Şimdi Ara

Sony KDL-40X3500 fan sesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 hafta once Sony'nin KDL-40X3500 model LCD TVsini aldim. ozellikleri gercekten cok etkileyici olmasina ragmen, bir konuda bir turlu icim rahat etmedi. TV calisirken, ayni bir bilgisayar gibi fan (pervane) sesi cikartiyor. Kullanim Kilavuzunda hafif bir ugultu olmasi normaldir yazmasina ragmen bu donme sesi beni cok rahatsiz etti...

Bu konuda bir bilgisi olan var mi acaba? yani benim urunum hatali olabilir mi yoksa tum urunler mi ayni sekilde? urunu kullanan veya almis olan, ya da konuyla ilgilenen ve bilgisi olan herkese yardimlari icin simdiden tesekkur ederim.

• Öncellikle hayırlı olsun, darısı bizim başımıza diyorum. Yardımcı olur belki bu sitede W3000 incelmesinde şöyle denmiş;

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W3000/Design.php

Background Noise
    On my review set, there was an electronic buzz emanating from the back of KDL40W3000 that persisted (albeit softer) during standby. However, I couldn't hear it sitting 6 feet away from the front of the television, so for most users this shouldn't pose a problem.

Muhtemel aynı problem. 40X3500 incelemesinin çıkması da yakın. Ordan takip edebilirsiniz.

Saygılar, selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.