arkadaşlar merhaba ben sony m4 aqua kullanıyorum telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ondan sonra mikrofonda sorun oluştu sonra wifi sonra bluetooth adana kvk servise gönderdim 300 tl masraf çıkardılar ekran da çatlak olduğu için bir 12 gün felan serviste bekledi param olmadığı için 12 gün sonra aldım telefonu aldığımda ekranı değişmişti açmaya çalıştığımda şarjı olmadığı için açılmadı eve gelip şarja taktım dolduktan sonra açtığımda yine aynı sorun vardı telefon kendi kedine kapanıp açılıyordu hatta sony yazısında kalıyordu tekrar başlıyordu ertesi gün tekrar götürdüm servise bana sadece ekranın değiştğini ve sorunların yapılmadığını söylediler tekrar arıza kaydı alıp tamir için ankara kvk ya yolladılar cihazın son durumu anakart değişimi için bekliyor diye yazıyo ana kart değişirse eğer su geçirmezlik özelliği gidiyor diye biliyorum ben ve değişim istemeyi düşünüyorum sizce böyle bi değişim isteme hakkım varmı çünkü bu telefonun su geçirmezlik özelliğini seviyorum ve o özelliği bozulsun istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ekran değişirse de su geçirmezlik özelliği gidecektir. Olay çok basit, su geçirmez şekilde geri kapatılamıyor
bekliyom dostum daha değişimde istedim kvk ya gidip tamam ben ilgili servise mail attım dedi ilgilenen bayan ama değişen birşey yok daha anakart değişimi için üreticiden anakart beklenmektedir yazıyor cihaz takip sitesinde
ugu1940U
kullanıcısına yanıt
yarın gidip yedek cihaz talep edecem 10 iş günü doluyor çünkü
ugu1940U
kullanıcısına yanıt
ben kargoyla gönderdim telefonu,ben de yedek cihaz talep edebiliyor muyum ?
AllTaken
kullanıcısına yanıt
10 iş gününü aştıysa talep edebilirsin
ugu1940U
kullanıcısına yanıt
benim yedek cihaz talebimi cihaz yok dediler ve reddettiler 19.07.2016 tarihinde 20 iş günü doluyor o zamana kadar eğer cihazımı vermezlerse ya değişim isteyeceğim yada para iadesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme