Şimdi Ara

SONY KDL-32U2000?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar çoğu kullanıcı datronun bile bundan iyi olduğunu söylüyor.Vestelin pixellence serisi ile bunu kıysalarsak hangisi iyidir.
    BU ÜRÜNÜ HİÇ BEĞENEN YOK MU?

• U serisinden uzak dur.Avrupadaki en problemli seridir.DAtron al daha iyi.
    32 inçte samsung 32R81 i mutlaka gözden geçir yada Philips 32pf7332 ..Vestel pixelence seriside U dan daha iyidir.
  • hadi ya bu urunun hıc artısı yokmu.Buyuk ıhtımal o alnmıs olacak.ne kotu yanları var.belkı son anda farklı urun alınabılır.
  • Para sorun değilse 5000 YTL verip 46W2000 al.
    Ama İstanbul Bilişim in stoklarına ne zaman girer bilemem.
  • para sorunu var tabıkı 1850 gıbı bır ındırm askı aparatı dahıl sony ındrım uyguladı.o fıyata tek rakıp vestelın yenı urunu vardı.acil cvp yazrsnz tskkrler.Yazanlarada teskekkurler.
  • Vestel'i al.Sony'nin en alt seviye eski sürüm bu ürününden uzak dur.Sadece adı var-o da göreceli elbet-.
  • teskekkrler hersey ıcın ama bızımkler almıs coktan gec kaldım.su an takılıyr.umarm azda olsa tatmın edısı olur.kullanıpda begenen vardr umarm.
  • İzlenimlerini payalşırsın umarım.
  • kesınlıkle
  • açıkcası bu urunu yerınde 1 defa gorme fırsatım oldu.sadece arcelıgın hd si ile karsılastırablmstm ondan ıyı goruntu verıydu.Zaten bızımkler bunu goz onunde bulundrp aldı.Aslında ısyerınde bende bu urune onay vermstm alalım dıye.Su an goruntu olarak tatmın edıcı fakat aynı ozellıkte daha ucuzlarını tercıh etmek daha mantıklı gelyr her nekadr ucuz olan aynı ozellıkte urun gormsmde teknosada grdgm urunler bundan daha ucuz dıye hatrlyrm ve aynı ozellıkteyse onlar alınabılr.ama sonuc olarak markası var.SONY belkı bu aradakı fıyat farkını servıs hızmetıyle gıderebilir.BU YAKLASIK 1 SAAT ICINDEKI IZLENIMLERIM.BELKI YANILDIGIM EKSI YA DA ARTILARI VARDIR ONLARIDA ZAMANLA AKTARMAYA CALSIRIM.

SORULARINIZ VARSA SORABILIRSINIZ BEN ASIL PC PERFORMANSINI COK MERAK EDIYRM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_707 -- 28 Ağustos 2007; 19:13:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

U serisinden uzak dur.Avrupadaki en problemli seridir.DAtron al daha iyi.
    32 inçte samsung 32R81 i mutlaka gözden geçir yada Philips 32pf7332 ..Vestel pixelence seriside U dan daha iyidir.

• ya arkadaşlar ben pcyı bu tvye nasıl baglayacagm basaramadım bır turlu.
  • vga kablo ıle aktarım basarısız oldu.
  • 32s81b aldım oldukca ıyı bı tv pesın 1750 ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 29 Ağustos 2007; 23:42:45 >
  • pekı nasıl ilk izlenimler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.