Şimdi Ara

Sony KDL55W805B - Philips 55PFS7109 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony KDL55W805B - Philips 55PFS7109 evet arkadaşlar bu iki model arasında kararsız kaldım. teknosada iki televizyonu da inceledim ikiside çok güzel fiyatları aynı ama sanki philips görüntü olarak daha iyi geldi. sizlere sorum siz hangisini tercih edersiniz kullanım ve görüntü kalitesi açısından ?

İki televizyonunda fiyatı 3300 TL.

• canertrb C kullanıcısına yanıt
    SONY ile philips' kıyaslayıp philipsin daha güzel gösterdiğinimi söyledin
    sony ve philips in çoğu modelini birçok magazada gözlemledim ama sony nin görüntü kalitesi bariz öndeydi
    Birde bu gözle bakmayı denedinmi;
    http://forum.donanimhaber.com/m_98334172/tm.htm

ama yinede ben philipsten yanayım dersen şuan vatanda sadece 2.999 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-55pfs7109-55-140-cm-full-hd-3d-smart-led-tv-600hz-uydu-alici-hdmi-usb.html#ozellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 9 Kasım 2014; 18:12:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

SONY ile philips' kıyaslayıp philipsin daha güzel gösterdiğinimi söyledin
    sony ve philips in çoğu modelini birçok magazada gözlemledim ama sony nin görüntü kalitesi bariz öndeydi
    Birde bu gözle bakmayı denedinmi;
    http://forum.donanimhaber.com/m_98334172/tm.htm

ama yinede ben philipsten yanayım dersen şuan vatanda sadece 2.999 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-55pfs7109-55-140-cm-full-hd-3d-smart-led-tv-600hz-uydu-alici-hdmi-usb.html#ozellikler

sadece gözüme öyle göründü zaten ikisi arasında kaldım aslında beni philipse çeken led aydınlatma sanırım ama bir taraftanda sonyden kopamıyorum görüntü kalitesi ve kullanımı açısından hangisini tercih edersiniz diye sormuştum :)

philips'in dolgunluğu daha güzel açıkcası. sony kullanımı bana göre daha rahat ama philips'in özellikleri cezbetti beni. ayrıca vatan'dan aldım yanında ses sistemi philips'in bedavaya geldi bu ayın 15'ine kadar geçerli. 550 tllik ses sistemi hediye ediyorlar haberin olsun.
  • Nashville123 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ses sistemiyle beraber kaca aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spedermen S kullanıcısına yanıt
    vatan'da promosyon varmış philips'in kendi sistemiydi. çarşamba eve gelince fotoğraflarım. 3000 tl toplamda televizyon ses sistemide hediyeydi promosyon olarak.
  • Evet arkadaşlar Philips almış bulunmaktayım. çok düşündüm ama sonunda philips aldım ürün yarın veya perşembe gelecek kurulumdan sonra fotoğraf atar ve yorum yaparım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    49 lgub830 ub850v philips pus7909
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canertrb

Evet arkadaşlar Philips almış bulunmaktayım. çok düşündüm ama sonunda philips aldım ürün yarın veya perşembe gelecek kurulumdan sonra fotoğraf atar ve yorum yaparım :)

Hayırlısı olsun.Nereden ve kaça aldınız?
  • Hayırlı olsun.sabırsızlıkla yorumlarını bekliyorum.bende iki model arasındayım.promosyon ses sistemini de aldınız mı?
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. ben dışardan aldım tanıdık birinden mağazadan almadım bugün gelmesi gerekiyor bende merakla bekliyorum gelince fotoğraflarını paylaşırım
    7109 yavaşlığı dışında güzel cihaz görüntü kalitesi de muhteşem diyebilirim.Bende bu modeli alacaktım kullanıcı yorumları çok azdı gittim inceledim beğendim ama kararım başka bir cihaz oldu.İzlenimlerinizi paylaşırsanız alacak olanlar için yararlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 13 Kasım 2014; 17:12:13 >
  • Televizyon bu akşam geldi ama servis yarın gelecekmiş bende açmadım acaba açsam sorun olur mu diye bıraktım henüz tam olarak kendisini göremedik :/ yarına kaldı inceleme
    Sorun çıkarsa eğer açtığınız için kabul etmeyebilirler.siz yarına kadar sabredin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n11 de
    sony 50 ekran 805 i 2600 tlye
    sony 55 ekran 805 İ 2850 tlye

Mediamarkta 50lb670 i 2300 tlye ediamarkta

teknosada
    philips 55 ekran 7109 u ses sistemi hediye 2850 tlye alıyorum.

Hangisini tavsiye ederseniz acil cevap bekliyorum .çekin son günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametali

Sorun çıkarsa eğer açtığınız için kabul etmeyebilirler.siz yarına kadar sabredin derim.

Sabrediyoruz işte bakalım bugün gelecekler güya ama kim bilir ne zaman :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi yardımcı olun bu kadar olmaz televizyonun herşeyi çok güzel ama film izlerken donup kalıyor nedendir bu ? daha 1 günlük televizyon sinirim bozuldu
  • teknosada 55pfk6309 2399 tl nedersiniz alınırmı sizce?
    Hocam son durum nedir ? Kanal geçişlerinin hızı, standart tv izleme fonksiyonları,HD film izleme açısından bakıldığında düşünceniz nedir ?

Teşekkürler
    kardeşim sana tavsiyem philips ten uzak dur.Ben şuanda servis sorunları ile uğraşıyorum.adamlar 20 iş günlük süreye teslim alma fişindeki tarihi katmıyorlar sonraki günden başlatıyorlar.Ayrıca cumartesi günlerini de 20 iş gününe dahil etmiyorlar.İnanılmaz cahil müşteri temsilcileri var.Benim yasal haklarımı anlatmaktan dilimde tüy bitti en son adamlara hakaret etmeye başladım ancak o şekilde anlıyorlar.Normal yolla anlayan bir yapıları yok.Yetkili servisleri düzenbazlıkta sınır tanımıyor.Her türlü işgüzarlığı yapıyorlar.Ayrıca televizyonun kendi kendine kapanması kanal geçişlerinin yavaşlığı ve bir kanala geçerken ekranın ortasında sağa sola giden bir çizginin kalması vb. sorunları var.Bende bir akrabama tavsiye etmiştim philips'i ama daha da kimseye aldırmam sütten ağzım yandı çünkü.Kafan ağrımasın philips ten uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canertrb

Arkadaşlar bi yardımcı olun bu kadar olmaz televizyonun herşeyi çok güzel ama film izlerken donup kalıyor nedendir bu ? daha 1 günlük televizyon sinirim bozuldu

kardeşim senin son yazdığını görmeden ilk mesajına yorum yapmıştım.En azından sonraki arkadaşlara faydam olsun.Philipsten uzak durun.Görüntü kalitesine diyecek lafım yok lakin herşey görüntü kalitesi değil.Servisi ve müşteri hizmetleri çöp.Televizyonda inanılmaz yavaş.Bende internetten film felan izlerken kapanıp açılmalar donmalar vb. can sıkıcı durumlar oluyordu.Hatta tv yi ilk aldığımda değiştirmek istedim ama başaramadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.