Şimdi Ara

Sony LCD TV ve Home Theater tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar Isvicreden herkese merhaba!

Kendime ilk defa LCD TV ve Home Cinema sistemi kurmak uzere kollari sivadim. Yeni evlendim ve esimle 60m2 salonu olan guzel bir eve tasiniyoruz. Salona Sony Bravia KDL-40X2000 ya da KDL-40W2000 (fiyati daha uygun hem de FULLHD destekliyor) alacagim. Yalniz home cinema paketi konusunda cok kararsizim.

Bo forumda bulunan cogu arkadas gibi bu konuda cok fazla bilgili degilim. Oyle cok da profesyonel bir sistem almak yerine, kutusunda hazir bir sistem almak istiyorum. Bose Lifestyle 28 III cok ilgimi cekiyor fakat fiyati 3799 CHF. Ya da Sony'nin wireless sistemi var DAV-LF1 (2000CHF). Istiyorum ki alacagim sistem hem guzel bir tasarima sahip olsun hem de kaliteli olsun. Sizce BOSE a okadar para vermeye deger mi? Sony nin de kalitesinden supheliyim.

Sectigim TV hakkinda yorumlarinizi da bekliyorum. Acikcasi Sony nin Bravia LCD TV lerinin goruntu kalitesine, yaptigim karsilastirmalar sonucu hayran kaldim. Sony disinda baska bir marka dusunmuyorum o yuzden Sony modelleri hakkinda yorum yapabilirseniz cok sevinirim.

Saygilar
    Baris

• Diğer konudaki mesajınızdan alıntı (buradan devam edilsin diye)

quote:

Orjinalden alıntı: by9468840
    Arkadaslar tekrar merhaba.
    40-42 boyutlarinda LCD TV alacagim. Fiyat/performans orani kesinlikle benim icin onemli degil. Oyuzden Vestel v.s. gibi tv leri dusunmuyorum. Sony nin KDL-40X2000, 40W2000 ve 40V2000 modellerinin pesindeyim. Baska bir tavsiyeniz var mi? Su an piyasadaki en iyi 40-42" LCD TV nedir?

Öncelikle Türkiye'de mi yaşıyorsunuz, İsviçre'de mi ?
    Vestel düşünmüyorum dediğiniz için soruyorum, yoksa orada da Vestel Tv'ler var mı ?

Madem sizin için bedeline bakmadan en iyisi olması önemli, bu işin aşmışı olarak kabul etttiğim "Philips PF9831" modelini inceleyebilirsiniz.
    Daha evvel bahsedildiği gibi, CLEAR LCD teknolojisi ile Lcd Tv'lerin hareketli görüntülerde flulaşma sorununa 2 aşamalı düzeltme yapıyor.

Türkiye'de 10.000 YTL civarı olmasına rağmen, İsviçre'de ucuz gözüküyor, 7.500 YTL gibi...
    İsviçre fiyatı için tıklayın

Ses sistemi ile ilgili olarak, paket sisteme 5.000 - 6.000 YTL ödemek yerine, o para ile ses sistemleri satan bir dükkana oturduğunuzda, çok daha güzel setleri, tek seferde kurdurabileceğini zannediyorum.

Son olarak,
    Madem bütçe sıkıntınız yok, ben olsan 60 m2 salona çok kaliteli bir 127 Plazma alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 29 Eylül 2006; 13:03:35 >

• Bence de 60 metrekareye 40 inç çok küçük kalır. 46 inç lcd veya 50 inç bir plazma almanız sizin açınızdan daha tatmin edici olur.
  • Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Su an Isvicre de yasiyorum.
    Bahsettigin 42PF9831 LCD-TV Philips en ucuzu burda yaklasik 5399 CHF yani 6500 YTL falan. Turkiye ye gore oldukca ucuzmus gercekten.
    Ben Sony nin yeni KDL-40X2000 BraviaEX Tv sini cok begenmistim. Onun da fiyati 4379 CHF civarinda ama Philips e gore biraz daha kucuk herhalde.
    Bu iki tv yi tekrar kiyaslayip karar verecegim. Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.