Bildirim
sony mp3 player
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sahtenin de böylesi. Yuh diyorum.
Gidip de şikayet edebileceğin bir yer yok, çünkü spot alan sensin. Hata sende. Ayrıca insan girip bakar Sonynin sitesinde böyle bir ürün var mı diye. ve göz var nizam var yani. Sony gibi her ürününün şekli konusunda kafa patlatan bir şirket, böyle bir ürün satar mı hiç?
Geçmiş olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 26 Aralık 2005 13:33:54 > -
Ewt ya hiç bakmıyomusunuz sony'nin böyle bi aleti varmı bi araştırıyım die.. -
quote:
Orjinalden alıntı: babylonweb
Ewt ya hiç bakmıyomusunuz sony'nin böyle bi aleti varmı bi araştırıyım die..
ya tamam ya ustume gelmeyin a.q. arkadaş dedi "valla sony" dedi inandık ne yapayım
-
Artık bundan sonra donanimhaber forumlarına sormadan bişe almazsın.. -
ya bu ne be kardes sen bılmıyo olabılırsın ama senın arkdas tam kerız bunu ben nıneme göstersem ınamaz hem sony ve dıger kalıte marklar urun yapınca onda estetık oluyo -
abi ancak böyle şeker türkiyedeolu alkıllamak lazım -
BUNUN AYNISINDAN ARÇELİK MARKA BİLE VAR.. -
quote:
Orjinalden alıntı: _SELCHUK_
BUNUN AYNISINDAN ARÇELİK MARKA BİLE VAR..
Hadi bea... -
Sağında, Solunda, Üstünde, Altında MP3/WMA/MIC falan yazan şeylerin %95 Kolpa oluyo...
ayrıca seninde Sony'nin bukadar kalitesiz tasarım yapamayacağını anlaman lazımdı...
neyse geçmiş olsun... ne kadar saydın bu alet için ? -
doğubankta satıyolar 1 gb sony nin mp3 playerını . sıkı durun fiyatı 120 ytl . arkadaşa aldı iki ay önce hala çalışıyo.
ben de mi alsam -
bende bu gün baktım 110.ytl mp4 falan var..1gb :) satıcı sony olmadığını ,çakma olduğunu söylüyor zaten :) -
tovbe araştırmadan bişi almam artık ama bi ipod gordum güzel bişi tabi o faturalı onu almayı planlıyom şimdi ama para yok -
bencede alma artık araştırmadan...
iPod derken 5G den mi bahsediyosun ?
bu arada nekadar bayıldın bu alete ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
bencede alma artık araştırmadan...
iPod derken 5G den mi bahsediyosun ?
bu arada nekadar bayıldın bu alete ?
bence fiyatına bayılmıştır :P -
sony kalıte..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X