Şimdi Ara

SONY MP3-MP4-MP5 ÇALAR FİKİRLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM SONY SV-885 İM WAR.GERÇEK FİYATI 300 M AMA BEN 100M ALDIM YANİ SPOT.ALALI 2 HAFTA OLDU. 2 GÜN EVVEL ŞARZI BİTTİ. VE AÇILMADI.ŞARZA TAKTIKTAN İLK YARIM SAAAT TE DOLDU İŞARETİ ( YANİ YEŞİL ) İŞARET GÖZÜKÜYO.AÇMA DÜĞMESİNE BASIYORUM EKRAN AÇILMIYO.AMA YEŞİL IŞIK YANIYOR.ŞARZA TAKIORUM GENE OLMUYOR.BİLGİSAYARDAN ŞARZ EMEYİ DENMEDİM GENE YEŞİL YANIYOR . KAFAYI YİCEM LÜTFEN BANA YARDIM EDİN . SİZCE SORUN NE OLABİLRİ NE YAPMALIYIM? İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• arkadaşım belki cihazın kaçak olduğu için demo mal olabilir 2 hafta sonunda ondan çalışmıyo olabilir bu arada
  • ya olduğunu hiç sanmıyorum timoscuk. galiba benim makinanın bataryasında sorun olabilir.çünkü şarz aletinde bi sorun yok bls dede denedim olmadı yani kendinde bişi war eğer senin dediğin gibiyse babayı yedik ... :(
  • ya evet çok koötü bişi amk can bölelerinin benimde ilk aldığım telefon sakattı adamla gittim kavga ettim kaybeden gine ben ldum karakola düştük :D kafanı yorma onu yapacak yerler wardır. inş tuzluya maal olmaz sana hade eyw..
  • neyse saol inş. bilgi sahibi oluruz burdan
  • benımde sony sv-885 ımde sorun var dısarı ses verıyor bu modeller ya da benım kı ole fakat kulaklıgı takıncada dısarı ses vermeye devam edıo varmı bı ayarı gayarı *
  • benmki de bi ara öle oldu. ama sora yukarda anlattığım gibi oldu :)
  • Ya bendede sv-885 var bunun türkçe menüsünü nerden bulabilirim olan arkadaş yollayabilirmi yada musa13_19@hotmail.com eklerse sevinirim Arkadaşlar
  • arkadaşlar usb soketinin hemen yanında adaptör girişi var cihaz oradan şarj oluyor 4,5 volt oraya uyan bir adaprör bulup şarj edin. bu adaptörler piyasada 5 YTL civari bir şey. aynı cihazdan ben kullanıyorum. sarj ucu oraya uysun yeter bilgisayarda cihazı açıkken görüyor. anamenü ekranında takın USB ye.
  • arkadaşım cihazın orjinal değil malesef desem kusuruma bakmazsın değilmi aşağıya açılış resmini koyuyorum ok bu cihazdır mutlaka eğer bu cihazise yazımı göçmüştür ve bende bu cihazların 13 modelinin yazılımı var

SONY MP3-MP4-MP5 ÇALAR FİKİRLERİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.