Şimdi Ara

Sony NWZ-A818 Mp3 / Mp4 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullananları artı ve eksileri tartışmak üzere uraya beklerim

Ben başlayım ;

Artıları :
    -Tuş dizaynı ve boyut olarak gerçekten kullanımı çok rahat,ve görünümü çok şık.
    -Grafikleri,görüntü kalitesi iyi.Renkler canlı.
    -Ses kalitesine gelince,aldığımdan beri kutusundan çıkan orjinal Sony kulaklığıyla birlikte kullanıyorum.Sesi mükemmel.
    -Batarya ömrü uzun.Günün 12 saati dinlediğim oluyor ve 1 hafta kadar gidiyor.
    -Bilgisayar bağlantısı kolay ve hızlı.
    -Cihazın kendi hızı gayet iyi.
    -Fiyat / Performans başarılı.

Eksileri :
    -Herhangi bir MP3 ü,videoyu ya da fotoğrafı silmek için bilgisayara bağlamamız gerekiyor Bu her zaman mümkün olmuyor tabi.
    -Şarj için de yine bilgisayara bağlanması gerekiyor.Bu özelliği çift opsiyonlu olsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum
    -Benim cihazımın da başına geldi,tuş takımında çökmeler oluyormuş,rahatsız edici.
    -Cihazın kasası çiilmeye çok müsait bir kaplamayla kaplanmış,kısa sürede,çantada vs. taşındığında kenarlarda çizikler meydana geliyor.
    -Radyosu yok.

Artılara ve eksilere göre,alıcak olanlara tavsiye ederim

Birkaç fotoğraf :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 4 Haziran 2009; 14:08:09 >

• Radyosu yok galiba değil mi? Bu da bi eksi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Radyosu yok galiba değil mi? Bu da bi eksi.

Evet radyosu yok , MX360 kulandım bir süre ve gerçekten ses kalitesini beğendim.(ama ben iriver clix2 aşığım) Hold tuşu arkasında ve tuşun tasarımı kötü gibi.
  • quote:

Evet değinmeyi unuttuğum nokta.Malesef yok
  • quote:

• radyosu yok. arayüzü sıkıntılı aleti pcye bağlamadan şarkıları silemiyosun parça listesi oluşturamıyosun. bunların dışında çok yüksek ses kalitesi sağlamlık yaygın teknik servis yanında verilen yüksek kalite kulaklıklar vede çok iyi şarz süresi yani gerçekten çok başarılı bir cihaz. ben 1 sene kullandım sonra kayboldu
  • Bende de vardi 3 gun oncesine kadar ama askere gidecegim icin bu forumdan baska bi arkadasa sattim ... bence tek eksisi radyo ama inanilmaz bi ses kalitesi var ... artik askerlik donusu yeni cikan x serisinden almayi dusunuyorum ... tabi once bi yorumlari okuyup arti ve eksilerini gormem gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynısından var bende de ilk çıktığında aldığım için fiyat performans ürünü diyemeyeceğim radyo eksikliğini yaşamadım hiç. bana göre bir eksi yönü de her ne kadar sürükle bırak yöntemiyle doldurulan bir cihaz olsa da yine de media player a bağlı kalıyor ; çünkü şarkıların hangi yılda çıktığı sürükle bırak yöntemiyle atıldığında görnmüyor illa media playerla eşitliceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

Bende de vardi 3 gun oncesine kadar ama askere gidecegim icin bu forumdan baska bi arkadasa sattim ... bence tek eksisi radyo ama inanilmaz bi ses kalitesi var ... artik askerlik donusu yeni cikan x serisinden almayi dusunuyorum ... tabi once bi yorumlari okuyup arti ve eksilerini gormem gerek

Sorması ayıp ne kadara sattın ? Sadece merak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

quote:

Bende de vardi 3 gun oncesine kadar ama askere gidecegim icin bu forumdan baska bi arkadasa sattim ... bence tek eksisi radyo ama inanilmaz bi ses kalitesi var ... artik askerlik donusu yeni cikan x serisinden almayi dusunuyorum ... tabi once bi yorumlari okuyup arti ve eksilerini gormem gerek

170 e verdim , biraz ucuz gitti farkindayim ama bedavaya aldigim icin cok kasmadim fiyat konusunda ... sifirdan farksizdi ,biraz titizimdirde elektronik aletler konusunda

• bende 5 ay önce aldığım nwz-a816 mı yakın arkadaşıma 100 tl ye sattım.bendeki bal kimsede yok bu arada arkadaşlar.gittigidiyordan bu meledi 150 tl ye almıştım açık artırmadan.paketi açılmamıştı 0 dı.o zamanlar 2 gb lığı bile 250 tl idi türkiyede.ama x serisini görünce aletten soğudum resmen.arkadaşta benim aletten arıyodu uygun fiyata.bende öylemi dedim al senin olsun o zaman.şimdi x serisini bekliyorum.dijital amfisi olduğunu görünce çok heyecanlandım.diğer özellikleri beni ilgilendirmiyo yoksa yok dokunmatikmiş yok wi-fi miş vs vs.benim için önemli olan ses kalitesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

bende 5 ay önce aldığım nwz-a816 mı yakın arkadaşıma 100 tl ye sattım.bendeki bal kimsede yok bu arada arkadaşlar.gittigidiyordan bu meledi 150 tl ye almıştım açık artırmadan.paketi açılmamıştı 0 dı.o zamanlar 2 gb lığı bile 250 tl idi türkiyede.ama x serisini görünce aletten soğudum resmen.arkadaşta benim aletten arıyodu uygun fiyata.bende öylemi dedim al senin olsun o zaman.şimdi x serisini bekliyorum.dijital amfisi olduğunu görünce çok heyecanlandım.diğer özellikleri beni ilgilendirmiyo yoksa yok dokunmatikmiş yok wi-fi miş vs vs.benim için önemli olan ses kalitesi.

ya benim anlamadığım şey şu dijital amfi ne kadar işe yarar bildiğin amfiler gibi olmaz herhalde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

quote:

170 e verdim , biraz ucuz gitti farkindayim ama bedavaya aldigim icin cok kasmadim fiyat konusunda ... sifirdan farksizdi ,biraz titizimdirde elektronik aletler konusunda

YOk çok da ucuz vermemişsin,yani iyi bence

• bu makina bende var :) orjinal kulaklığını çok övdüler ama kulaklıkta kesinlikle iş yok makinayı kesinlikle harcayan bir kulaklık bir senheiser cx 300 almışım(500üde var) makina resmen çağ atladı fırsatınız olursa ekolayzır ayarını yapıp senheiser kulaklıkla dinleyim nasıl bas ve ses veriyor görün bence radyo eksi değil ama sony bu modeli bize radyosuz ittirip bundan sonrakilere koyması biraz ayıp etti gibi geldi ve 8 gb bana yetmedi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffon1987

bu makina bende var :) orjinal kulaklığını çok övdüler ama kulaklıkta kesinlikle iş yok makinayı kesinlikle harcayan bir kulaklık bir senheiser cx 300 almışım(500üde var) makina resmen çağ atladı fırsatınız olursa ekolayzır ayarını yapıp senheiser kulaklıkla dinleyim nasıl bas ve ses veriyor görün bence radyo eksi değil ama sony bu modeli bize radyosuz ittirip bundan sonrakilere koyması biraz ayıp etti gibi geldi ve 8 gb bana yetmedi :)

Hocam ben kulaklıktan çok memnunum.
  • Kendi kulaklığıda bayağı iyi ama;bir cx500'de ki derinliği ve ayrıntıyı veremiyor..
  • Bugün itibariyle Mp4 playerimin durup dururken tuş takımı bozulmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 2 Haziran 2009; 21:28:24 >
  • hadi ya üzüldüm istersen bendekini sana satayım
  • servise götür hallederler zaten tuşlar sanki belli bir kullanmım süresinden sonra içe çöküyor hissi veriyor insana moralini bozma hallederler ama para alırlarmı bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffon1987

servise götür hallederler zaten tuşlar sanki belli bir kullanmım süresinden sonra içe çöküyor hissi veriyor insana moralini bozma hallederler ama para alırlarmı bilmem

Evet back tuşu içine çöktü sürekli basıyor ve hiç birşey yapılmıyor

müvellidülhumuza sağol iyi kalpli arkadaşım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.