Şimdi Ara

Sony M5 mi iphone 5S mi sizce hangisi alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hanıma bi telefon alacam epeydir sony m5 i düşünüyodum ancak kullanıcı yorumlarında kapanma sıkıntısından çokça bahsediliyo beni korkuttu aynı fiyat iphone 5s var buna yöneldim ama m5 oldukça ideal bi telefon ne yapmalıyım m5 kullananlar tavsiye edermi almamı yoksa hiç uğraşmayıp iphone mu alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Açıkçası m5 in özellikleri tam hanıma göre ancak kronik sorunu var bende iphone kaydım.

• 5s çok eskidi.

• Ben Iphone fanı değilim onu belirteyim kendim htc kullanıyorum çokta memnunum m5 konusunda mesajların çoğu kapanmadan bahsediyo ben bu telefon tanıtıldığında kafama koymuştum çok güzel telefon ancak alıp servis servis sürüneceğime iphonu alayım diye düşündüm şuda varki adamlar üç yıl öncesinin telefonuda olsa arkasında duruyo en küçük bir sorunda değişiyo evet gereksiz pahalı o yüzden kararsız kaldım ya bundan dolayıda tavsiye istedim eğer maksadınız tavsiyede bulunmak ise bunu önyargı olmadan imalı konuşmadan yaparsanız iyilik yapmış olursunuz yoksa hiç bir faidesi olmaz önce bi m5 in konusuna bakın kullananlar ne yazmış sonra kendinizi benim yerime koyun tereddüt edermisiniz etmezmisiniz neticede sevdiğiniz birine küçük bi hediye alıyorsunuz mahçup olmamak daha önemli.

• Haklısınız eski bir telefon ve güncel telefon fiyatında ancak benim düşünmemin nedeni hanımın arama ve fotoğraf tan başka şey yapmaması s3 miniyi 3 yıldır kullanıyo ben elime alıyorum deli oluyorum telefon ölmüş resmen ama o anlamıyo sıkıntı yok diyo düşünün işte bunuda uzun süre kullanabilir eğer tavsiye edeceğiniz başka telefon varsa düşünebilirim.

• 5s hem ekran hem batarya hem kamera yönünden çok geride. M5 al pişman olmazsın

• nihatyld24 N kullanıcısına yanıt
    Yavaşlatıyorlar güncelleme ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nihatyld24 N kullanıcısına yanıt
    Bir kaç kişi sorun yaşamış olabilir.Xperia M5 almış ve hiçbir sorunu olmadığı için foruma yazma gereği duymayan binlerce kullanıcı var.Emin olun bütün M5 ler sorunlu değil.Sizi bu düşünceden tenzih ederim.Katiyen böyle bir durum söz konusu değil.Telefonu 3 haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.Kesinlikle bu fiyat bandında tavsiye edebileceğim yegane model.
    Tabi siz yinede eşinize büyük ihtimalle Iphone 5s alacaksınız.Ah şu kahrolası marka algısı ve elma tutkusu.Kusura bakmayın.Seçim sizin.

• Mesaj için teşekkür ederim benim bu konuyu açmamın nedeni sizin gibi kullanıcıların bana fikir vermesi ben aynı soruyu m5 dede sordum millet kendi sorunundan soruyu görmedi bile haliyle insan tereddüt ediyor 5s almayı hiç istemiyorum almayı düşünmemin nedeni belirttiğim gibi basit kullanımda uzun süre sorun çıkarmayacak olması ancak m5 mükemmel bir telefon tam istediğim gibi riske girmeye değecek özelliklerde bakalım acelem yok.

• Edit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.