldığını söylüyordu onu bir okursanız sanırım yardımcı olur(hoş resimler güzel geldi bana)

Evet o mesajı gördüm ancak bahsettiğim ayrıntı (dvi-hdmi) konusunda bilgi bulamadım maalesef.
  • uzun süren araştırma sonucunda Sony 50E2010 modelini satın aldım.
    pc ile bağlantısında sorun var şu an.
    ekran kartım ati 256 mb pro 9600 ,dvi çıkışı var .
    ekran kartının dosyalarını ayarladığım halde tv den görüntü alamıyorum. pc de vga bağlantısını monitöre bağlıyorum
    dvi çıkışına dvi-hdmi kablosunu bağladığım anda monitördeki görüntü kayboluyor.
    forumdaki bağlantı önerilerini okudum, belki çok basit bi cevabı vardır ama çok uğraştım tv den görüntü alamadım.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • niceer selamlar. sorularinin cevaplarini bilmiyorum ama bu tv yi almak uzere kararsiz halde hala arastirma yapan birisi olarak gorusun benim icin onemli. tarafsiz olarak ilk bakista ne bekliyordun ne buldun. goruntu nasil. aldigina pisman misin. neler soyleyebilirsin bana tv hakkinda.
  • slm özgür
    televizyonu bir ay önce aldım.
    tam 2 ay napiim ne ediim die forumlarda sürekli araştırdım.seni gayet iyi anlıyorum..)
    ilk olarak tv nin 127 ekran olması cezbetti .(artık 102-106 gözümü doyurmuyo ve doldurmuo.:))
    kalınlığı çok düşündürdü ama altına dvd ve dıgıturk kutularını koyacağımdan belirli bi kalınlık zaten olacak diye düşündüm.
    Kullandığım mekanlardan birincisi 17 , ikincisi 36 m2 görüşte bi problem yok.(izleme mesafem 4,5- 5,5 metre) mekansal boyutunu ihmal etme derim.
    görüntü kalitesi çok iyi.gündüzde de hiç problem yok.çözünürlüğü çok iyi .kontrastta da bi problem yok.
    digitürk te gayet başarılı,ama esas dvd de kendini hissetiriyo.
    sana bi tavsiye:alacaksan eğer ses sistemi ile beraber al ve sonra (gerçekten) ev sinemasının keyfine var.
    kolaylıklar diliyorum.
    son cümle: sonuçta SONY...

• niceer merhaba,
    tvni güle güle kullan
    ben de aynen yukarıdaki arkadaş gibi kararsızım.
    106 ekran plazma ve sony 50E2010 arasında.
    Biraz daha detaylı anlatabilir misin tecrubelerini.
    Özellikle beğenmediğin ve olumsuz yönleri varsa bahseder misin?
    Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.