Şimdi Ara

SONY - KDF-E50A11E 3LCD TV sahipleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
45.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bende panasonic plazma var PV60E 94 ekran ps3le bluray filmler izliyorum mukemmel goruntu aliyorum ama tv degisicem artik hd ready 1024×768 benim tv full hd almayi dusunuyorum ocak ayi gibi saticam yani bunu, hdmi kablom profigold marka 24k gold 180ytl almistim tabi goruntude cok iyi oluyor onunla
  • bu tv'nin lambasının fiyatı ne kadardır ve nerde bulabiliriz? bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibohas -- 28 Şubat 2008; 23:07:43 >
  • ibohas arkadaşım bende de bu televizyondan var, şu an için bir sorun yok. Ama merak ettim, sen niye lamba soruyosun? Bir problem mi oldu? Ben de lamba konusunda bilgi almak isterim.
  • bir sorun olduğundan sormuyorum. ilerde lamba bittiği zaman nerden alıcağımı bileyim diye sordum. eninde sonunda bitecek nasıl olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metall82

valla bende panasonic plazma var PV60E 94 ekran ps3le bluray filmler izliyorum mukemmel goruntu aliyorum ama tv degisicem artik hd ready 1024×768 benim tv full hd almayi dusunuyorum ocak ayi gibi saticam yani bunu, hdmi kablom profigold marka 24k gold 180ytl almistim tabi goruntude cok iyi oluyor onunla

Bende de bu televizyondan vardı. Sattım. Yerine full HD 52" LCD aldım. Fakat açıkça söylemek gerekirse aralarında çokta bir fark yok.Kullanan arkadaşlara tavsiyem dünya kadar para verip TV nizi değiştirmeyin. Hiç gerek yok Sony 3 LCD çok iyi bir TV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 19 Temmuz 2008; 0:55:59 >
  • Ben de 3lcd televizyonumu 2 senedir kullanıyorum.Ampul de problem yok.Herşey iyi gidiyor.Sadece hareketli goruntulerde buzlu cam etkisi beni rahatsız ediyor.Bu yuzden değiştirebilirim belki..Acaba kaça satılır bu tv simdi?
  • son günlerde sorun yaşamaya başladım. tv kendi kendine kapanıyor. bazen yeşil ışığı yanıp sönüyor. bazende üç ışık birden yanıyor. kapandığı zamanda arkasından sesler geliyor. bu sorunla benden başka karşılaşan oldumu ?
  • bu kadar kullanan var sadece bende oldu bu sorun galiba :) şansım yok desene
  • ben bu tvyi kullanıyrum bu tür bi problemle karşılaşmadım .Panel açılma ve kapanma süresi haricinde bu tür bi kapanma problemi yaşamadım .

Saygılarımla.
  • Tüm konuyu okudum,hemen hemen aynı zamanlarda almışız gördüğüm kadarıyla.
    Bugün VİP Sony servisinden aradılar,"nasıl memnun musunuz?" diye.Ücretsiz kontrol yapıyorlarmış.Tabi bu Sony Türkiye'nin bir uygulaması mı yoksa bayi bazında bir girişim mi bilmiyorum?Ben de iyi gelin bakın dedim.
    Geldiklerinde aklıma birşey geldi.
    Çok uzun süre tv açık kaldığında arkadaki fanındaki ses çok çok az çoğalmıştı ama pek dert etmiyordum.Tv'yi şimdi aldılar,duruma bakıp fiyat verecekler.Bunun dışında pc'mi dvi>hdmi kabloyla bağlıyorum ve Grid gibi oyunları full detayda ve katalog verisine göre desteklememesine rağmen 1920x1080 yapayda oynayabiliyorum.Kesinlikle eşimle birlikte çok memnunuz,iyiki almışız.Şu anda bunun yerine 55lik bir crt verdiler,37 gibi bakıyoruz:))
  • bende sony kdf 50e2010 var bunun dvbsini kullancam bunun için anten arıyorum bana yardımcı olumusunuz
  • Herkese merhaba ,
    geçen hafta ps3 80 gb sahibi oldum,
    ps3 e yabancıyım yeni yeni çözüyorum bazı şeyleri
    bi kaç gun önce gittim altın uclu philips marka hdmi kablo aldım ve sony KDF-E50A11E 3LCD tv ile ps3 ümü hdmi kablosu ile bagladım.
    ayarları falan yaptım otomatik sec dedim.. kendisi 1080i seciyor ana menüde, oyunlarda falan 760 a düşüyüor.
    ama görüntüde problem var ve nedenini anlayamıyorum. hem ana ekranda hem oyunlarda gölgelenme yaşıyorum.. mesala PES2009 oynarken, ana menüde yazılarda hep gölgelenme var.. Bunu nedeni ne olabilir? bunu nası gideririm fikri olan var mı??? Neyi yanlış yapmış olabilirim??
    Herkese selamlar..
  • kablonun modeli nedir ve oyunlarda kendi ayarlar dpi sini
  • kablonun markası philips, teknosadan aldm, altın uclu kaliteli bi şeye benziyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArAgOrNcHe

kablonun markası philips, teknosadan aldm, altın uclu kaliteli bi şeye benziyodu

pm attım dostum olayın kabloyla alaksı yok sistem ayarlarında değerleri değiştireceksin
  • zucchero pm attım yardımcı olursan sevinirim
  • arkadaşlar birkaç sayfayı okumama rağmen bendeki probleme benzer bir probleme rastlayamadım o bakımdan size bir sormak istedim,

şimdi ben bu televizyonu 2 sene önce aldım ve son derece memnun olarak kullanıyordum ancak geçen ay dizüstü cihazımı bağladığımda (evet, ilk defa keyifle bir hd film izlemek istedim işten güçten fırsat bulup) görüntüde sağ ve sol dikey çıtalarda bir kesiklik olduğunu farkettim. yani üstten ve alttan değil ancak yanlardan görüntüyü kesiyordu, desktopdaki çöp kutusu, belgeler gibi en solda duran ikonlar ve sağ alttaki çubuktaki saat görünmüyordu. bu olay sadece bilgisayarda değil uydu alıcısından aldığım görüntüde de vardı (mesela haber kanallarını gündüz izlerken soldaki dolar işareti ve sağdaki saatin görünmemesi gibi).her ne kadar çok fazla bir kesinti olmasa da hadiseyi şu anda mecburen ikamet ettiğim osmaniye sony e ilettim adamlar sağolsun gelip son derece yakinen ilgilenip bunun önemli birşey olmadığını ve tüm lcd ve plazma televizyonlarda olduğunu (bu arada ben tv hakkında lcd projection deyince adam hayır bu projection tv diye düzeltince bi daha karışmadım cümlelerime) ve sonuç olarak normal karşılamamız gerekir diyip gitti. bende dellendim tabii ki, ve adanayı aradım ve durumu anlattım elemanlar size dönücez dediler ve 2 hafta sonra ben onları tekrar arayınca beni ankara bilgili elektronik e yönlendirdiler ve onları aramadan önce bir foruma bu durumu yazayım dedim

lütfen konu ile bilgisi olanlar benimle irtibat kurarsa sevinirim tahtakaplan@hotmail.com (genelde pc başında olamıyorum ama en kısa zamanda cevaplarım)

not: menü---ayarlar-----özellikler---rgb merkez ayarıyla oynadığında kesik kısımları ortaya çıkarıyor!!!!!!!!!!!!!! sağdan ve soldan her ikisinden de kestiği kısımları görebiliyorsunuz

• Surpriz benim televizyonda ustte 10cm kızıl bir alan olustu.Ya ampul bitiyor ya da voltaj gidip gelince arıza olustu.Bayramdan sonra servis yolu gorundu...
  • merhabalar,
    sanırım forumda en eski 3lcd sahiplerinden biriyim..
    bir de ps3 ve pes 2009 sorununu hala çözemeyenlerdenim.. daha doğrusu bunun bir çözümü olduğunu tesadüfen girdiğim bu forumda öğrendim..
    rica etsem bir arkadaşımız bu gölgeli görüntüler ve yazılar sorunumla ilgilenebilir mi? oyunda resmen gölgeli double bir görüntüye katlanıyorum yıllardır..
    şimdiden çok teşekkürler ederim.
    edit: şimdiden teşekkür etmem bile zucchero'nun hızına yetişmeme yeterli olmadı..
    alakana ve hassasiyetine çok teşekkür ederim zucchero..
    bu sorunu yaşayan herkese tavsiyem bir kaç tuşla ulaşabilecekleri çözüm için foruma üye olup zucchero arkadaşımızı ziyaret etmeleri olacak..
    tekrar tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stichus -- 23 Eylül 2009; 21:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stichus

merhabalar,
    sanırım forumda en eski 3lcd sahiplerinden biriyim..
    bir de ps3 ve pes 2009 sorununu hala çözemeyenlerdenim.. daha doğrusu bunun bir çözümü olduğunu tesadüfen girdiğim bu forumda öğrendim..
    rica etsem bir arkadaşımız bu gölgeli görüntüler ve yazılar sorunumla ilgilenebilir mi? oyunda resmen gölgeli double bir görüntüye katlanıyorum yıllardır..
    şimdiden çok teşekkürler ederim.
    edit: şimdiden teşekkür etmem bile zucchero'nun hızına yetişmeme yeterli olmadı..
    alakana ve hassasiyetine çok teşekkür ederim zucchero..
    bu sorunu yaşayan herkese tavsiyem bir kaç tuşla ulaşabilecekleri çözüm için foruma üye olup zucchero arkadaşımızı ziyaret etmeleri olacak..
    tekrar tekrar teşekkürler.

Arkadaşım sendeki sorun bumu

quote:

Orijinalden alıntı: cofcof

Merhaba arkadaşlar..

Televizyona hdmi girişinden pc bağladığımda veya normal şekilde wii bağladığımda menülerde dahil olmak üzere .. çatallanma oluşuyor.

Sorunumu aşağıdaki resimlerle dile getirmeye çalıştırm..

Bunun çözümü varmı? veya benim yapmış olduğum bir ayardan dolayımı böyle ?

Çünkü önceden böyle birşey yoktu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.